آخرین مرحله ای که رفتید کدوم بود.نقل قول:
Printable View
آخرین مرحله ای که رفتید کدوم بود.نقل قول:
اون مرحله که با اواخواهر براین سوار قایق هستی و باید یک قایق را منفجر کنی و بعد اتمام مرحله یک ماشین اینفروس همون لامبورگینی خودمون رو بهم میده و دیگه هیچ مرحله ای نمی یاد
بازي كه بر روي كامپيوتر ما نيومد سريال ميخواد سريال را ميدي دوباره ميياد ؟
به رومان زنگ بزن اون بهت ماموریت میدهنقل قول:
عزیز سریال نداره کرک رو باید نصی کنی تو اون قسمت بازی اولش که کلیک می کنی باید اون گزینه سمت راست اسمش یادم رفته یه لوگین یا آفلاین لوگین بود رو بزنی.نقل قول:
دوستان لینک نقشه های صفحه اول پکیده ... لطفا لینک نقشه رو لطف کنید ... خواهشا کوچیک نباشه که زوم می کنی هیچی پیدا نباشه! TNX
SAVE صد درصد این بازی برای نسخه XBOX360 هست؟
اگه هست چجوری میشه ریخت تو دستگاه؟ با فلش میشه؟
نقل قول:
بله اگه میشه دوستان به این سوال جواب بدن چون سوال بنده هم هست!
ممنون
به رومن که زنگ میزنی روی پیغام گیر تلفنش و میگه پیغام بذار یا باید گزینه های دارت و یا غذا خوردن و بولینگ و غیره رو انتخاب کنی که اونم با هم میرن بیرون از ماموریت خبری نیست
دوستان اینم نقشه تله کابین:
کد:http://upload.--------.com/3/1244251906.jpg
اشتباه شد لطفا پاک بشه .
آقا هیچی تو نقشه نیست آخرین مرحله ای که رفتم با این اوا خواهر بود و یک ماشین اینفروس هم بهم کادو داد ولی دیگه هیچی تو نقشه نیست کسی هم زنگ نمی زنه دیمتری رو هم نکشتم کممممممممممممکممم کنید . لطفا
سلام
میشه بگید مسیر سیوهای بازی و XLive کجاست ؟
C:\Documents and Settings\user\My Documents\RockstarGames\GTA IV\savegames
راستی اپدیت های xlive رو از کجا گیر بیارم؟ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ترینر ها و ... باید با پچ سازگاری داشته باشه یا با کرکمون؟
اخه بعضیا میگن فلان ترینر سازگاری نداره!!!!!!!!
اگه با هر دوتا خوب من بدبخت از کجا بفهمم کدوم ترینر یا فایل الیس با پچ و کرک من سازگار هست که دانلودش کنم؟
بهترین زرلویشن چیه برای اجرای بازی وکیفیت خوب اونم بستگی به گرافیکم داره؟
آقا اين مرحله که با بروسي ميريم مسابقه که شنيدم يک بار هم نيست و چند بار هم هست خيلي سخته من که نتونستم رد کنم چکار کنم؟ اگه کسي رمزي و کدي داره بزنيم اين مرحله رد بشه ممنون ميشم من زياد از کدتقلب و اينجور چيزا سر در نميارم لطفا ساده بگيد
این gta همون gta خودمون cj هست؟
نه دوست عزیز.پست اول رو نگا کن.نقل قول:
تنها راهش استفاده از سیو بازیه اما کجایه مسابقه سخته فقط باید از زرد ها ردشی تازه اگه پلیس نباشه میتونی بزنی پنچرش کنی:27:نقل قول:
دوستان فایل های الیس هم با پچ باید سازگار باشه؟
ممنون
اها ویه چیز دیگه!!!
برای انلاین بازی کردن از چیت و ترینر میشه استفاده کرد؟ و اینکه اونایی که بازی غیر اورجینال دارن که با انلاین مشکلی ندارن دارن؟
ممنون دوستان
حالا باید صبر کنی یه زنگایی بهت میزنن . یه راحکار بهت پیشنهاد میکنم نمیدونم درسته یا نه ولی من میخواستم زود بهم زنگ بزنن سوار هلیکوپتر میشدم یه چند دقیقه که پرسه میزدم زنگ میزدن .نقل قول:
فقط همین یه مسابقست هر وقت خواستی میتونی زنگ بزنی مسابقه بری. دو راه تقلب داری :نقل قول:
1- یه ماشین بزرگ مثل اتوبوس بزاری جلوی راه و خودت سریع جیم بزنی
2 - با استفاده از یه تراینر که تو تاپیک ادیت و پچ ای وی گذاشتم میتونی هر وقت خواستی سرعت ماشینتو چند برابر کنی درضمن سوپر ترمز هم داره اگه داشتی تصادف میکردی نگهت داره .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280770
کسی نیست جواب منو بده؟
دنبال مودی برای تغییر لباس یا چاپ عکس یا... رو لباس هستم ایا همچین پچی هست یا نه؟
پچ ایوی lost &demmend داستان بازی رو که عوض نمیکنه میکنه؟
خیلی ممنون
عزیزم پچی که گفتی برای کامپیوتر نیست
دوستان ميخوام برا يکي که 10تا 12 ساله هستش و بهم گفته يه بازي برام بگير بازي IV رو بگيرم طرف خودش gta san رو بازي ميکنه چون من خودم GTA IV رو بازي نکردم خواستم از شما بپرسم چطوره ؟در برابر gta san مشکل اخلاقي زياد داره ؟ يانه؟ اگه در حد همونه و به اون شکل مشکل اساسي نداره براش بگيرم؟
اگه کنجکاو نشه و دنبال مشکلات اخلاقیش نداره موردی نداره !نقل قول:
سلام... اخه ما که داستان بازی رو تموم کردیم بقیه بازی واقعا انگار هیچی نیست؟؟!!! از کسایی که قبلا باهاشون کار کردم دیگه کسی زنگ نمیزنه بعدا ؟؟
بعدا چرا از وقتی بازی رو تموم کردم هر چیبه موبایل Kate زنگ میزنم یه بوق میخوره قطع میشه ؟؟ کسی میدونه ؟
قبضشو نداده،یک طرفه شدهنقل قول:
برای انلاین بازی کردن از چیت و ترینر میشه استفاده کرد؟
.................................................. .................................................. ...............................................
:دلیل ساختن اکانت انلاین یا افلاین در سوشال کلوب چیه؟
فرق اکانت ان یا اف چه فرقی داره؟؟؟
:دلیل افت فریم چی میتونه باشه؟
حداکثر چند فریم میتونیم بگیریم؟
:هنگامی که اکانت انلاین میسازیم باید باید به اینترنت وصل باشیم وگرنه بازی
اجرا نمیشه؟
خیلی ممنون منتظرم بدجور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
توی کدوم مرحله اولین شهر (یه جز اون هایی که باز هستند از اول) باز میشه؟ اولین شهر که باز میشه کدومه؟
سیو برای XBOX360 نیست؟
شهر دو یعنی وسطی هست اسم شهرو یادم نیست!!!
نه حاجی نیست یعنی من ندیدم بازم میگم بازی های open world فقط تو پی سی حال میده و بس!!!!!!!!!!!!
البته 360 مشکلات پی سی رو نداره
ببخشید تو تنظظیمات جایی واسه تنظیم میزان ترافیک داره که شلوغ باشه یا خلوت خیلی فوریه ممنون
اهان راستی مگه نیکو سوار موتور میشه کلاه کاسکت سرش میذاره؟
بعضی وقت ها - فکر کنم وقتی موتور پارک شده رو بلند میکنی از تو باک موتور کلاه در میاره سرش می کنه!نقل قول:
اهان راستی مگه نیکو سوار موتور میشه کلاه کاسکت سرش میذاره؟
تو کدوم مرحله باز میشه؟نقل قول:
شهر دو یعنی وسطی هست اسم شهرو یادم نیست!!!
نه حاجی نیست یعنی من ندیدم بازم میگم بازی های open world فقط تو پی سی حال میده و بس!!!!!!!!!!!!
البته 360 مشکلات پی سی رو نداره
منم تازه XBOX360 گرفتم و قبلش تصور این گونه بازی ها و بازی های اکشن با دسته برام غیر ممکن بود ولی حالا پس از چند روز می فهمم که لذت بازی با کنسول یه چیز دیگه است! (در صورت هر کس سلیقه ای داره!)
اره اگه یکم صبر کنی کلاه میپوشه :27:نقل قول:
نقل قول:
ممنون! :27:
کس دیگه ای نظری نداره ؟
ببخشید قضیه این جی تی ای جدید چیه ؟
فک کنم شایعه است.چون تایپیکش قفل شدهنقل قول:
معلومه شایعه هست دوستان کسی نمیدونه چیت و ترینر در انلاین بازی کردن جواب میده یا نه"؟
اره شایعه بود و عکس های فتوشاپی:40:نقل قول:
چرا کسی جواب نمیده؟نقل قول:
در کدوم مرحله اولین شهر (یه جز اون هایی که باز هستند از اول) باز میشه؟
سیو برای XBOX360 نیست؟