16 کیلوبایت تا 18 کیلوبایت میدهنقل قول:
اما اگه با 10 کیلوبایت و بالاتر دانلود کنم پینگ میره رو 1000
با یو اس بی وصلش کن یا برعکسنقل قول:
و یا اینکه با کانکشن وصل شو
Printable View
16 کیلوبایت تا 18 کیلوبایت میدهنقل قول:
با یو اس بی وصلش کن یا برعکسنقل قول:
و یا اینکه با کانکشن وصل شو
مودمم usb ندارهنقل قول:
کلا با کانکشن وصل میشم چون اگه مشکلی پیدا کنه ارور میده
این پشتیبان مخابرات که میومد اینجا دیگه نیستش !!!!!!!!
راستی دیروز رفتم،سرویس 2 مگ مخابرات وصل کنم،میگن 2 مگ نگیری بهتره،خراب شده.حالا 512 گرفتم مــثل همون 128 قبلیس.کسی 512 داره؟سرعتش چنده؟
برای من 60 کیلوبایته.
محدود؟ یا نامحدود؟نقل قول:
قیمتش چقدره؟ حسابگر بازم تعرفه قبلی هارو اضافه کرد؟نقل قول:
بهنام منم یه مدت این مشکل داشتم, منم با کانکشن این ارور میداد. زنگ زدم پشتیبانی گاگول مخابرات
جواب درست حسابی نگرفتم. میگفت سرویستون مشکل نداره.
منم تنظیمات گذاشتم روی PPPoE و درست شد. تو هم یه تست بزن شاید مشکلت برطرف شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
512 محدود گرفتم.
الان سرعتم شده 40 کیلوبایت ثابت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی آرش جان رو pppoe گذاشتم دیگه پیغام نمیده ، درست شد :n11::n16:نقل قول:
صبح زنگ زدم پشتیبانی میگم این مشکل رو دارم میگه بلدی پینگ بگیری گفتم آره گفت اگه پینگ بگیره اینترنتت درسته
داشتم با پشتیبانی حرف میزدم سخت ترین کار زندگیم بود
این پشتیبانی:n21:چی بگم .....:n23:
1000 تومن کشیده روش کرانی دزدنقل قول:
الان میده 16 تومن 128 رو
اگر به خاطر پینگ نبود یک روز نمیموندم
شایدم بزودی قید پینگ رو هم زدم:n04:
این تستیه که از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اینم سرعت دانلودم داخل IDM:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smohsen
16کیلوبایت تا 18 کیلوبایت میده
سلام
18 تک کانکشن؟؟؟
روزی چند گیگ دانلود میشه؟؟؟
تا حالا شده از 18 بالاتر بره برای چند ساعت؟؟؟
دوستان من از مخابرات اینترنت دارم.اکانت من فردا 3 ماه به پایان میرسه.من 4 گیگ از حجمم باقی مانده.ایا امروز شارچ 3 ماه رو انجام بدم ,3 گیگ هم باقی می ماند؟
اگه حجم اظافه خرید کرده باشی میره به دوره بعد ولی اگه مال خود سرویسته حجم نمیره به دوره بعد.نقل قول:
مخابرات 1 مگ محدود سرعتش کم شده؟
یه تست بزارید.مرسی
کدام شرکت سرعت دانلودش 250 تا 300 کیلوبایته؟
کسی هست داشته باشه؟
اره معمولا زیاد به کانکشن ربط نداره و همون عدد رو میدهنقل قول:
مگر اینکه سرور خوبی نباشه
راستی میگن 2 مگ خرابه،شما الان سرعتتون چند کیلوبایته؟نقل قول:
من 2 مگ داشتم با یک مگ فرقی نمیکرد 290 سرعت دانلود بود.ولی الان خراب شده باز :n21: 1 مگ دارم تا 130 بیشتر نمیره.نقل قول:
زنگ زدم گفتند درست میشه ولی درست شدنش معلوم نیست کیه:n05:
رفتم 2 مگ بگیرم،میگه نمیدیم،الان 512 محدود گرفتم مثل همون 128 قبلیه.60 کیلوبایت سرعت دانلودمه.نقل قول:
راستی با این سرعت شبا چند مگ یا گیگ دانلود میکنی.
با سرعت 130 تا تا 2.5 گیگ میشه دانلود کرد .نقل قول:
512 1 به 5 گرفتی؟هزینه اش چقدر شد؟
در حات خوبش 512 1 به 5 باید 75 الی 80 بگیری .الان وضعیتت بد نیست .اگه بری حضوری خرید کنی چون سرعتشون خراب شده 512 بیشتر نمیدند چون ظرفیت زیر ساختشون و شبکه شون بیشتر جواب نمیده و اگه 2 مگ بدند سرعتش با 512 یکیه الان بخاطر همین 512 بیشتر نمیدند تا موقعی که درست بشه.البته میتونی انلاین خرید کنی تا 2 مگ ولی فعلا نگیری بهتره
ویرایش: الان خوندم محدود گرفتی .پس کلا سرویساشون مشکل داره
512 1 به 8 گرفتم.13 تومن هزینش شد.نقل قول:
دوتسان خواهش میکنم یکی کمک کنه.!!!!!!!!!!
من 4 روزه یک مشکل عجیب دارم اونم اینه که بعد از چند دقیقه اینترنتم خود به خود دیگه نه صفحه باز میکنه نه دانلود میکنه ولی علامت conection توی کنترل پنل و روی مودم نشون میده اینترنت وصله .بعد مودمو ریستارت میکنم درست میشه بعد دوباره قطع میشه و همین روال ادامه داره .کسی نمیدونه؟؟؟
برای تورنت هم همون 18 رو میده؟؟؟نقل قول:
منم چندبار این مشکل رو داشتمنقل قول:
فکر میکنم مربوط به مودم باشه
فریمورک مودم رو دانلود کن و یه بار ابدیت کن شاید مشکل حل شد
کــــســـــــــــی نــــــبــــود؟نقل قول:
واسه من هم اینجوریهنقل قول:
ربطی به مودم نداره. مشکل از مخابراته.
من شماره رو میندازن روی مودم که وصل شه، الان 1ماهه که بعد 24 ساعت یه بار باید ریست کنم تا دوباره آی پی بگیره بتونم وصل شه. فقط و فقط مشکل از مخابراته
دوستان مخباراتی سرعتا امروز افت داشته؟؟؟؟من 512 1 به 8 دارم سرعتم همیشه 80 هست ولی از ظهر تا حالا اومده بین 30 تا 50.زنگم میزنم میگه از اهوازه مشکل
نه من مشکل نداشتم همین 512 یک به هشتم هست اتفاقا خیلی جالبه امروز پینگ 170-180 با 4.2.2.4 میچرخهنقل قول:
سلام
کسی تا حالا با سرورهای مخابرات کرمانشاه کانتر بازی کرده ؟
با این یه تست بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از شاتل سرویس داره؟
من بازی نکردم ولی دیشب رفتم شارژ کنم پینگ کردم ای پی ها رو همش تایم اوت داد 4.2.2.4 خیلی بهتر بود اقلا روسفید بود جلوی این سرورنقل قول:
من همیشه mw3 آنلاین بازی میکنم مشکلی ندارهنقل قول:
منظورم با سرور هایی که خود مخابرات راه اندازی کرده و آدرسش تو tcnet هست کسی بازی کرده ؟نقل قول:
راستی،کسی نامحدود مخابرات داره؟؟؟؟
:n01:
با سلام خدمت همشهری های عزیز،
من به تازگی با این انجمن آشنا شدم و یه سوال خدمتتان داشتم.
بنده تازگی در شرکت حسابگر ثبت نام اینترنت adsl کردم، اما هر جا که میرم مودم بخرم، فروشنده ها میگن مودم وایرلس نگیرم چون همش قطع و وصل میشه و سازاگاری درستی با adsl کرمانشاه نداره! و باید مودم ساده سیمی بگیرم.
من حالا موندم!!
آیا حرف این فروشنده ها درسته؟ کسی چنین مشکلی داره؟
البته باید بگم که یکی از اقوام که adsl مخابرات داره این مشکل رو تایید میکنه که مودم بیسیم Tp-link داره و همش قطع وصل میشه
لطفا را هنمایی فرمایید.
باتشکر
سلام،راستی حسابگر،سرعت چند گرفتی؟وقتی وصل شد سرعتشو ارسال کن ببینیم شاید ما هم اومدیم طرف حسابگر.نقل قول:
خوب قربانت جواب سوال ما رو هم میدادی. عجب!!!نقل قول:
من نامردی نمکنم جوای سوالتو میدم. 1 مگ گرفنم. اینم صفحه قیمت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من تا حالا این جور حرفی نشنیدم.چند تا از دوستام هم وایرلس دارن،اصلا اینجور مشکلی هم ندارن.نقل قول:
بستگی به نیازت داره.adsl مبارک.:n01:
تقریبا حرف مفتهنقل قول:
شما مودم وایرلس که بگیری می تونی با کابل وصلش کنی سیستمت و موبایلت رو با وایرلس وصل کنی و لب تاپ آشنایی رو با وایرلس و ...
بنابراین بهترین انتخاب همون وایرلسه
فقط یه نوع خوب بگیر
سلامنقل قول:
حرف مفت زده
من 1سال و نیمه مودم وایرلس دارم. TP-link مدل TD-W8901G و دارم ازش استفاده میکنم. اینترنتم هم مخابرات کرمانشاهه. هیچ مشکل و قطعی و وصلی هم ندارم. مثل ساعت کار میکنه. لپ تاپ، PC و انواع موبایل و تبلت هم بهش وصل کردم هیچ مشکلی نداره. تازه این مدل من 4تا هم پورت LAN داره که اونا هم همزمان کار میکنه.
فروشنده خزعبل تحویلت داده.
بخر فقط مارک خوب بگیرو مارک چرت و پرت نگیر