اینم سرعت دانلود دیشب من با سرویس 128
جالبه قبلا سابقه نداشت توی ساعت رایگان بیشتر از 50 بشه :18:
امیدوارم همیشه اینجوری بمونه :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم سرعت دانلود دیشب من با سرویس 128
جالبه قبلا سابقه نداشت توی ساعت رایگان بیشتر از 50 بشه :18:
امیدوارم همیشه اینجوری بمونه :21:
من همین سرویس رو دارمنقل قول:
تا هفته قبل روزانه 220 بود الان چند روزی هست که سرعت افت کرده که البته مثل اینکه سراسری هست
شبانه هم بیشتر به ترافیک مرکز مخابرطی ربط داره، من معمولا شبها 2.5 تا 2.9 گیگ دانلود دارم
واسه ماست....واقعا که سرعت خیلی خز شده....128-4gکد:http://www.speedtest.net/result/1333935641.pngاینم
این سرویس چرا در تعرفه پارس آنلاین وجود ندارد ؟نقل قول:
اتفاقا همین دیروز سه گیگ شارز کردم :31:نقل قول:
دوست عزیز قطع نمیشه !! بعد از 2 دقیقه سرعت صفر میشه و دوباره بعد از یه دقیقه درست میشه و ....
الان حدود یه ماهی میشه پارس دارم تا حالا همچین مشکلی نداشتم !!
نمیدونم مشکل از کجاست ؟؟
من قبلا اون سرویس 4x البته 256 رو داشتم خوب بود 130-120 بود . الانم pol 256 دارم اینم خوبه حدود 150-160 با idm میشه .نقل قول:
ببین من متوجه شدم سرویس هایی که در یوزرهای افراد مختلف میذارن با هم تفاوت زیادی داره . من این سرویس رو یوزرم داشتم اما از وقتی pol شارج کردم دیگه اون سرویس ها نیست در یوزرم .نقل قول:
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
آره خوب فعلا که روی یوزرم 60 گیگ هست . معلوم نیست چه بلایی سرش بیاد تا چند روز دیگه .
فعلا که خوش بحالمه . سرعت هم خوب خوب شده .
1121 مگابایت حاصل دانلود دیشب ما با سرویس 256
من هم این مشکل رو داشتم دو هفته اینجوری بود الان 2 روز خوب شده چرخشی :31:نقل قول:
دیشب واقعاً افتضاح ترین دانلود رو داشتم زیر 1 گیگ
شعار پارس آفلاین
هر روز بدتر از دیروز
8:15 قطع کردی ، فقط 3 مگ ترافیک (غیررایگان) داشتی ؟نقل قول:
خوب این که تعجب نداره تا ساعت 6 دانلود داشته دیگه :31:نقل قول:
دانلود دیشب ما 1 گیگ بود. اون هم از ساعت 1 تا 7 :41:
با این وضعیت قیمت برق و این سرعت دانلود فکر کنم از این به بعد هر چی میخوام دانلود کنم برم بخرم ارزون تر در بیاد!! هر روز بدتر از دیروز میشه.
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
شعار جدید گروه پارس آنلاین
هر روز بدتر از دیروز دینگ دینگ
این دو شبه پارس دهن ما رو سرویس کرد !! :44:
دیشب هم دوباره همن جوری بود !!
2 دقیقه میگرفت 1 دقیقه صفر میشد !!
معلوم نیست این چند روزه چه مرگیش شده ؟؟
من تو روز هم مشکل دارم !! یه سری از سایتا عادی باز میشن یه سریشون با v p n !!هی باید این v p n رو قطع و وصل کنیم !!
شاتل که بودیم این جور موقع ها این همه مشکل پیش نمیومد !! :41:
شما تو کدوم شهر و کدوم مرکز مخابراتی هستید؟نقل قول:
واقعاً کارای اینا معلوم نیست تو پروفایل هر شخص یه پکیج هایی هست توی خود سایت هم یه پکیج هایینقل قول:
دفتر نمایندگی ها هم یه نوع پکیج هایی
آخر نفهمیدم کل این پکیج ها رو از کجا میشه دید؟!!!!!!!!!!!!!
من مودمم رو حالت pppoe هست و ساعت دانلودم رو توی idm از ساعت 12.58 دقیقه میزارم و اتمامش هم روی 6.30 دقیقه هست بعدشم هر وقت از خواب بلند شدم مودم رو خاموش میکنمنقل قول:
سلام.بچه ها شبانه رایگان پارس سرعتش چنده و چند ساعته؟:11:
12:34 تا 6:45
مثه اینکه چند دفعه DC داشتم.
نسبت به شبای قبل یه گیگ کمتره.
نقل قول:
چه سرویسی ؟
ساعت رایگان رسما 1 تا 6 صبح هست ولی با روش هایی میشه از 12:31 تا 6:59 دانلود انجام داد
سلام دوستان این کم شدن سرعت همه به علت افزایش ضریب اشتراک هستش که از 8 به 10 رسیده!علتش هم نرسوندن پهنای باند از طرف شرکت ارتباطات زیر ساخت به شرکت های PAPهست. هفته نامه عصر ارتباط با عبد الله فاتح مدیر عامل پارس آنلاین مصاحبه کرده گفته بود.
اینم سرعت من در شب که حدود10 هست و روز نهایتا22! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دیگه اون 600 مگی هم که قبلا می گرفتم رو نمی گیرم
شبی 300-500 مگ نهایتش هست
واقعا دیگه ارزش نداره شبانه گذاشتن
بعد از این همه isp عوض کردن تو قم یه خط پیدا نشد که شبانه مثل آدم شبی 1 گیگ به من دانلود بده یکی از یکی بدتر
منظورتون از روش هایی چی هست؟نقل قول:
کار خاصی باید انجام داد؟
من دیشب ساعت 12:35 تست کردم جزء ترافیک اصلیم حساب شد
سرعت دیشب من حدود 5 تا 7 بود
دقیقا ساعتی 30 مگ دانلود میکرد
دیدم اینجوریه ساعت 2 و نیم خاموشش کردم. ارزش نداشت برق الکی صرفش بشه
تا دو ماه پیش شبی 1800 تا 2000 میگرفتم
کم کم رسید به 1400
بعد 1200
دو هفته اخیر 800 بود
الان هم شبی 300 - 400 مگ میگیره
سرویسم 128 هست. میخوام 512 بگیرم ببینم بهتر میشه یا نه
تهران - مخابرات کرمی
300 که اصلا ارزش نداره پول برق مصرفی شب تا صبح برای 300 مگابایت زیاد بصرفه نیستنقل قول:
این روند نزولی دانلود شبانه یه مقدار مشکوک میزنه.
فک کنم پارس مثه شاتل شروع کرده به محدود کردن دانلود شبانه برای کسایی که زیاد مصرف میکنن.
ماله من 2 شب پیش نزدیک 4 گیگ بود دیشب شد 2.8 گیگ یحتمل امشب میرسه به 2 گیگ و الی اخر :31:
حالا سعی میکنم بعضی شبا دانلود نکنم تا ببینیم چه شود.
البته خدا کنه به قول خودشون مشکل از پهنای باند باشه.
نه همچین چیزی نیست ؛ من 3 روزه سرویس پارس آنلاینم وصل شده و از شب اول سرعت دانلود بسیار پایین
دوستان پارس آنلاین سرویس نا محدود هم داره؟ چند هسا ماهی؟
من هر شب 3700 میگیرم ... هر روز هم بهتر میشه
بچه ها میگم من الان 3 روزه شبا هر 1 ساعت تقریبا دیسکانکت میشم و نمیدونم چیکار کنم وسط بازی بودم هی قطع میشدم و کلی بهم ریختگی واسه اعصاب و روانم ایجاد شد:31:
کسی هست که این مدلی شده باشه؟مثلا ساعت 4:05 دقیقه قطع شد در صورتی که 1 ساعت قلش هم قطع شده بود و 2 ساعت قبل هم به همین ترتیب!!!!
کلا امیدوارم شما هم دیسکانکت شده باشید که یکی هم مثل من باشه که باور کنم که میگن مشکل واسه همس!!!:31:
دوستان یه سوال،کسی میدونه چرا الان که میگن پهنای باند ایراد داره از ساعت 5 تا 9 صبح سرعت من عادی میشه و میرسه به 147 ولی تو بقیه ساعت های روز 1 هفته ای هست که همش 30 هست؟ :31:
اگه ایراد پهنای باند هست که باید همه ساعت های روز یه سرعت باشه !
خوب 5 تا 9 خلوت میشه و به خاطر همین پهنای باند بیشتری به شما میرسهنقل قول:
چه کنیم دیگه. باد قبول کرد که توی محیط زیستی به اسم ایران بزرگان اگر میتونستن همین اینترنت رو هم نمیدادن بهمون! برید خدا رو شکر کنید که نمیتونن :27:
اره دیشب منم 3-4 دفه dc داشتم.نقل قول:
نقل قول:
منم همین طور
دقیقا از 2.9 میگیرم تا 3.3
نرم افزاری هست که هر 10 دقیقه (یا هر بازه زمانی دیگه) ، آمار سرعت دانلود رو ثبت کنه ؟
الان تنها چیزی که میشه محاسبه کرد ، سرعت متوسطه (از روی آمار "حساب کاربری": میزان دانلود تقسیم بر مدت زمان استفاده)
سلام. من به علت مشغله مجبور شدم یک ماه دیگه با داتک تمدید کنم.و از ماه دیگه میخواهم بیام پارس. فکر کنم تنها مزیت داتک به پارس سرعت دانلود شبانست که با روز فرق نداره تقریبا. حلا از دوستان با سابقه که از پارس استفاده میکنند سوالم اینه که ممکنه من 256 پارس را بگیرم که روی 2 مگ بسته شده و بعدا شرکت 256 را واقعی کنه و روی همون 256 ببنده و سرعت پایین؟! یعنی این بستن 128 و 256 روی 1مگ و 2 مگ واسه تبلیغ نیست؟ یا بهتره از اول 1مگ بگیرم؟
سلامنقل قول:
DU Meter
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
سلام ببخشید شما تقریبا سرعتتون 150هست؟الان چند وقته پارس دارید و سرعتتون اینه؟اخه من مخابراتیم و سرعت دانلودم 21 هست کل دانلود روزم مثل یه شب شما نیست!:41:نقل قول:
ممنون . نرم افزارش رو دانلود کردم.نقل قول:
فقط یه سوال : گزارشات رو در بازه زمانی کمتر از ساعت هم ثبت می کنه ؟
اما درباره سوالت :
سرعت متغیره. در روز به 200 هم میرسه (چون حجم محدوده و زودتر تموم بشه !).
اما توی شب متغیره ؛ از 20-30 بگیر تا 150-200. اما جدیدا حداکثر سرعت اومده پایین.
من الان 512 پارس آنلاین دارم و downstream روی دو مگ هستش. در طول روز سرعت دانلود خوبه در حد همون دو مگ هست اما در طول شب چند وقتیه که سرعتم خیلی پایینه. بعضی وقت ها از سرعت 512 که قرارداد دارم هم پایین تر میاد. هر وقت هم که تماس میگیرم و از سرعت پایینم شکایت می کنم میگن شما 512 هستید و سرعتتون همین باید باشه.نقل قول:
در کل هیچ تضمینی وجود نداره که سرعت شما همیشه رو دو مگ باقی بمونه. هر چند همین الانش هم برای خیلی ها با اینکه رو 2 مگ بستن براشون کمتر از اون دانلود دارن. من خودم تا قبل از عید خیلی سرعتم بالا بود. اما بعد از عید همین طور داره کمتر میشه. به نظر میرسه منطقه مخابراتی ما خیلی شلوغ شده.
در نهایت به منطقه مخابراتیتون خیلی بستگی داره
من آینده خوبی رو حداقل برای اینترنت خودم تصور نمی کنم. اما امیدوارم اگه شما از پارس سرویس گرفتی تجربه خوبی داشته باشی :10:
کسی از دوستان 1mb یا 2mb از پارس آنلاین داره؟
با تشکر از جوابی که دادین. میفرمایید شهر و منطقه مسکونی و اسم مخابرات محلتونو. ممنون.نقل قول:
تهران - مرکز شهدای گمنامنقل قول:
خواهش میکنم.کمترینش همون ساعتی هست ولی برای مثلا 15 دقیقه میتونی گزارشات رو باز کنی و زمان رو ببینی هروقت مثلا از 2 به 2:15 رسید ببین توی گزارشات چقدر دانلود شدهنقل قول:
سرعت امشب من میشه گفت تو یک ماه اخیر بی سابقه بوده :31: 1450 مگابایت حجم دانلود شبانه