یکی جواب منو میدههههههه ؟ فردا میرم ثبت نام . چه چیزی ازم میپرسن ؟
Printable View
هرچند اينجا از هر ده نفر يك نفر به جوابشون ميرسن، ولي من هم شانسمو امتحان ميكنم!
ثبت نام كارداني بدون كنكور كي انجام ميشه؟؟؟
يكي جواب بده لطفا!!!
بچه ها یه سوال مهم:
شبانه با روزانه از نظر مدرک فرقی داره؟
کلا چه فرقی با هم دارن؟
به جز شهریه و هزینه های بالاتر و نداشتن خوابگاه برای شبانه
رتبم بد نبود ولی نمیدونم چرا بدشانسی آوردم شبانه قبول شدم.حالا هم نمیدونم برم یا نه.
شبانه سخت افزار فردوسی قبول شدم :(
اگر موردی با هزینه ها نداری برو
هیچ فرقی ندارند
چرا کسی جواب نمیده میگ من امسال ازاد ازمایشی دادم اوردم میشه رزرو کرد
دوستان معدل الف ها كه دو ترم پشت سر هم الف شدن براي تخفيف شهريه چه مداركي رو بايد به امور مالي تحويل بدن؟
يادم رفته ترم قبل چي تحويل دادم !
بلكه خدا خواست اين ترم مث ترم قبل ما رو دك نكردن !!!
چي ميپرسن ! هيچي ...نقل قول:
ده تا كاغذ ميدن تا پر كني ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ثبت نام كارداني بدون كنكور كي انجام ميشه؟؟؟
والله 5 سال پيش ميشد ! الان رو نميدونمنقل قول:
چرا کسی جواب نمیده میگ من امسال ازاد ازمایشی دادم اوردم میشه رزرو کرد
آزاد قبولي هميشه :دي
كارشناسي ارشدش سخته ...
سال ديگه هم امتحان بدي صد در صد قبولي ...
ولي اون زمان فك كنم اينجوري بود كه اگه رزرو ميكرديم ديگه حق نداشتيم سال بعد شركت كنيم !
دوستان معدل الف ها كه دو ترم پشت سر هم الف شدن براي تخفيف شهريه چه مداركي رو بايد به امور مالي تحويل بدن؟
يادم رفته ترم قبل چي تحويل دادم !
بلكه خدا خواست اين ترم مث ترم قبل ما رو دك نكردن !!!
سلام به دوستان عزیز،
یکی از آشناها ترم آخرش رو تموم کرده و حالا میخواد مدرک بگیره ولی معدلش زیاد جالب نیست. میخواست ببینه الان امکانش هست بعضی درسها رو که کم نمره آورده ترمیمی بگیره و مثلا تو یه هفته بعدش ازش امتحان بگیرن تا معدل کلش رو بهتر کنه؟
یه راهنمایی هم خودم میخواستم اگه ممکنه مراحل فارغ التحصیلی رو تو دانشگاه آزاد کامل برام توضیح بدین چند صفحه پیش سوال کردم کسی جواب نداد. منم ترم آخرم رو تموم کردم ولی نمیدونم برای اینکه اون گواهی موقت و بعدش اصل مدرک رو از اداره فارغ التحصیلان بگیرم از کجا شروع کنم و چه مراحلی باید طی بشه که سریع به نتیجه برسیم.
ممنون...
دوستان من سال سوم را تموم کردم و ریز نمرات 3 سال دبیرستان را گرفتم . الان پیش دانشگاهی هم تموم کردم ولی چون یه درس را افتادم و شهریور هم امتحان دادم فعلا نتیجشو ندیدم و نمیدونم قبول شدم یا نه
اگه قبول شده باشم مدرک پیش دانشگاهی را میگیرم و اگه مردود شده باشم نمیگیرم . اگه نتونم مدرکو بگیرم میشه با اون ریز نمرات 3 سال اول و دوم و سوم دبیرستان توی دانشگاهی که قبول شدم ثبت نام کنم ؟
كلا دانشگاه آزاد حالا ما ميگيم بخاطر پولي كه گيرش بياد اين قانون رو داره ! كه درس هايي كه زير 12 يا 11 اگه اشتباه نكنم باشهنقل قول:
یکی از آشناها ترم آخرش رو تموم کرده و حالا میخواد مدرک بگیره ولی معدلش زیاد جالب نیست. میخواست ببینه الان امکانش هست بعضی درسها رو که کم نمره آورده ترمیمی بگیره و مثلا تو یه هفته بعدش ازش امتحان بگیرن تا معدل کلش رو بهتر کنه؟
وقتي ديگه كلا تموم كرد دانشگاه رو
ميتونه يه ترم برداره اينارو ... ولي يه تعداد معين و مشخص شده اي داره ...
اينكه يه هفته بعد امتحان بگيرن رو من تازه ميشنوم !
باز دوستان بيان راهنمايي كنن بهتره
چون فكر كنم بايد كل ترم رو بمونه تو دانشگاه
يه هفته بعد !!! نشنيدم والله !
راستش من 5 سال پيش انصراف دادمنقل قول:
یه راهنمایی هم خودم میخواستم اگه ممکنه مراحل فارغ التحصیلی رو تو دانشگاه آزاد کامل برام توضیح بدین چند صفحه پیش سوال کردم کسی جواب نداد. منم ترم آخرم رو تموم کردم ولی نمیدونم برای اینکه اون گواهی موقت و بعدش اصل مدرک رو از اداره فارغ التحصیلان بگیرم از کجا شروع کنم و چه مراحلی باید طی بشه که سریع به نتیجه برسیم.
برگه هايي كه بهمون دادن مث برگه هاي فارغ التحصيلي بود كه بايد امضاها رو ميگرفتيم
خب دونه دونه پيش برين و امضاها رو جمع كنين ديگه ! عجله دارين؟ :دي
يه تايمي برين كه همه باشن مثلا آخر وقتا نرين .........
من واسه انصرافيم سه روز طول كشيد امضا گرفتن !
نقل قول:
دوستان من سال سوم را تموم کردم و ریز نمرات 3 سال دبیرستان را گرفتم . الان پیش دانشگاهی هم تموم کردم ولی چون یه درس را افتادم و شهریور هم امتحان دادم فعلا نتیجشو ندیدم و نمیدونم قبول شدم یا نه
اگه قبول شده باشم مدرک پیش دانشگاهی را میگیرم و اگه مردود شده باشم نمیگیرم . اگه نتونم مدرکو بگیرم میشه با اون ریز نمرات 3 سال اول و دوم و سوم دبیرستان توی دانشگاهی که قبول شدم ثبت نام کنم ؟
وقتي ميريم ثبت نام كنيم دانشگاه
يا اصل ديپلم رو بايد بدين يا پيش دانشگاهي
نيازي نيست هر دو رو بدين بهشون
( فقط ديپلم رو بدين )
اصل رو هم اگه نداشتين
يه كپي برابر اصل بگيرين ...
الان رفتم سایت دانشگاه نوشته بود یا باید دیپلم نظام قدیم را بدیم یا مدرک پیش دانشگاهی .....چیزی راجع به دیپلم نظام جدید ننوشته بودنقل قول:
توی راهنمایی ثبت نام اینو نوشته ...... دقیق بخون
پذیرفته شدگانی که دارای یکی از شرایط زیر باشند حق ثبت نام ندارند :
الف ) پذیرفته شدگان دانش آموز مشغول به تحصیل ( که تا پایان شهریور ماه سال جاری موفق به اتمام دوره پیش دانشگاهی نشده اند و فاقد گواهی قبولی مربوط هستند )
من دیفرانسیل را افتاده بودم و رفتم و شهریور امتحان دادم ولی شک دارم قبول بشم یا نه ..... اگه قبول نشم مدرک پیش دانشگاهی را بهم نمیدن و نمیتونم ثبت نام کنم ...... درسته ؟؟؟
درسته ... چون ديپلم ما نظام قديم بود ديگه گير نميدادن ...
بخاطر يه درس كه خيلي زوره !
شهرستان ها كه خيلي راحت يه پولي ميدن و درست ميشه !!!
حالا شايد تهران سخت گيري ميكنن
ولي ديپلم كه نميخواي بگيري اينقدر گير بدن واسه يه درس؟
آشنايي چيزي ؟
پيش دانشگاهيه نا سلامتي !
ما پيش دانشگاهي اصلا نميرفتيم مدرسه ... آخر هم وقت امتحان كه ميشد جزوه باز بود !
برو صحبت كن بگو اينجوريه شرايط ... ولي اميدوارم قبول شده باشي ...
واسه ديپلم كه يادم مياد
تك ماده ميزديم يه درس رو
درس ديگه رو هم اعتراضي ميزديم !
نمره ميدادن ...
پيش دانشگاهي ديگه نبايد اينجوري سخت گيري كنن ...
آره اگه نظام جديد شرايطش اينه
بايد حتما مدرك پيش رو بگيري ... پس كوتاه نيا
من 4 سال پیش انصرلف دادم مدرکم هنوز تو دانشگاه قبلی مونده فردام باید دانشگاه جدید ثبت نام کنم مدرک پیش دانشگاهی ندارم کپی برار با اصل قبوله؟ بعدشم مترجمی زبان انگلیسی رودهن بهتره یا فرانسه تهران مرکز به نظر شما
من آزاد مرودشت قبول شدم(باستان شناسی) و پیام نور شیراز(مدیریت جهانگردی)به نظر دوستان کدومش بهتره؟هم از نظر دانشگاه هم از نظر رشته
سلام
مهندسی برق کنترل آزاد تهران جنوب چطوره؟؟
آزاد کلاساش از کی شروع می شه؟
سراسری که الان شرو شده من به شک افتادم
برای رشته های گروه انسانی(به غیر از حقوق، حسابداری و مدریت) دانشگاه آزاد بهتره یا پیام نور؟
میترسم بعداً مدرک آزاد دردسر بشه!
مدیریت جهانگردی شک نکن کلی هم پول توشه هر چند دانشگاه آزاد بهتره ولی رشته باستان شناسی بدرد نمیخورهنقل قول:
با توجه به اینکه عربی یا فرانسه و آلمانی اصلا بلد نیستم بازم پیشنهاد میکنین؟ریاضیمم ضعیف هست مقدارینقل قول:
من عمران میخوندم انصرلف دادم الان میخوام زبان بخونم 70 واحد پاس کردم بیشترم عمومی واحدهای عمومی رو میشه تطبیق بدم که دیگه نخونم یا نه؟
ریاضی که می خونید خیلی ابتداییه من یکی از فامیل هام می خوند برای خارج رفتن اقدام کرد رفت اتریش رشته ای که هر جای دنیا بخوای بری به کارت میاد واسه همین گفتم چون رشته بین المللیه بازار کارشم زیاده ، ولی حتما باید تو زبان استعداد داشته باشی اگه فکر میکنی نمی تونی زبان یاد بگیری و فقط مدرک برات مهمه برو باستان شناسی فکر کنم درسهاشم فقط حفظیهنقل قول:
من تو دبیرستان انسانی خوندم.ریاضیمم هرسال با 10 یا 11 پاس میکردم.از نظر زبان مشکلی ندارم اگه واقعا تو دانشگاه کار بشه.بازم ممنون بابت راهنمایی.فقط دغدغه ی من همین پیام نور بودنش هست میترسم اونطور که باید و شاید کار نکنن و آدم توش بمونه
سلام دوستان ثبت نام قبولی های دانشگاه آزاد در مقطع ارشد از کی و چطوری شروع میشه؟ لطفا بصورت کامل راهنمایی کنید:11:
سلام دوستان ثبت نام قبولی های دانشگاه آزاد در مقطع ارشد از کی و چطوری شروع میشه؟ لطفا بصورت کامل راهنمایی کنید
من مدرکم کاردانی ام را از دانشگاه ازاد هنوز نگرفتم به عدم رعایت پیشنیازی پرونده ام رفته کمیسیون و گفته اند چهارشنبه از کمیسیون میاد میخواستم بدونم میتونمبرای کاردانی به کارشناسی دولتی یا علمی کاربردی به جای مدرک کاردانی چک بدم از طرفی دیگه هم دانشگاه هم 600تومن بدهکارم میخواستم ببینم میتونم 2سال دیگه که کارشناسی مدرکم را بگیرم کاردانی ام را ببرم؟
دیگه به رتبه های برتر آزمون کارشناسی ارشد تسهیلات نمیدن؟
سلامنقل قول:
1 تا 3 مهر ثبت نام هست
برای ثبت نام هم باید تشریف ببرید دانشگاه
نقل قول:
سلام لطف کنید در تاپیک مربوط پست بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم منظورم رتبه های برتز کنکور دانشگاه ازاد در مقطع کارشناسی ارشد بودنقل قول:
اینجا مگه تایپک دانشگاه آزاد نیست؟
تو تاپیک پیام نور هم پرسیدم:
من "برنامه ریزی شهری" دانشگاه آزاد و پیام نور قبول شدم.
آزاد اگر بخوام برم میترسم با این رشته، مدرک آزاد بعداً دردسر بشه
پیام نور هم که میگن اکثر دروسش خودخوان هست و پاس کردنشون خیلی مشکله
حالا نمیدونم قید دانشگاه آزاد رو بزنم یا نه؟ فردا ثبت نام علوم پایه آزاد هست
میترسم آزاد رو از دست بدم بعداً پشیمون بشم
خواهشاً کمکم کنید، بدجور بین دوراهی گیر کردم :19:
سلام دوستان من ترم ترم 1 دانشگاه آزادم ولی چند تا سوال داشتم راجع به انتخاب واحد :
اول اینکه آیا قانونی وجود داره که بگه مثلا شما هر ترمی فقط 2 عمومی و 4 تخصصی میتونین بردارین و بیشتر نمیشه ؟
دوما این باقی مونده که توی انتخاب واحد نوشته چیه ؟ یعنی حتما باید توی ترم بعد ادامهی واحد ها رو بدیم ؟
( مثلا ریاضی عمومی 3 واحد / تعداد واحد باقی مانده 12 تا )
و در آخر واسه ترم اول که تازه 15 واحد خوبه ؟ چون میگن زیاد نگیرین خسته میشین نظرتون چیه ؟
سلامنقل قول:
از لحاظ مدرک در یک سطح هستند و مورد قبول
به توجه به علاقه انتخاب کنید.
با توجه به سطح علمی دانشگاه.
بلی پیام نور بیشتر کتاب محور هست و باید خودتان بخوانید ولی ازاد کلاس داره
موفق باشید
دوست عزیز آزاد برو
پیام نور بعدا با سره کار رفتن مشکل داری
دانشگاه آزاد بخصوص مراکز استان در سطح سراسریه از لحاظ اعتبار
تاریخ ثبت نام دانشگاه ازاد واسه کارشناسی کی هست؟؟
شروع شده ثبت نام کارشناسی
البته بستگی به دانشگاتون هم داره
سلام من دانشگاه ازاد مکانیک قبول شدم ایا سال بعدی کنکور ازاد بدم عمران قبول بشم دانشگاه واحدایی رو که خوندم قبول میکنه برای عمران من سال اولم هسته و امسال وارد دانشگاه ازاد میشم
الان دانشگاه آزاد انتخاب رشته مجدد گذاشته
وقتی وارد میشی و استان و محل دانشگاهی رو انتخاب میکنی همه رشته ها رو نمایش نمیده و فقط چندتا رو نشون میده
میخواستم بپرسم این رشته هایی که نشون میده با توجه به رتبه ی دانشجو هست؟
مثلا من الان گروه انسانی کنکور دادم میتونم رشته مهندسی هم انتخاب کنم؟
چون تو این چندتا رشته ای که نشون میده رشته های مهندسی هم هست
ممنون میشم.......
دروس عمومی رو بلهنقل قول:
همچنین دروس تخصصی که مشترک با عمران هست
کارشناسیتونو مکانیک بگیرید برای ارشد برید عمران