یعنی الان پولم رو خوردن؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:نقل قول:
من که اصلا چیزی دان نکردم فقط دیروز با کارت شارژ تمدیدش کردم!!!!!!!!!!!!!
Printable View
یعنی الان پولم رو خوردن؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:نقل قول:
من که اصلا چیزی دان نکردم فقط دیروز با کارت شارژ تمدیدش کردم!!!!!!!!!!!!!
آره دوست من اگه دو تا مودم داشته باشی که مکشون تو شبکه ایرانسل تعریف شده باشه نیازی نیست که مک عوض شه.نقل قول:
ولی اگه مودمت از یه شرکت دیگه باشه و یا به هر دلیلی مکش تو شبکه ایرانسل ثبت نشده باشه باید به یه مک ثبت شده ایرانسل تغیرش بدی.
البته تو شبکه مبین حتما باید مک عوض بشه و دیگه نمیشه حتی اکانت دوستتو تو مودم خودت بزنی، چون تو مبین یوزر پسورد باید با مک خودش چک بشه تا وصل شی.
نتیجه چی شد؟ مشکلت حل شد؟نقل قول:
یادت باشه که باید فرکانسهای ایرانسل رو با پهنای باند 5 مگ ست کنی.
بادرود
یک مودم وایمکس ایرانسل دارم . حال میخواهم یک سوییچ 4پورت خریداری کنم ولی نمیدانم کابل بین سوییچ و
مودم و کامپیوترها که دو تا هستند را از کدام نوع باید انتخاب کنم.از نوع کراس یا استریت؟
ممنون
شکا تو پرتال میتونید برید؟وسط دانلود قطع شده و دیگه نمیره تو
من الان دارم تازه ثبت نام می کنم برای خونه
بهترین مودم الان کدومه (داخلی) . مودمی داره که b/g/n باشه ؟
بعد الان من که خونگی دارم می گیرم سرعت رو فقط می تونم 128 انتخاب کنم ولی
الان نامه پژوهشی دارم برای سرعت 2 مگ . چطوری بگم برام اینو فعال کنن؟
سلامنقل قول:
شما نبايد گزينه خانگي رو انتخاب كنيد .
گزينه شركتي حقيقي رو انتخاب كنيد و معرفينامه رو در زماني كه نصاب اومد بهش بديد . يه كپي از معرفينامه هم داشته باشيد .
ممنون. مودم چی ؟ مودم b/g/n داره ؟ بهترین مودم کدومه؟نقل قول:
همانطوريكه در صفحه اول هم گفته شد ...نقل قول:
نقل قول:
مدل BM632w به علت داشتن شبکه بیسیم نوع N و همچنین امکان نصب انتن خارجی ( باسه بعضی از دوستان که بلد باشن احتمالا بدرد بخور است) توصیه می شود
اگه مودمت بیرونی نیست هر دو مدل جواب میده. من استریت رو تست کردم.نقل قول:
دوستان الان سرویس شما وصله؟؟؟
از من 1 ساعته مودم آنتن نداره زنگ زدم میگه اختلال کلی داریم!!!
با سلام
من هم همينطور قطعي دارم
تهران
اینجا مشکل حل شد
باز هم قطی 1ساعت بیشتر قطع شده اینترنت تازه وصل شده:13:
آره مشکل تازه حل شده خدا رو شکر
دوستان مثل اینکه بعضی از آی پی ها آمریکا رو بستن با اسپید تست نمیشه تست کرد سرعت رو با سرورهای آمریکا با س--س هم نمیشه ف-س ب-ک و یوتی-ب رو باز کرد:31:
:2: سرعت هم که مثل همیشه عالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود
مودم bm362w دارم.برای شخص دیگری یک حساب وایمکس جدا باز کردم تا به صورت اشتراکی از مودم
استفاده کنیم هر کس از اشتراک خودش استفاده کند و کاری به حساب هم نداشته باشیم.
حال نمیدانم چگونه مودم را تنظیم کنم تا هر کدام که پای سیستم بودیم از حساب خودمان استفاده کنیم.
فایل راهنما را دانلود کردم ولی با تنظیمات داخل ان جواب نمیدهد.
لطفا تنظیمات را بگویید.که هربار خواستیم استفاده کنیم یوزر و پسورد خودمان را بدهیم.
ممنون
Channel Settingsنقل قول:
5000 Bandwidth:
جلوی فرکانس هم چیزی ننوشته.با واحد فنی تماس گرفتم و بعد از 15 دقیقه صحبت کاری نتونستن بکنن
قرار شد تکنسین بفرسته فریمور رو down grade کنه!(خودم گفتم به یارو مال فریمور نیست؟!)
الان فریمورم آخرین ورژن هست
گفت به دلایل امنیتی!نمیتونیم فریمور رو برات بفرستیم.راستی اگر بخوام فریموری که شما دادی رو بریزم برای تنظیمات مجدد باید چی کار کنم؟الان تمامه تنظیمات رو یادداشت کنم و دوباره وارد کنم؟
بعضی فریمورها رو دیدم پسوندش exe هست.با اینی که شما دادی چه فرقی داره؟
کسی راه حلی نداره؟کلافه شدم به خدا
نقل قول:
پرتال ایرانسل که واقعا گنگ و بدرد نخوره! طراحی خوب با توجه به مسئولیت و پولی که همچین شرکتی داره جزء وظایف اولیه اش هست اما شاید به صرفش باشه که طراحی پرتال کاربریش گنگ باشه ;) آخه ایرانسل کنار همه خوبی هاش دله دزده متاسفانه :(نقل قول:
Sent from my XPERIA S
من دو سال بود که از وایمکس استفاده میکردم..جز 3 ماه اول که فوقالعاده عالی بود ،بقیش زیاد جالب نبود و این ماه آخر یعنی اول فروردین مدام چند ساعت سیگنال مودم میرفت و دوباره چند ساعت وصل میشد.شاید 30 دفعه با کارشناساش تماس گرفتم که آخرش گفتن باید مودم آپگرید شه...و برای این کار گفتن مودم رو ببرم جردن...منم اصلا وقت این کار رو نداشتم...پس فایل محرمانه آپگرید رو به زحمت گیر آوردم (فایل زیپ)و از طریق کنسول آپگریدش کردم...اما بعد از آپگرید دیگه چراغ هیچ سیگنالی نمیاد روی مودم...جای IP ADRESS هم خالی شده...به نظرتون مشکل از چی هست?
نوع مودم
BM 635
فقط فرکانسها و یوزر پس وایمکست یادت باشه بقیش حله.نقل قول:
اون فریمورها راحتتر نصب میشن یعنی فقط فایل رو اجرا می کنی و تمام. ولی بعضیشاشون فقط واسه آپگرید از یه ورژن خاص جواب میده.
به جز این مشکلا که گفتی مشکل دیگه ای نداره؟ اینترنت وصل میشه؟نقل قول:
---------- Post added at 07:29 AM ---------- Previous post was at 07:25 AM ----------
باید بری تو کنسول مودم و تو اون صفحه ای که شناسه وایمکس و پسوردتو میدی، TLS رو بجای TTLS انتخاب کنی. تمام:20:نقل قول:
باید بری تو کنسول مودم و تو اون صفحه ای که شناسه وایمکس و پسوردتو میدی، TLS رو بجای TTLS انتخاب کنی. تمام
با سپاس
این کار را کردم و نشد.حتی مودم را ریست کردم ولی نشد.نمیدانم چرا بدون یوزر و پسورد به شبکه وصل میشود.؟ایا باید تنظیم دیگری
انجام دهم یا راه دیگری پیشنهاد میکنید.ایا مودم خراب نیست؟
ممنون
برای دریافت راهنمای تنظیمات مربوطه، روی نام سیستم عامل مورد نظر کلیک کنید:نقل قول:
تو فایل های بالا قدم به قدم بطور تصویری توضیح داده
شما باید از Bridge mode استفاده کنید. دقت داشته باشین که علاوه بر تبدیل TLS باید دامین رو هم به صورت زیر تغییر بدین
از mtnirancell.com به irancell.ir@آدرس مک مودم تغییر بدین
سعی کنید راهنما رو مو به مو اجرا کنید حتما درست میشه کاره خاصی نداره
آقا کسی از این مودم URoad-8000 گرفته؟ آنتن دهیش چطوره ؟ راضی هستین ازش؟
همونطور که دوستمون گفت اگه رو بریدج مود نیستی که ایراد همینه ولی اگر هستی مودم رو که فکر نمیکنم خراب باشه. این که شما میگی یعنی بدون یوزر پسورد به اینترنت وصل میشی چون تو TLS یوزر پسورد باید تو پورتال مبین ست بشه نه تو مودم. ببین اگه از حساب هر دوتون کم نمیشه برو حالشو ببر.نقل قول:
ولی اگه کم میشه از حساب یکیتون این یه فاجعه امنیتیه که یعنی هر کی مک یه نفرو داشته باشه میتونه مک عوض کنه و از حساب طرف بدون یوزر پسورد استفاده کنه.
یه چیز دیگرم چک کن، ببین شاید شناسه وایمکس و پسوردت تو مرورگرت ذخیره شده و خودکار با اون لاگین میشه.
برو یبار همه پسوردهای ذخیره شدرو پاک کن ببین جاب می ده.
با سپاس به همگی
متاسفانه هنوز نتوانستم از حساب دوم که بصورت اشتراک است استفاده کنم چون اصلا جایی برای وارد کردن
یوزر و پسورد ندارد که بخواهم بین حساب اصلی و مشترک یکی را انتخاب کنم.
فایل راهنما را هم بارها خواندم و انجام دادم ولی نشد تمام پسوردهای ذخیره شده را نیز پاک کردم ولی نشد
تنظیمات سخت نیست ولی روی این مودم انجام نمیشود . متاسفانه حساب خودم تمام شده و جرات شارژ کردن
هم ندارم چون با زدن مودم به برق هر کس میتواند وارد اینترنت شود.
حساب مشترک هم که بدون استفاده صاحبش دارد خاک میخورد و نمیشود اصلا داخلش شد.
ببخشید یک سوال ساده :این صفحه ای که باید یوزر و پسورد را داخلش بنویسیم چه شکلی است چون
تا حالا نداشتم نمیدانم.
ایا با صفحه e-care که یوزر و پسورد را داخلش مینویسیم و وارد پورتال وایمکس ایرانسل میشویم
تا به اطلاعات حساب خودمان دسترسی داشته باشیم فرق میکند.
من که کاملا گیج شده ام که مشکل از چیست.
ممنون
بله با اون صفحه فرق داره. این یه صفحه زرد رنگ که فقط جا داره واسه شناسه وایمکس و پسورد.نقل قول:
حالا فعلا اکانت اشتراکیو با TTLS وارد کن و استفاده کن که سرت کلاه نره تا بعد بتونی مشکلو حل کنی
منظورت از "تنظیمات سخت نیست ولی روی این مودم انجام نمیشود" چیه؟
با درود و سپاس به دوستان که پاسخگوی سوالات هستند واقعا دست همگی درد نکند.
من مشکلم حل نشد ولی فعلا با استفاده از گزینه ttls و دادن یوزر و پسورد اکانت اشتراکی
دارم از حساب استفاده میکنم تا بقول دوستمون فعلا سرم کلاه نرود .
منظورم از سخت نبودن تنظیمات این است که در فایل راهنما درون سایت ایرانسل همه مراحل را کاملا با
شکل توضیح داده است و نکته ای را جا نگذاشته است تمام مراحل را هم درست انجام میدهم ولی صفحه ای
که یوزر و پسورد میخواهد اصلا ظاهر نمیشود و دیگر به شبکه اینترنت هم وصل نمیشود.
(در حالت بریج مود و tls )
نظر شما درباره اپگرید کردن مودم با استفاده از فایل اپگرید سایت ایرانسل چیست؟
مودم من bm632w و تاریخ اپگرید ان 23/8/2011 میباشد.ایا اپ بکنم یا نه؟
- لطفا نام نرم افزاری که سرعت لحظه ای وایمکس را نشان میدهد هم بگویید.
با سپاس مجدد
سرویس وایمکس من هم راه افتاد اگه اینه که همون gprs میموندم بهتر بود البته فقط یک چراغ روشنه سیگنال هم کمتر از 12 هستش اون عدد که باید منفی باشه بالای 85- هست.عصر میرم سیم بخرم مودو رو ببرم تو حیاط.
راستی اگه مودم رو بذارم تو حیاط توی اتاقها آنتن میده از وایفای اون با موبایل استفاده کنم یا نه؟برای استفاده از موبایل نیاز به روشن بودن کامپیوتر هست یا نه؟
داخل تنظیمات مودم در قسمت پایین شمارنده دانلود و آپلود هست آیا مقدار واقعی دانلود رو نشون میده؟چرا حتی وقتی که دانلود و وبگردی نمیکنم به عددهای دانلود ثانیه به ثانیه اضافه میشه؟آپدیت ویندوز رو هم از کار انداختم اما باز هم نشد.
این هم تست من سرویس256.واقعا گریه داره:41:
[QUOTE=MaysamMaysam;6966832]به جز این مشکلا که گفتی مشکل دیگه ای نداره؟ اینترنت وصل میشه؟[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 07:29 AM ---------- Previous post was at 07:25 AM ----------
نه دیگه...وقتی هیچ چراغ سیگنالی ندارم یعنی دیسکانکت شده ارتباطم...
آپگرید رو که حتما انجام بده اگه فریمورت جدید باشه خودش میگه که نیازی نیست(فقط در فایل آپگرید با پسوند EXE)نقل قول:
اسم نرم افزار هم DU METER هست. ولی اگه از ویندوز سون استفاده میکنی یه گجت داره که میتونی دانلود کنی از همون قسمت. اسمش network meter.
[QUOTE=siamak_kh;6967599]من فکر میکنم موقع فریمور زدن یه مشکلی پیش اموده واسه مودمت. اگه هنوز میتونی بری تو صفحه مودمت یبار دیگه فریمور بزن. اگه نمیتونی بری با IP دستی امتحان کن. اگر بازم نشد به نظرم مودمت تعطیل شده دیگه و اینجا امکانات پروگرام کردنش نیست. شاید بشه بهونه کرد و مودمو پس داد به اپراتور.نقل قول:
[QUOTE=MaysamMaysam;6967626]چرا....وارد کنسول میتونم بشم...برای اینکه یه بار دیگه آپگرید کنم چیز خاص دیگه ای که نمیخواد...چون آپ اولمم مشکلی نداشت..رفتم تو کنسول..فایل آپ رو تو قسمت mainenance انتخاب کردم و دستگاه چند دقیقه چراغش خاموش و روشن میشد و آخرش پیغام اتمام موفق آپ رو داد.نقل قول:
[QUOTE=siamak_kh;6967810]چه فریموری زدی به مودمت؟ مدل مودمت چیه؟نقل قول:
فرکانساتو چک کن برام بخون ب اضافه پهنای باندشون
دوست عزیز من که ترافیک 1 گیگ داشتم هنوز تموم نشده بود داشتم استفاده میکردم که از ایرانسل ایمیل اومد که تا 7 اردیبهشت شارژ نکنی مسدود میشه امروز شارژش کردم. اول اینکه اون 1 گیگ از بین میره درسته؟! بعد از خود امروز حساب میشه تا 5 خرداد؟؟ یا تا سر ماه اعتبار داره الان شارژ کردم ماهیانه رو؟!!! چون تو خود کارتابل زده بود 27 روز باقی است؟!! چرا از هر وقتی که شارژ میکنیم 1 ماهه حساب نمیشه؟!!نقل قول:
سایت هایی که توی ایران هاست شده باشن مثل برق باز میشه! اما خارجی ها خیلی طول می کشه! یک سری هم اصلا باز نمی شه! شما همچین مشکلی ندارید؟
اصفهان - 1 مگ نامحدود
UP!! .نقل قول:
مشکل خود به خود حل شد!نقل قول:
اپدیت برای مودم وایرلس 130 اومده؟
Current firmware version:v2.10.13-g1.0.13-mtn
سلام خسته نباشید من مودم خارجی وایمکس گرفتم می خاستم ببینم که درصد انتن من سیگنالش در چه وضیتی
tx power -4.3dbm
rssi -45.66dbm
clnr34.40db
clnr reuse 1 33.16db
می خاستم بدونم که اگر عدد RSSI بشه -33.33 بهتر ویا عدد TX POWER به 18تا 22 برسه ممنون اگر راه نماهی کنید سپاس