جیمیل که باز می شه.
راستی کیا امروز آزمون آزمایشی داشتن؟ نتایجتون رو لطفا بذارین.
Printable View
جیمیل که باز می شه.
راستی کیا امروز آزمون آزمایشی داشتن؟ نتایجتون رو لطفا بذارین.
خوشم مياد
همه اسپم ميدن. براي اينكه نگن اسپمه يه جمله الكي هم در رابطه با اين تاپيك مينويسن:31:
مثلا اينطوري:
من نداشتم:31:نقل قول:
راستی کیا امروز آزمون آزمایشی داشتن؟ نتایجتون رو حتما بذارین.
آزمون سنجش كيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lمتقلبارو:دي
منم فكر كنم عين اين باشم
دقت كنيد شماره سوال سه رقميه اما سولاي اول تو پاسخ نامه سفيده!
:31:
تو کل کشور فیلتر شده بود برای یه نیم ساعتی...نقل قول:
انگار میخوان عکس العمل ماهارو ببینن...
بچه ها شرمنده. امروز بعد از آزمون با بچه ها جمع شدیم رفتیم فرحزاد. عجب کبابی داره ها!جای همتون خالی:31:واسه همین دیر کارناممو میذارم. ریاضیش فوق العاده راحت بود. میشد 50 _60 زد ولی بخاطر یه اشتباه توی محاسبه زمان آزمون فقط 10دقیقه آخر رو رسیدم تست ریاضی بزنم. خلاصه این شد نتیجه کار:41:
سنجش 21 خردادنقل قول:
بچه ها این آزمون قلمچی 14 خرداد منابعش چیه ؟ کل کتاباس یا فقط پیش 1و2 ؟
برنامه آزمون های قلمچی که تغییر کرده...نقل قول:
14 خرداد آزمون نداره...
آزمون جامع اول====>21 خرداد مطابق با کنکور
آزمون جامع دوم====>28 خرداد مطابق با کنکور
آزمون جامع سوم===>4تیر مطابق با کنکور...
انقدر از سنجش بد گفتیم حالا قلمچی هم مثل اون شده !!!!
قابل توجه دوستان عزیز هیچکدوم این درصدا درست نیست!!
سلام به همه دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه:11:اینم پیشرفت دو هفته ای من انصافا پیشرفت خوبی کردم:31: حداقل تو دو هفته که نباید بیشتر از این انتظار داشته باشم:31: شیمی از منفی 0.1 شده 15% این یعنی آزمون بعدی بالای 50 رو شاخشه:31: حالا بماند رو عمومی ها هم وقت نذاشتم آزمون بعدی همه چی معلوم میشه یه پیشرفت اکیدا صعودی خواهم داشت:46:
در ضمن سوالات گزینه 2 واقعا سخت تر از سنجش بود اصلا سطح سوالات به کلی فرق میکرد:46:
تا 21 خرداد...
------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره دوست عزیز، ملاک رتبه در منطقست. حتمن می تونی زیر 600 بیاری , ایشالا که شریف رو بیاری.
در رابطه با مشکلی که گفتی :
نفس عمیق 2-4-1 : به این صورت که تو 2 شماره عمل دم رو انجام میدی , 4 شماره نفستو حبس می کنی , و 1 شماره بازدم رو انجام میدی . این نفس کشیدن ر و 3 بار در روز ( بخصوص وقتی تپش قلب داری) و هربار 10 مرتبه انجام بده.
سر جلسه آزمون وقتی دچار تپش قلب شدی 4-5 بار بصورتی که گفته شد نفس می کشی و بعدش آب می خوری؛ مطمئن باش که آرامش خوبی پیدا می کنی .
هر شب بعد از اینکه درس خوندت تموم شد ؛ دراز بکش , چشماتو ببند, و دقیقن روز کنکور رو تجسم کن!
از همون لحظه ای که بیدار میشی از خواب تا وقتی که ساعت 12 از جلسه بیرون میای.
حدود 10-15 دقیقه طول می کشه . سعی کن حالات مختلف رو تجسم کنی, ولی همرو بصورت مثبت مدیریت کن.
مثلن یه بار هوا گرمه , یه بار صندلی مشکل داره , بغل دستیت نچ نچ می کنه ..... ببین با این مشکلات چطور بهترین حالتت رو حفظ می کنی.
نتیجه ی کار رو حتمن بم بگو
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
خواهش محسن جان ,نقل قول:
بازم اگه امری بود من در خدمتم
سلامنقل قول:
فکر کنم روش رو اشتباهی گفتین! اون طور که من از متخصص ها شنیدم و مطمئن هستم، دم توی 1 شماره و نگه داشتن توی 4 شماره و بازدم توی 2 شماره. با این روش سیستم لنفاوی به کار می افته و به گردش خون هم کمک زیادی می شه.
آقا چقدر دنبال اين پستت گشتمنقل قول:
امروز گفتم ادبياتو كه نميرسم كامل بخونم لااقل همين درسارو بخونم
اما ادبيات سال سوم من 23 درس بيشتر نيست!!!!:23:
ميترسم بقيرم اشتباهي نوشته باشي.
ميشه پستتو اصلاح كني؟
يكي بگه كدوم درسا مهمه من بخونم.
منتظرم
بهشون اگه اعلام کنی بررسی نمی کنن؟! فکر کنم رسیدگی می شه.نقل قول:
سلام
نظرتون راجع به آزمون 21 خرداد سنجش و قلم چی چیه؟ من که می خوام سنجش رو بدم، قلم چی رو بعدازظهر یا مثلا شنبه برم بدم، یا اینکه توی خونه از خودم بگیرمش؟
امروز منم اولین آزمون جمع بندیمو انجام دادم. کنکور 83. اینم درصدام:
ادبیات: 58
عربی: 74
دین و زندگی: 60 (دین و زندگی ریاضی 88)
زبان: 70 (ریاضی 88)
زمین: 63
ریاضی:36 !
زیست: 80
فیزیک: 75
شیمی: 70
بچه ها کسی سی دی تخمین رتبه تجربی رو داره زحمت بکشه تخمین رتبه منو ببینه؟:10:
سلام. منم موندم! البته من هنوز شک دارم سنجش رو برم یا کانون رو!!!!نقل قول:
اینجا که نمی شه کانون رو بعداً بدم. با کارنامه یا همون جمعه صبح یا هیچ وقت. ولی اگه اونجا میشه که شنبه برو بده که کارنامه هم بگیری.
نقل قول:
وایسا الان می ذارم تو ویرایش این پست :20: من الان دارم تخمین رتبه تو با مال سال 84 آپ کردم (چون مال 83 رو نداره نرم افزار) ولی اگه مال شما هم بیشتر درساتون با سوالای 88 ریاضی جایگزین شدن بگو با مال سال 88 بذارم واست تخمین رتبه رو (در ضمن رتبت خیلی عالیه تبریک می گم آقا/خانم دکتر)
مشکل از پست من نیست مشکل از وزارت کتب درسیه که پارسال 2 دسته کتاب فروختن چاپ 87 که 25 درسه و چاپ 87 که 23 درسه اگه شما کتابت جدیده فهرست درسای سال سوم اینا می شن واست: 1 ، 6 ، 8 ، 13 ، 14 ، 15 ، 23نقل قول:
این بهترین کاریه که می تونی انجام بدی:11:نقل قول:
دوستان این آزمون هم معضلی شده واسه ما!نقل قول:
کانون اینجا هم فقط یه بار آزمون می گیره ...:37:
دوستان بیایید از بین این دو تا آزمون یکیش رو انتخاب کنیم واسه 21 خرداد...
نظرتون چیه؟؟؟؟:19:
با سلام و خسته نباشيد به همه دوستان.
خوب من تازه عضو اين فروم شدم و اين اولين پستم تو اين سايته. اين چند وقته اينترنت رو تعطيل كرديم كه بتونيم به كنكور برسيم.
ايشالا بعد قبوليم فعاليتم رو اينجا ادامه ميدم.
در مورد امتحان قلم چي و سنجش بايد بگم كه اونايي كه ميتونن قلم چي رو بعدا امتحان بدن شايد بهتر باشه كه اين كار رو بكنن.
من پشت كنكوريم و اين تجربم هست. پارسال كنكور دادم و ترازم دقيقا با تراز ازمون سنجش اولم كه بهترين نتيجم بود يكي شد. به نظرم تراز سنجش به كنكور خيلي نزديك تره.
از يه جهت هم شنيدم اين چند ساله ازمون هاي سنجش از خط استاندارد يكم فاصله گرفته. ولي بازم از نظر من ميتونه به كنكور نزديك تر باشه.
بازم نظر ، نظر شماست.
راستي از كسي كه نرم افزار تخمين رتبه رو داره خواهش ميكنم براي منم با اخرين كنكور نرم افزارش يه تخمين بزنه.
اينم درصد ها
ادبيات : 55
عربي: 40
دين و زندگي 50
زبان: 60
رياضي : 32
فيزيك : 40
شيمي:40
ممنون :11:
نگفتی درصدات مال کدوم ساله که بگو بذارم تخمین رتبه تونقل قول:
سلام
امروز یه نفر به اسم سلیمانی زنگ زد فرصت برابر و گفت پارسال رتبه اش 75433 شده و امسال توی 12 مرحله آزمون غیرسنجشی رتبه اش 1 شده و عمومی ها رو از ساعت 8 که شروع می کنه، 8 و 35 دقیقه تموم می کنه و اختصاصی ها رو هم 9 و 15 دقیقه تا 10 و 35 دقیقه تموم می کنه. سوالش این بود که توی این وقت ها که آزمون رو تموم می کنه، حوصله اش سر می ره و چیکار کنه!:39:
خیلی سخته که به خودم بقبولونم که دروغ نگفته!
آقا واقعا دستت درد نکنه . خیلی لطف کردی. نه به جز دین و زندگی و زبان و شیمیش که با ریاضی 88 عوض شده بود بقیه رو مال خود 83 تجربی زده . راستی یه سر به آدرس زیر بزن . ظاهرا یه آپ دیت واسه برنامه تخمین رتبه گذاشتن یه سری امکانات اضافه میشه :11:نقل قول:
کد:http://www.kanoon.ir/misc/data/updatetakhmin.htm
konkooor 88نقل قول:
mantagheye 1:7000-7500
mantaghee2:6000-6500
matagheye3:1600-1800
moafagh bashid
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
nagoft reshtash chiye ????farsi nadram bebakhshidنقل قول:
یادم نمیاد! فکر کنم ریاضی. شااااااید هم تجربی!نقل قول:
رشتش تجربی بود . ولی تابلو بود شوخی میکنه . خود نیکخو هم فهمیده بود
می گفت کمترین درصدم زمین شناسیه 98 درصد بقیه رو بالا میزنم تازه رتبه پارسالم 75 هزار و خرده ای شد!!!
ممنون حتما روش رو سر جلسه ی آزمون های علوی تست میکنم خبرتون میکنمنقل قول:
راستی اینکه گفتید ملاک اصلی رتبه منطقه است خیلی خوشحالم کرد.
بعد یک سوال درمورد برنامه ای که دارم ، اگه جاییش ایراد داره ، بفرمایید ممنون میشم.
از فردا یک روز در میان ، آزمون جامع داریم ، صبح آزمون میدم و بعد از ظهر ارزیابی.
روزهایی که آزمون ندارم و توی خونه هستم ، ساعت 8 یا 9 شروع میکنم سراسری یکی از سالهای گذشته رو میزنم و بعد از آزمون ، نقاط ضعفی که رو توی سررسیدم نوشتم ، شروع میکنم برطرف کردنش و بعد ارزیابی آزمون. هر شب هم عربی ، ترجمه و تعریب و درک مطلب کار میکنم.
ممنون
:20:
شك نكن كه دروغ گفته:31::31::31:نقل قول:
اما خيلي خنديدم:دي
هر تست عموميو تو 21 ثانيه ميزده!!
اختصاصيم تو 36 ثانيه!!
اگه راست گفته باشه كه نفر اول كنكوره
سلام
منم امروز کنکور 84 داخل رو زدم ؛ اینم درصدام :
ادبیات : 62
عربی : 29
دینی :49
زبان : 26
زمین : 2
ریاضی : 8
زیست : 34
فیزیک : 20
شیمی : 27
پاک شد. اشتباه شد.
درصدای آزمون دیروز قلم چیم :
ادبیات : 43
دینی: 65
زبان : 12
زمین: 0
ریاضی : 11
زیست : 59
فیزیک : 2
شیمی : 32
تراز کل : 5318 رتبه کشوری : 9514 رتبه منطقه : 4769
خواهش می کنم ...والا من اونو دانلود کردم نصبشم کردم ولی چون از نرم افزار فقط واسه تخمین رتبه استفاده می کنم نمی دونم کدوم قسمتش به روز شده احتمالا پاسخ تشریحی آزمونا رو که قبلا نداشت بهش اضافه کرده باشن:20:نقل قول:
[QUOTE=navid_ir;4998328]konkooor 88
mantagheye 1:7000-7500
mantaghee2:6000-6500
matagheye3:1600-1800
moafagh bashid
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
[/QUOTE
ممنون.
ولي خوشبحال منطقه 2 و 3 ييها .
خيلي رتبشون تغيير ميكنه
سلام به همه دوستان
یه سوالی داشتم ازتون. دیروز آقای نیکخو روشیو پیشنهاد داد برای مرور درسایه اختصاصی به این صورت که باید تست های سراسری رو یکی یکی حل و رفع اشکال کنیم.
حالا مشکلی که این روش داره اینه که اگه اینکارو بکنیم اونوقت واسه زدن تست جامع، همه ی تستهای اختصاصی تکراری میشه.
به نظر شما راه حل این مشکل چیه؟
آره ... منم دیدم ... . یه بار دیگه هم زنگ زده بود (فک کنم خودش بود)نقل قول:
دو تا برنامه هم فکر کردن دروغ میگه تحویلش نگرفتن زیاد
نقل قول:
سلام
امروز یه نفر به اسم سلیمانی زنگ زد فرصت برابر و گفت پارسال رتبه اش 75433 شده و امسال توی 12 مرحله آزمون غیرسنجشی رتبه اش 1 شده و عمومی ها رو از ساعت 8 که شروع می کنه، 8 و 35 دقیقه تموم می کنه و اختصاصی ها رو هم 9 و 15 دقیقه تا 10 و 35 دقیقه تموم می کنه. سوالش این بود که توی این وقت ها که آزمون رو تموم می کنه، حوصله اش سر می ره و چیکار کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی سخته که به خودم بقبولونم که دروغ نگفته!
یکی از همکلاسیای من که اسمش اشکانه اونم اینطوریه یعنی سرعت پاسخوگوییش خیلی بالاس ولی سال دومش نیست مثه من سال اولشه
سر سنجش که بودیم توی یه کلاس افتاده بودیم با هم سر ده و نیم پاشد رفت یعنی توی یه ساعت و نیم کل اختصاصی ها رو تا آخر شیمی کامل جواب داده بود رتبش فقط 300 تا از من بدتر شد فک کنم شد 3500 اینطورا
ولی از خودش که پرسیدیم میگفت که بدی این روش اینه که یکمی دقت میاد پایینتر :دی :دی
سر سنجش من اواخر ریاضی بودم دیدم یه دفه رفت =)))))))))))با خودم گفتم بیخیال شده تعجبم کردم چون درسش بد نبود تو طول سال :دی :دی
اینو یادم رفت بگم ...
واقعا این نیکخو کارش درسته ... معمولا چیزایی که میگه دیگران نمیگن
مثلا همین غلط ها محاسباتی رو همه میگن استرس امتحان و از این جور چیزا . خوب من اصلا استرس ندارم ولی خیلی غلط اینجوری دارم ، اینبار نیکخو اومد یه جور متفاوت گفت که من فکر کنم امتحان کنم خیلی خوب جواب بده
در کل خیلی کارش درسته فقط حیف شنبه ها میاد اونم یه روز (پارسال هر روز بود فکر کنم:20:)
نیکخو چی گفت در مورد غلط های محاسباتی؟نقل قول:
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
سلام. امروز داخلی 86:
ادبیات: 46
عربی: 53
دینی: 61
زبان: 80
ریاضی : 71
فیزیک: 67
شیمی: 59
لطفا یکی برام بزنه توی سی دی! مرسی
نقل قول:
شما باید اکسیژن زیادی وارد شش کنید, واسه همین 1 شماره برای وارد کردن اکسیژن کمه,
درستش تو 2 شمارست