1.سرعت دانلود شبانه برای همه یکیه یا به نسبت سرعت طرحیه که خریدی؟
2.برای گرفتن سرعت بالا تر از 128 باید چیکار کرد؟مدارک خاصی میخواد آخه انگار فقط در حد حرفه که به خانگی بیشتر از 128 نمیدن چون همه حرف از 2 مگ میزنن !درسته؟
Printable View
1.سرعت دانلود شبانه برای همه یکیه یا به نسبت سرعت طرحیه که خریدی؟
2.برای گرفتن سرعت بالا تر از 128 باید چیکار کرد؟مدارک خاصی میخواد آخه انگار فقط در حد حرفه که به خانگی بیشتر از 128 نمیدن چون همه حرف از 2 مگ میزنن !درسته؟
این ریزش را از کجا باید گرفت همون دانلود شبانه؟ چرا ساکس ما خرابه هنوز
تعرفه های بهار و تابستان 91 مبین نت:
سرعت 2 mb هم اومد البته با ترافیک کم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
تعرفه های بهار و تابستان 91 مبین نت:
سرعت 2 mb هم اومد البته با ترافیک کم!!
https بالاخره لحظاتی هست که واسه ما وصل شد!
مثکه پاشونو از رو سیم ورداشتن!
چه سروری و پورتی؟نقل قول:
از من که همچنان قطع هست
پورتش 4050
https.padravpn.in
:13:
دوستانی که 2مگ گرفتند تایید میکنن که توی روز روی 3مگ میبندن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی حدودا 350 کیلوبایت در ثانیه توی روز با اینترنت دانلود منیجر .
بله انگار سوسکا دوباره تو مبین نت راه افتادن!:31:
بله. برای من هم https پراک*سی به کار افتاد.
تعرفه ها رو سایت درج شد :
چه عجب! خسته نشن یه موقع با این سرعت عمل!نقل قول:
مودم جیبی هم رفته تو لیست مودم ها با قیمت 180 تومان .
فکر کنم با همه طرح ها ارائه میدن از این به بعد .
اگر کسی پرسید خبر بده .
کی طرح 1 مگ قدیم داره من همیشه 36400 میدم الان هم همونه یا نه مبین که همش مشغوله
همون رو بریز زنگ بزن بگو طرح قبلی رو شارژ کنن :46:نقل قول:
سلام
کسی تا حالا با این مودم جیبی مبین نت کار کرده
کیفیت آنتن دهیش چطوره؟
چند ساعت شارژ نگه می داره؟
کلا ارزش خرید داره؟
چرا ارزش نداره وقتی داره بحای سرویس 128 بهم 1 میگ میده.. بعدشم اگه query balance رو نگاه کنید میبینی که شارژش کردم... فقط خواستم بدونم تاریخ پایان کدومه..نقل قول:
هوووووووووورا
سوسک منم راه افتاد
2 مگ گرفتم اینم تست:
زنگ زدم گفتم چرا سرعتش اینقدر پایینه میگه ممکنه سایتی که دانلود میکنی محدودیت داشته باشه.گفتم نه میهن دانلود محدودیت داره نه پرمیوم رپیدباز .گفت شاید داشته باشه! گفتم خودت یه سایت معرفی کن گفت speedtest.ir رفتم تست دادم سرعت 32 کیلو بایت.یکم فکر کرد(داشت 2048 رو تقسیم بر 32 میکرد ببینه 32 میشه یا نه:27:(1/8 مربوط به تبدیل بیت به بایت و 1/4 هم شیرینگ)
بعد گفت بزار چک کنم.آهان!فهمیدم این دکلی که شما ازش اینترنت گرفتین شلوغه.به خاطر همین سرعت پایینه.خیلی ریلکس گفت.گویی تقصیر منه.
آخه یکی نیست بگه وقتی سرعت میاد پایین غلط میکنی این همه سرویس میدی.
دوستان کجا میتونم از اینا شکایت بکنم؟
این مثلا 2 مگه؟؟:18:نقل قول:
شکایت رو چه عرض کنم این سازمان ارتباطات همچین چیزی
اگه تهران باشید بهتره یه قلچماغ ببری دفتر مرکزیشون
اگه هم شهرستانی بازم یه قلچماغ ببر نمایندشون(سرویس رو ازشون گرفتی) :31:
فکر کنم کارت زودتر از شکایت راه بیافته
سلامنقل قول:
شما تو چه ساعتی استفاده داشتید؟
شاید ترافیک شبکه شلوغ بوده!
ولی بازم این پشتیبانی از این حرفا زیاد میزنه و هیچ کاری نمیتونه بکنه:31:
قلچماغ ؟نه بابا میخوام مدنی تر حلش کنم.میخوام اولین بار تو عمرم شکایت کنم.
*ساعتش تو عکس زده دیگه. 9 صبح.همیشه اینجوریه
قلچماغ ؟ :دي
هيچ جوره فكر شكايت و ... نباش يا از خودشون پيگيري كن تا مشكلت حل بشه يا سرويس رو پس بده (اگه ميشه البته )
اگه هم كه نه ديگه ازشون نگير ... واقعا فكر ميكنيد تاحالا كسي شكايت نكرده ؟؟ به هيچ جا نميرسي فقط وقتت هدر ميره
بدبختی اینه که فقط میتونم wimax بگیرم.با هزار بدبختی و رشوه و پارتی بازی خط تلفن گرفتم(چون پورت خالی نبود) بعد از یک ماه که adsl کار کردم خط مشکل پیدا کرد. هیچ کی پاسخ گو نبود.کی بود کی بود من نبودم
باز برگشتم به این گداها که هنوز عرضه ندارن یه کم پول خرج سایتشون بکنن.بعد هر وقت بهشون زنگ میزنی باید 4-5 دقیقه پشت خط بمونی جواب بدن.بعد میان این حرف ها رو میزنه.
خدااااا این حرفا رو به کی بگم؟
مبین نت حیا کن اینترنتو رها کن
سلام به همه ی عزیزان.
1:مودم های جیبی مبین نت کیفیتشون چطوره؟ خوبه؟ شارژش؟ قدرت آنتن دهیش؟
2: سرعت دانلود رایگان تو شبها چقدره متوسط؟
3: مودم داخلی بگیرم بهتره یا جیبی؟ زیاد بیرون نمیرم. و فقط باید مودم های خودشونو خرید؟
ممنون :11:
و بالاخره https آزاد شد همه انگار درست شده
خوب پس مجبوري از طريق خودشون پيگيري كني تا مشكل حل بشه ... حل شدنيه نگران نباش
سلام من امروز بسته گرفتم ولی مشکلی که هست وصل نمیشه
تنظیمات خاصی میخواد چون تنظیمات مودم خودش درست باید شناسه ای وارد کرد من هر چقدر داخل مودم میگردم پیدا نمیکنم ؟!
دوست عزیز سرویس شما اشتراک 1 به 4 هست و تحت هیچ شرایطی حتی شلوغی دکل نباید از یک چهارم یعنی 64 کیلو کمتر بشه یبار ایرانسل به من همین حرفو زد و منم یکم تند باهاشون حرف زدم که حتی با رعایت ضریب اشتراک هم سرعت من نباید انقدر پایین بیاد و اگر شما مثل بقیه دنیا سرعتای 10 مگ و 50 مگ ارایه میدادید اون موقع چیکار میکردید که الان توی سرعتای 2مگ به پایین موندین؟ یکم تند اما مودبانه قوانین خودشون رو بهشون گوشزد کردم و البته با سرپرست پشتیبانیشون صحبت کردم نه با اپراتورای معمولی که بعد از 1 روز سرویسم درست شد.نقل قول:
دمت گرم به نكته خوبي اشاره كردي!نقل قول:
اما اين پشتيباني مبين هيچي زير بار نميره:31: يه بار من مثل شما تند باهاشون صحبت كردم همش بر ميگشت سر پله اولش:27: كه اقا شبكتون شلوغه و از اين چيزا
مگه قبول ميكرد كندي سرعتو:19:
كلا توي عمرم پشتياني به اين افتضاحي و مبتدي نديدم:2:
آقا این ساکس درست نشد؟
کسی جواب مارو نداد به نظر بعد دریافت مودم سه روز طول میکشه تا وصل بشه درست تو برگش زده شده ؟!
iهمون روز وصل میشهنقل قول:
برای من که وصل نشد ؟ تنظیمات خاصی برای مودم میخواد ؟! چراغ وایمکس زرد چشمک میزنه ؟! مدل جیبی ؟!نقل قول:
iهمون روز وصل میشه
مودم جیبی هم تو لیست مودم ها اصافه شده 180 هزارتومان
یعنی اگه جدا بگریریم میتونیم هر تعرفه ای که خواستیم بذاریم یا هنوز فقط همین 2 ساله هارو میتونیم بگیریم؟
تازه گرفتم چی شد واقعا این مودم جیبی خیلی تو انتن گیری مزخرف رفتم بالا پشتبون خونمون تا انتن داد اونم با زور قرمز شد :41:
جای انتن داره این انتن نمیشه خرید ؟!
برای اینکه یه مشت افراد ناوارد رو یه مقدار آموزش مبتدی دادن و نشوندن اونجا و دستور اکید دادن که مردم رو بپیچونن. من هم با اپراتور های عادی ایرانسل همین مشکل رو داشتم که در نهایت با سرپرستشون که یکم وارد تر و در عین حال فهمیده تر بود صحبت کردم که حل شد حالا.دوراه میمونهنقل قول:
1- تحریم این شرکت
2- شکایت. خواهشا نگین شکایت فایده نداره و بیخیال نمیخواد شکایت کنین. چون این خواسته مبین نته و باعث میشه مبین نت به سرویس دهی بد ادامه بده و هیچ شکایتی هم ازش نشه و فردا هم بشه شرکت نمونه کشور! بالاخره شکایتا زیاد بشه تاثیر میکنه.
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
نقل قول:
چرا درست شده
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
بستگی داره نماینده ای که ازش خریدی کی ثبت نامت رو برای مبین تکمیل کنه که درضمن یک عملیات آنلاینه و کاغذ بازی هم نداره.نقل قول:
لطفا یکی از دوستان جواب این سوالا رو هم بده:11:نقل قول:
نوشته شده توسط ;6975440
سلام
می خواسم ببینم کسانی که وایمس دارن میشه بگن ایا مثلا سرعت 512 مبین و ایرانسل کدام واقعی تر هست و بالا تره
دوم اینکه مودم جیبی ایرانسل و مبین ایا پورت لن هم دارند یا فقط وای فای دارند؟
ایا از نظر انن دهی مشکلی ایجاد نمیکنن و خیلی تفاوت دارن و کدوم رو پیشنهاد میدید
من الان ای دی اس ال مخابرات دارم و ماهی 13 تومان میدم ولی سرعتش خوب نیست به 30 هم نمیرسه در صورتی که 512 اینها ی ساله 60 تومان هست بیشتر تهران هستم و سر کار که عسلویه هست
کارت دانشجویی ببر هر سرویسی خواستی بگیر.نقل قول:
شبانه بستگی به سرویست داره
..........................نقل قول:
برای من وصل :41:
او/بی نت:2: