نقل قول:
Printable View
نقل قول:
افا سرعت سایت های خارجی به گند کشیده شده
یک دقیقه صبر می کنم تا صفحه لود بشه :n28:
معلوم نیست دارن دوباره چه فیلمی سرمون درمیارن
من نمیدونم این ماجرای اقای ملک جعفریان چیه ؟
ایا قراره به کاربران کمک بشه تا کیفیت بالاتری را تجربه کنن یا راه های فرار از کاهش سرعت اینترنت که توسط کاربران کشف شده به گوش پرسنل زحمت کش مخابرات برسه و عیب ها را برطرف کنن البته به نفع خودشون:n02:
الان حدود یک هفته ای هست از ساعت 12.30 شب به بعد سرعت دیگه از 20-30 بالاتر نمره و حتی نمیشه صفحه ای را باز کرد چه برسه به دانلود کردن
دوستان من می خوام واسه یکی از اقوام طرح یک ساله رو با مودم رایگان بگیر توضیحات خود مخابرات کمه
2030 هم سرش شلوغه کسی از جزئیات طرح خبر داره؟
مقدار حجم
سرعتش
رایگان شبانه
هزینه اش
بازم نوده. کم فروشها همچنان کم فروشی میکنند. توی قران گفته وای بر کم فروشان. آه و نفرین ما بخصوص طرح یک ساله یک جایی یک بلایی سر اینا در میاره.حالا هی حروم خوری کنید، هی وعده دروغ بدید.
نابود هم شد. این صفحه بزور. گوگل که اصلا باز نمیشه و...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین از خبر 2030 شنیدم که پهنای باند کشور را می خواهند اتوبان کنند.یعنی 30 گیگ بیان روش.
همان لحظه خواستم خود سوزی کنم که به اینا بفمونم که دست به اینترنت نزنن.معلوم نیست اینا جنوبا یا ما جنوب که هروقت اینا گفتن پهنای باند سرعت ما تقسیم بر سپرده های بانکی این حروم خورا شد و تهش هیچی به ما مردم نرسید.
حالا با روستایی چیکار دارید.ما شهری هارو خوب چاپیدید حالا نوبت اون زحمت کشا شده.چشم ندارید ببینید دارند پول حلال در میارند.
من شخصا نفهمیدم.رگولاتور کیه؟ چیکارست؟شورای تنظیم مقررات رادیویی؟چه کاری الآن دارند انجام میدن؟
این حرف های مخابرات با مطبوعات است
مردم شریف همیشه یاور و بزرگ ایران هستند و ما که بیش از 60 سال است، نسل اندر نسل، بر سر این سفره خدمتگذاری ایستادهایم، یاد گرفتهایم که در برابر پرداختهای مردم خدمت با کیفیت و متناسب انجام داده و زیادهخواهی نداشته باشیم. دوستان تازه وارد به بازار مخابرات، که بدون هیچ آوردهای، ضمن عدم پرداخت حقوق بیتالمال، از دست رنج مردم نیز زیادهخواهی دارند بدانند که؛
من نمی دونم کی این ......... گفته فقط می دونم که خیلی قشنگ خالی می بنده.
60 ساله دارن می چاپن و هنوز هم دوست ندارند از سر سفر بلند شن.
گنجشکو بجای قناری انداختن، برم خدامو شکر کنم. هر جا برسه اینا رو رسوا میکنم. تبلیغات منفی و پیگیری شکایت. متاسفم که زنگ میزنم به 2020 نفر اول میشم. چرا پیگیر نیستید؟؟؟ 8413535 هم که جواب نمیده (اینم یک دزدی دیگه طلایی با پشتییبانی ویژه 8413535 بود حالا کسی جواب نمیه) حالا جوابشون چیه خاک بر سرشون. مودمو ریست کن.....سراسریه....شبانه همینه..................:n21:نقل قول:
مجبورم خودم رو کنترل کنم. والا فقط باید دو صفحه کامل فحش و توهین نثار این آدم هایی که مثلا اسمشون رو گذاشتند مسئولین داد .
آخه کجای دنیا میان واسه 100 کیلو بایت اینقدر بحثت میکننند.
به خدا این سرعت کوفتی هم مثلا بیان بکنند همون 250 بازم دردی رو دوا نمیکنه .
توف به این شانس که خیر سرمون رفتیم بازی اورجینال خریدیم که بی دغدغه بشینیم بازی کنیم . الان با این پینگ به این افتضاحی آدم خجالت میکشه بره تو سرور.
اقا میخواین باور کنین ،میخوین باور نکنین سرعت دانلود از سرور های داخلی8کیلوبایت در ثانیه خارجی رو هم که خجالت می کشم بگم.اقای ملک جعفریان شکر خوردیم حقمونو خواستیم شما به بزرگواری خودتون ببخشین
دزدی جدیدی در راه است
ریزکار کرد های منو از یک بامداد به این ورو نمی تونه نشون بده.
کاملا درکت میکنم. منم دقیقا همین حسو دارم. اعصاب نذاشته برامون. خیر سرمون اینترنت "پرسرعت" داریم. دزدای ....اگر میدونستم اینجوریه این همه پول به طلایی نمیدادم طرح ارزون میگرفتم.نقل قول:
عزیز دل! چرا باور نکنیم؟ مگر آدم این وقت شب بیکاره که بیاد درووغ بنویسه. کلی طرح فروختن. جیباشون داره میترکه. ما هم بدبختیهاشو تحمل میکنیم.نقل قول:
وَیْلٌ لِلْمُطَفِّفِینَ...وای بر کم فروشان.
هشدارهای قرآن به گران فروشان
در قرآن مجید که کتاب آسمانی و کلام الهی است به طور صریح و مکرربه کم فروشی اشاره شده و به شدت تقبیح گردیده است و بالاتر از آن قرآن کریم کم فروشی را موجب ویران شدن شهر مدین و نابود شدن قوم آن معرفی کرده است ، در شش سوره از 114 سوره قرآن کم فروشی مورد مذمت قرار گرفته است .
سوره مطففین که این سوره مبارکه که به نام کم فروشان معرفی شده است :
«بسم الله الرحمن الرحیم . ویل للمطففین الذین اذا اکتالوا علی الناس یستوفون . و اذا کالو هم او وزنو هم یخسرون . الا یظن اولئک انهم مبعوثون . لیوم عظیم . یوم یقوم الناس لرب العالمین.»
وای به حال کم فروشان آنان که وقتی چیزی را با پیمانه یا وزن از مردم تحویل می گیرند کاملاً حق خود را استیفاء می کنند ولی وقتی چیزی را تحویل مردم می دهند در پیمانه و وزن کمتر می دهند. آیا آنها عقیده ندارند که بعد از مرگ زنده خواهند شدو به روز بزرگ رستاخیز ایمان ندارند . روزی که تمام مردم در پیشگاه خداوند برای تعیین سرنوشت خود می ایستند، دنباله این سوره شریفه درباره کسانی است که ایمان ندارند و عذابی است که در انتظار آنها است .
این که خداوند متعال راجع به مسأله ی کم فروشی علیرغم آیاتی که در جا های متعدد قرآن آورده است هنگامی که سوره ای را با چنین عنوانی نازل می کند حاکی بر مهم بودن و شایع بودن این مسأله در بین بنی آدم می باشد. و اینکه وقتی این سوره ی مبارکه با چنین جمله ای آغاز می شود وَیْلٌ لِّلْمُطَفِّفِینَ یعنی وای برکاهش دهندگانِِ (حق مردم ) و یا به عبارت دیگر یعنی وای بر کم فروشان ، این مطلب نشان از سنگین بودن جرم کم فروشی و حق کشی دارد .
سوره اسراء: واوفوا الکیل اذا کلتم و زنوا بالقسطاس المستقیم . ذلک خیر و احسن تأویلاً .
ترجمه ـ جنس را با پیمانه کامل و وزن درست تحویل بدهید . که این کار خوب می باشد و عاقبت بهتری برای شما دربردارد . در این سوره مبارکه که قبل از اشاره به موضوع پیمانه و وزن صحیح به زنا و قتل نفس و تعدی به مال یتیمان اشاره شده است و کم فروشی در ردیف این گناهها قرار گرفته است .
سوره رحمن: والسماء رفعها و وضع المیزان . الا تطغوافی المیزان . واقیموا الوزن بالقسط ولاتخسروا المیزان .
ترجمه ـ آسمان را خداوند برافراشت و میزان عدل را برقرار کرد . تا در آنچه وزن می کنند تجاوز و تعدی روا ندارید و هرگاه چیزی را وزن می کنید عدالت و صحت ترازو را رعایت کنید و آنچه را وزن می کنید کم ندهید .
سوره انعام: واوفوا الکیل و المیزان بالقسط (پیمانه را تمام و وزن را درست و عادلانه تحویل بدهید)
در این سوره مبارکه خداوند متعال آنچه را بر بندگان خود حرام کرده است برمی شمرد : خودداری از شرک ، و احسان به والدین، و خودداری از کشتن اولاد خود از ترس فقر و تنگدستی، و خودداری از فحشاء ظاهر و باطن، و قتل نفس، وخودداری از تجاوز و دست درازی به مال یتیم، و در آخر صحت پیمانه و وزن و خودداری از کم فروشی است .
وای به حال کم فروشان آنان که وقتی چیزی را با پیمانه یا وزن از مردم تحویل می گیرند کاملاً حق خود را استیفاء می کنند ولی وقتی چیزی را تحویل مردم می دهند در پیمانه و وزن کمتر می دهند . آیا آنها عقیده ندارند که بعد از مرگ زنده خواهند شدو به روز بزرگ رستاخیز ایمان ندارند . روزی که تمام مردم در پیشگاه خداوند برای تعیین سرنوشت خود می ایستند، دنباله این سوره شریفه درباره کسانی است که ایمان ندارند و عذابی است که در انتظار آنها است
سوره اعراف :
در این سوره شریفه خداوند خطاب به قوم شعیب اهالی شهر مدین می فرماید : پیمانه و وزن را تمام و کمال تحویل بدهید و در مال مردم نقصان روا مدارید و در پهنه زمین پس از آنکه صلاح و اصلاح برقرار شد فساد را منتشر نکنید و این امر برای شما بهتر است اگر ایمان داشته باشید .
سوره هود :
در این سوره مبارکه نیز خداوند داستان قوم مدین و رفتار ناهنجار آنان را با شعیب پیغمبر و سرنوشت وحشتناک آنها را بازگو می کند و در خصوص کم فروشی می فرماید :
و همچنین برای مردم مدین برادرشان شعیب را فرستادیم . شعیب به آنان گفت ای قوم خدای یگانه را پرستش کنید که پروردگار دیگری جز او ندارید و در پیمانه ترازو کم فروشی نکنید ، من شما را در حال و روز خوبی می بینم ولی برای شما بیم دارم از فرا رسیدن روزی که عذاب آن شما را هر طرف دربرگیرد ای قوم پیمانه و ترازو را از روی عدالت به تمام و کمال ادا کنید و حق مردم را ضایع نکنید و در روی زمین فساد را پراکنده نسازید . آنچه که بدون کم فروشی و با اطاعت از دستورات الهی برای شما باقی می ماند متضمن خیر و برکت بیشتر می باشد اگر ایمان داشته باشید ، و من مأمور مراقبت شما نیستم بلکه خدا ناظر و مراقب شما است...»
کم فروشی و گران فروشی در احادیث
گران فروشی یکی از آفت های کسب روزی حلال است که بسیاری از اهل بازار ممکن است دانسته یا ندانسته به آن مبتلا شوند. درآمد حاصل از گران فروشی حرام است و باید به صاحبان حق برگردانده شود و فروشنده ای که گران فروشی کرده، شرعا مالک آن اموال نیست،زیرا درآمد حاصل از گران فروشی، حرام است و از حق الناس به شمار می رود که باید به صاحب اصلی آن برگردانده شود.
در حدیثی از آقا امام صادق علیه السلام داریم که می فرمایند:
«مغبون ساختن مؤمن، حرام است و مغبون ساختن کسی که در قیمت کالا (و سالم بودن جنس) به فروشنده اعتماد کرده، حرام است.»(کافى ، ج 6، ص 153)
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) می فرماید: هر مردی که قوت مردم را بخرد و تا چهل روز آنرا نگاه دارد به انتظار اینکه مسلمانان در گرانی واقع شوند گناهی کرده که اگر تمام آن قوت را بفروشد و پولش را صدقه بدهد، کفاره آن گناهی که کرده نمی شود.
مهم ترین عامل در عدالت از جمله عدالت در خرید و فروش و ایجاد امنیت و اعتماد عمومی، دین و ایمان است
کم فروشی و کم کاری در کارهای مختلف
نکته دیگر اینکه گاهى مساله کم فروشى تعمیم داده مى شود به گونه اى که هر نوع کم کارى و کوتاهى در انجام وظائف را شامل مى شود، به این ترتیب کارگرى که از کار خود کم مى گذارد، آموزگار و استادى که درست درس نمى دهد کارمندى که به موقع سر کار خود حاضر نمى شود و دلسوزى لازم را نمى کند، همه مشمول این حکمند و در عواقب آن سهیمند. البته الفاظ آیاتى که در بالا گفته شد مستقیما شامل این تعمیم نیست، بلکه یک توسعه عقلى است ولى تعبیرى که در سوره الرحمن خواندیم: «وَ السَّماءَ رَفَعَها وَ وَضَعَ الْمِیزانَ أَلَّا تَطْغَوْا فِی الْمِیزانِ» اشاره اى به این تعمیم دارد.
مهمترین موانع برای کم فروشی
مهم ترین عامل در عدالت از جمله عدالت در خرید و فروش و ایجاد امنیت و اعتماد عمومی، دین و ایمان است. خداوند در آیاتی از جمله 1 تا 6 سوره مطففین اعتقاد به خدا را مهم ترین عامل در عدالت اقتصادی و مانع جدی در برابر کم فروشی معرفی می کند و در آیات 85 و 86 سوره هود به ایمان به عنوان مهم ترین بازدارنده از کم فروشی انسان ها توجه می دهد.
در حقیقت عناصر دین و دینداری (هود، آیه 87 و نیز مجمع البیان، ج 5 و 6، ص 286) و نماز با اخلاص (مجمع البیان، همان، ص 284) و تقوا (شعراء، آیات 181 تا 184) مهم ترین عوامل بازدارنده از کم فروشی و گرایش به عدالت در همه حوزه ها از جمله اقتصادی است.
اگر جامعه ای بخواهد به سوی کم فروشی نرود و عدالت اقتصادی بلکه عدالت جامع را تجربه کند می بایست بر این عناصر بینشی و نگرشی تأکید و توجه داشته باشد و تنها با افزایش مأموران نظارتی نمی توان به این مهم دست یافت؛ چرا که انسان باید وجدانی به نام فطرت الهی بیدار، داشته باشد تا بتواند از درون، خود را نظارت و مدیریت و مهار نماید؛ زیرا اگر چنین پلیس داخلی و پاسبان نفس نباشد نمی توان امید داشت که از کم فروشی رهایی یافت؛ چرا که پس از رفتن مأموران بیرونی، شخص دوباره به همان بی عدالتی و کم فروشی گرایش می یابد و آن را مرتکب می شود. از این رو خداوند و پیامبران همواره بر مأموران درونی از بینش توحیدی و معاد و حسابرسی قیامت و نماز و تقوا توجه داده اند و آن را مهم ترین ابزارهای مبارزه با بی عدالتی معرفی کرده اند.
ممنونم.....و موفق باشید.
چندروزه این سامانه 2020 بازم سکته زده ریزکارکردونمیتونم ببینم.:n13:
دیشب طرح طلایی باز هم خیلی زور میزد رو 92 اکثر اوقات روی 85 کیلو بایت بر ثانیه
این سامانه در ب درشدشونم ک همیشه خرابه!نقل قول:
دوستان یک توصیه ای بهتون میکنم اگه این حجم تونم تموم شد به هیچ وجه دیگه حجم نخربن! اینا دسگه شورشو در اوردن!
مسی ها ک برن ی جا دیگه فیبرا هم وایمکس! تو این گشور خراب ششده همه چی داغونه خوبه دازن اینترنت کیلو کیلو میدن مثل اروپا اینترنت نمیدن!!!!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
رفقا مردم از بس چشم دوختم به منیتورنقل قول:
کسی هیچ اطلاعی نداره به من بده!!!!!!!!!!!
حجم ها که 2 گیگ و 4 گیگ 8 گیگ به بالا دارهنقل قول:
سرعت طلاییش در روز 250 تا است و در شب به 90 تا می رسه که اگر شبانه بخوایی.یعنی اگر قرار داد یکساله ببندی.هر شب می تونی 1.8 گیگ دانلود کنی.البته به شانس خیلی بستگی داره.
تو خود سایت مخابرات تعرفه ها هست از اونجا هزینه هارو نگاه کن
مال من 8 گیگ کمپین یکساله.ماهی 31 تومن
مودم هم می دن.بعضی وقتا پینگ شم خوبه.گفتن سرعت شبانه رو هم درست می کنند اما بشنو باور نکن.اگر می تونی از شرکت های دیگه طرح وردر نه از مخابرات
یه زنگ به این جا بزن.فکر کنم نا محدود هم داشته باشه.ببین چه طرحیش بهت می خوره.
این نمایندگی بیشتر isp هاست فقط نتیجشو بیا اینجا باهامون مطرح کن.
79 07 607 شرکت کیا
من طرحم طلایی ولی تاحالا یکبار هم 150 را ندیدم چه برسه به 250نقل قول:
دوستمون ابراهیم بهتر بود میگفت تا 250 هم میرسه ولی میانگینش هرگز 250 نبوده و نیست.نقل قول:
خدا آخر و عاقبتمون رو بخير كنه باز تو سامانه نميره
دوباره معلوم نيس چه قدر ميخوان از حجممون بدزدن
جالبه واقعا يه سايت رو نميتونه اين شركت گلدنت سرپا نگه داره
اونوقت ما انتظار داريم اوضاع اينترنتمون سروسامون بگيره
خدا ميدونه پشت اين شركت كيه كه هرچي خرابكاري كنه
بازم بهش اجازهي خرابكاري بيشتر ميدن
دیگه چی بگم از این سرعت طرح طلایی ساعت6 بعد از ظهر سرعت دانلود از سرور داخلی20کیلو بایت
از سافت گذر هم سرعت
من که شارز حجمیم تموم شده(طرح نقره ای) اما زمان1ماه دیگه دارم ودیگه نه زمان میخرم نه حجم. چند وقته دارم از خط یکی دیگه استفاده میکنم تا ببینم اخرش اینا میخوان چه اشی واسمون بپزند.نهایت دانلود تو ساعات1تا7 هم از سرور داخلی به1.5گیگ میرسه واز این بیشتر نمیشه:n24:
پاسخ دندان شکن سازمان مقررات به مخابرات و شورای رقابت: مخابرات ادبیات خدمتگذاری داشته باشد نه سرهنگی
فناوری اطلاعات > فناوری اطلاعات و ارتباطات - روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی در پاسخ به اظهارات مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و همچنین رئیس شورای رقابت اطلاعیه ای را صادر کرد.
به گزارش خبرآنلاین و به نقل از سایت سازمان مقررات،{ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی در پاسخ به اظهارات مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و همچنین رئیس شورای رقابت برای تنویر افکار عمومی اعلام کرد:
گنج، مردم شریف همیشه یاور و بزرگ ایران هستند و ما که بیش از 60 سال است، نسل اندر نسل، بر سر این سفره خدمتگذاری ایستادهایم، یاد گرفتهایم که در برابر پرداختهای مردم خدمت با کیفیت و متناسب انجام داده و زیادهخواهی نداشته باشیم. دوستان تازه وارد به بازار مخابرات، که بدون هیچ آوردهای، ضمن عدم پرداخت حقوق بیتالمال، از دست رنج مردم نیز زیادهخواهی دارند بدانند که؛ نا برده رنج گنج میسر نمیشود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات کشور که برحسب قانون تاسیس شده است، مثل تمام نهادهای تنظیم مقررات ارتباطی مشابه در بازار جهان، موظف است در تنظیم روابط بازار خدمات مخابراتی حقوق مردم و مشتریان این خدمات را در برابر زیادهخواهان و انحصارطلبان صیانت کند و انشاءا... بحول قوه الهی و پشتیبانی قانون این کار ادامه نیز خواهد داشت و فقط براساس بررسیهای علمی - اقتصادی و به ازاء ارائه خدمات بهتر و وسیعتر نسبت به اصلاح تعرفه، با صرفه و صلاح همه ذینفعان بویژه مردم شریف کشور اقدام خواهد نمود. لذا آقایان بدانند که ما برای تربیت و کنترل زیادهخواهیها با حوصله و البته با تخصص در خدمت خواهیم بود. نظرات شخصی رئیس محترم شورای رقابت، که در مجلس پذیرائی ابراز شده، نمیتواند مخل تنظیم بازار مخابرات کشور باشد. شورای رقابت برای اعمال ماده 44 قانون اساسی تشکیل و در سطح کلان اقتصاد برای تعیین تکلیف سرمایههای بزرگ ملی و مالکیت دولت در بنگاههای اقتصادی تدبیر میکند که قدردان زحمات و تدابیر و تصمیمات اعضاء محترم آن میباشیم و انشاءا... کماکان نیز بهره خواهیم برد. اما براساس پروانه صادره برای شرکت مخابرات ایران، مسئول تعیین و تصویب تعرفههای خدمات این شرکت، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات میباشد و بس. ما اعتقاد داریم بازار مخابرات، بازار خدمتگذاران است و لازم است تذکر داده شود که ادبیات گفتگو در این عرصه نیز باید ادبیات خدمتگذاران باشد و نه ادبیات سرهنگان، آن هم با دولت قانون مدار و عدالت محور منتخب مردم که بر سر عهد خود با خدا و ملت عزیز محکم ایستاده است. 5656
باز سامانه تو نمیره دوره جدید دزدی.همین 2 هفته پیش بود کلی دزدی کردن .یادتون میاد؟
دیگه وقتشه .
دوستان گل . برادران محترم . برنامه ریزی و هماهنگی لازم رو انجام بدید با مطبوعات ( بالاخره دوستانی هستند که آشنا , همکار یا... توی مطبوعات یا رسانه های خبری استان ) داشته باشند.
صد در صد خود مطبوعاتی ها هم از خداشون هست که یه سوژه با حال داشته باشند . با هر کسی که میشناسید برای بهتر نتیجه گرفتن مشاوره کنید .
خودمون همراه با چندین خبرنگار میریم مخابرات . گزارش تهیه میکنیم + مصاحبه هاشون و.... و اون رو هم به شورای شهر و هم بازرسی مخابرات اصلی ( ایران ) ارائه میدیم .
ازشون هم میخوایم اولا این شرکت گلد نت رو کلا منحل کنند و بدند دست کس دیگه و هم اینکه افراد رده بالا ( از مدیر عامل و .... ) همه رو به دلیل نالایق بودن اخراج کنند .
یه مدیر مدبر و دلسوز و کاربلد هم بذارند روی کار.
انشا... که مشکلات حل بشه .
تا الان سر قول های الکی کلی ضرر کردیم . الان دیگه خودمون باید حق مون رو بگیرم .
( مگه بقیه چطور حقشون رو گرفنتد ؟ صبر کردن تا مثل ما زیر ریش هاشون سفید بشه یا اینکه شدن مرد عمل و حق شون رو گرفتند ؟ )
این همه پول داریم میدیم . یک درصد هم ازش استفاده نمیکنیم . چه وضعشه آخه .
اونایی که مرد عمل هستند نظرشون رو بگند. از هیچ چیزش هم نترسید .
جالبه توی سامانه گلد نت با اینترنت مخابرات نمیشه وارد شد اما با اینترنت همراه اول و ایرانسل میشه وارد سامانه شد!!!!!!!
ظاهرا باز یه خبراییه
تو نیشابور مردم پودر شدن رفتن هوا(انفجار قطار حامل مواد سوختی و کود شیمیایی).منظورم توی چند تا روستا هست .اون موقع تو دولت یکی بالا پایین نشد.نمی خوام بگم دوران کی بود.(احمدی نبود).این مدیر عامل هم الکی نشوده مدیر.دوست آشنا اونقدر از بالا هواشو دارند که در حد فکر من و شما هم نیست.نقل قول:
توی این مملکت یگه ی کسی رو بگیری(کله گنده) ازت شکایت می کنند و ..... آخر چند ضربه شلاق
اینا رو باید ترور کرد نه نه نه شخصیت های مهم رو ترور می کنن.باید تخریب فرهنگی کنیم.یعنی هر جا هر کس.هر چی موقعت دستش بود باید تبلیغات منفی در مورد مخابرات کرد.
خیلی کار هست که غیر قانونیه ولی برای اینا کمی ضرر داره.
خوب در ادامه صحبت شما باید بگم که چند نفری در طی چند روز به 2030 و اخبار استان ساعت 2045 زنگ بزنیم و خواهان پیگیری باشیم.
همچنین تماس با روز نامه بایت.اللخصوص روزنامه خراسان.البته تمام این ها باید توسط چند نفر صورت بگیره تا به چشم بیاد.
تماس با فرمان داری یا تجمع جلوی فرمان داری.البته می تونیم حضوری هم بریم پیشش.من و چندین تن از دوستان برای قیمت های خوابگاه دانشجویی در نیشابور پیش استان دار رفتیم و نتیجه هم گرفتیم.
رفتن به نمایندگی شورای نظارت و رگولاتوری خراسان و شرق که فکر کنم تو مشهد نمایندگی داره.
گفتگو با شخص مهمی در isp های دیگه.شاید بهمون راهی نشون بدن.
اگر خواستید پیش نمایند ولی فقیه(امام جمعه) می تونیم بریم.
پیش این پلیس فتا هم بیاین بریم ببینم چیه این دولت راه انداخته.اصلا کارش چیه.یک شعبشو کنار دانشکده منتظری دیدم.
و هزاران راهکار دیگه که اگر پایه هستین بیاین.من شخصا میگم.بدون دروغ اگر شما هستین میام و الا من تکی نه صدام جایی میره و نه غیر از ضرر واسم چیزی نداره یعنی از کار زندگی بزنم برای این که اینترنت رو تو این دولت خوب کنم.برای این مدیر عامل های ایرانی هیچی بهتر از مستقیم رفتن نیست یعنی کاری به کسی ندارن .فقط حقوق بگیرن و بس.دیگه کمی وضع بهتر کنه.نیست.
هر کی هست یا علی
نقل قول:
اون فردا شب کی میاد؟:n13: مشکل فنی:n08:
گقتم دروغ از همون روز اولم گفتم حالا اینا ب کنار به اطلاعات جدیدی از این گلد نت دست پیدا کردم !نقل قول:
این شرکت ماله چند نفر ک تو هیءت مدیره مخابرات خراسان هست تشکسل شده و ضمنا خود م.ج هم توش سهام داره!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
خاک بر سر من احمق بکنند که گول این آدم رو خوردم . واسش احترام قائل شدیم ولی اون نشد.نقل قول:
اصلا از همون اول هم کار اشتباهی من کردم که رفتم بهش گفتم بیاد اینجا با کاربران خودش صحبت کنه. والا عمرا نمیدونست که فروم چیه . اشتباه از من **** بود .
خوب شما همه جوره میتونی رو من حساب کنی.نقل قول:
چون خودم این پیشنهاد رو دادم . پس اصل کار خودم هستم .
ایده از شما. اجرا از من ( یا ما )
ولی خوشم میاد هیچکی ( دیگه مشخصه ) دوست نداره واسه حق خودش یه ذره انگشتش رو خم کنه . ماشا...
بفرما .
دیگه باقی دوستان هم که توی شهرهای دیگه و استان های دیگه هم که هستند دارند به وضعیت ما میخندند . حسابش رو بکن. مثلا شهری مثل قزوین که سر و تش به اندازه شهرک طرق شهر ما هم نمیشه الان سرعت اینترنتش 8 برابر ماست .
این قضیه OS شدن همه ی ما توسط جناب مدیرعامل رو دیگه همه فهمیدند .
یه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازید خودتون میبینید .
کم مونده ازش یه ترول بسازند .
شیطوونه میگه یه کوره مخابرات سوزی راه بندازم هر چی مخابرات چیه توش بسوزونم تا تاریخ دوباره تکرار بشه .
به قول یکی از همکارانم که عشق هیتلر است و همیشه میگه : " اگه هیلتر الان زنده بود همــه رو مینداخت توی کوره آجر " اونم میدونی واسه چی ؟ چون به تو سری خوردن عادت کردید . ( بلانسبت بعضی ها که مرد هستند )نقل قول:
من که دیگه یه چند شبی هست خجالت میکشم بزنم دانلود.
به جاش آپلود میکنم ( به یوتوب )
ارزشش بیشتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سرعت طلایی نود بجای 256 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
آقا سرعت من که داغون هست، آقا اسیاتک چطوره...
یعنی کل مشهد os شدند؟ این های وب چطوره؟
هر جفت داغونن یکی از یکی این دو تاشرکت ک گفتی دزد ترن اصلا افتضاحن شدید کلا بیخیالشون شو پارس انلاین خوبهنقل قول:
شاتلم خوبه من راضیم البته سرور خارجیمو محدود کردن ولی من فایلامو میندازم رو داخلی دانلود میکنم
میانگین تا الان 49 ساعت 2:03 8413535 حواب نمیدو. 2020 هم مثل همیشه شعر میگه.