سرعتش خوب شده ولی تایم اوت زیاده . دوستان رنج آی پی شما هم 5.190 هست ؟ اینترنت مخابرات فارس و از شهرستان کازرون هستم .
Printable View
سرعتش خوب شده ولی تایم اوت زیاده . دوستان رنج آی پی شما هم 5.190 هست ؟ اینترنت مخابرات فارس و از شهرستان کازرون هستم .
سلام وضعیت پینگ و تایم اوت شما برای سرورهای داخلی و خارجی الان چطوره ؟نقل قول:
من محدود 256 دارم 3 ماه 7 گیگ ... روزانه که 240 هست... شبانه رایگان 2 تا 7 صبح همین قدره سرعت ولی من شبانه زیاد ندارم ... بله راضی هستم... اگه مشکل هم به وجود بیاد مطمئنم از شرکت نیست و از مخابرات مشکل هست... به نظرم فعلا از بقیه شرکتا بهتره...نقل قول:
تعرفه ها هم به لینک زیر مراجعه کنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکل مخابراتی پیش نیاد تایم اوت ندارم... مثل دیروز امروز... قبلش که یه مشکل سراسری بود از 30 40 پینگ 2 3 تا تایم اوت داشتم.... امروز نصف فیلمهای یوتیوب رو دیدم 2 گیگم پرید :n02: من هر شرکتی داشتم یوتیوب قطع و وصل میشد ولی همیار این مشکلو ندارم...نقل قول:
امشب دانلود شبانه 100 تا کم شده ولی پینگ مثل شبهای قبل...
دوستان آسیاتکی کسی اینجا مشکل پریدن لینک نداره؟؟؟
من یکی 2 روزه، شبها خیلی این مشکل رو دارم و به خاطر کارم مجبورم تا صبح نت داشه باشم که الان چند شبه از ساعت های 7...8 تا 6 صبح لینک میپره....زنگ هم زدم شرکت گفتن خط هیچ مشکلی نداره....مرکزم هم فیاض بخش هست....خواستم ببینم کسی دیگه این مشکل رو نداره؟؟؟؟
مرسی از لطفتون . شما چه مدت هست از همیار سرویس دارید و در کل از پینگش راضی هستید ؟ بعد شما چه سرویسی دارید و سرعت دانلودتون چنده ؟ چون من اینجا پرسیدم گفتن سرعت واقعیه و مثلا" 1 مگ 100 و خورده ای بیشتر نمیده . من هم کازرون هستم و اینجا نمایندگی همیار هست . میخواستم بدونم اینجا هم به نظر شما کیفیت مثل شیرازه یا نه ؟ مرسینقل قول:
آرش جان بسیار ممنون از پاسخگوییتون....میشه شماره نمایندگی همیار رو لطف کنید عزیز..نقل قول:
راستی شما چند وقته همیار داری و چند بار تا حالا به مشکل خوردی؟؟
پاسخگوییشون چطوره؟؟؟
جشنواره هم دارن؟؟
به نظرتون چقدر طول میکشه برا رانژه خط تو مخابرات دستغیب؟؟؟
برا اعیاد ترافیک رایگان هدیه میدن؟؟؟
لینک پریدن داشتین تا حالا؟؟؟
راستی یه سوال حیاتی....
همیار نت مثل صبا نت تو ترافیک ها دزدی نمیکنه؟؟؟آخه صبا نت 1 گیگ که دانلود میکنی حدود 500 تا 800 مگ اضافه ازت کم میکنه....خداوکیلی سیاستشون رو میبینی؟؟؟؟؟تازه مثلا رئیس نمایندگی صبانت شیاز رفیقم هم هست....:n24::n24:
و در آخر هم سلامتیه شما...:n02::n02::n02:
شهرک ولی عصر هستین ؟؟؟؟ من اون زمانی که آسیاتک داشتم جمعها این مشکل داشتم....نقل قول:
من یه 3 ماهی هست دارم... پینگش خوبه... با داخلی که اصلا تا حالا یه ساعت هم مشکل نداشته اما با خارجی بعضی موقع ها یه سکته میزنه که به نظر میومد سراسری بوده و بقیه شرکتا هم مشکل داشتن... من 256 سرعت دانلود روزانه 240 250 هستش و شبانه هم تقریبا مثل همین روزانس... ولی خداییش شبانه هم ثبات سرعت مثل روزانس... یعنی ساعات رایگان هم مثل روزانه راحت میشه وب گردی کرد... برعکس آسیاتک... آسیاتک روزانش خوبه ولی میرسه شبانه دیگه قفل میشه.... همین شیراز هم بچه ها هستن میگن 1 مگ سرعت 120 بشون میده... ولی مرکز ما که فیاض بخش هست 256 سرعت دانلود 240 میده بهت... احساس میکنم فرق میکنه... حتی مرکز به مرکز توو شیراز متفاوته... اگه بتونی توو کازرون یکیو پیدا کنی که همیار داره بهتره...نقل قول:
اینم یه تست با فندق شکن
کسی از دوستان نمیدونه که مخابرات چقدر طول میکشه تخلیه کنه ؟
سرویس خودش رو تخلیه کنه یا ماله بقیه شرکتا رو؟....نقل قول:
ماله بقیه شرکتا رو که اگه درخواستش ارسال شده باشه از طرف شرکت سریع جمع آوری میکنه...ماله من اکثراً یه روزه جمع آوری شده تا حالا....
اگرم سرویس خودشون منظورته اونم باید سریع جمع آوری کنن....
من از خود مخابرات دارم . 2020 . تو پنل کاربری یه قسمت برای درخواست جمع آوری هست . میخواستم ببینم چقدر طول میکشه تا بعد از درخواست جمع آوری تخلیه بشه . اگه مثل درخواست وصل شدن باشه 3-4 روزی طول میکشه احتمالا .نقل قول:
نباید بیشتر از یکی دو روز طول بکشه...ماله من که تا حالا اینجوری بوده....نقل قول:
جمع آوری رانژه بستگی داره به بودن یا نبودن سیم رانژه.....
اگه سیم رانژه باشه یک روزه جمع آوری میکنن...ولی اگه مرکزتون لوغ باشه که چند روز طول میکشه
خودم هم 2020 هستم...تو فکر جمع آوری افتادم...ولی دو روزه سرعتش بهتر شده...روزای اول 256 حجمی حدود 260 کیلو بایت سرعت میداد...ولی بعدش شد 20..الان دو روزه شده 120.....ولی تو صفحه باز کردن مشکل داره.....
راستی دوستان از گوگل که پینگ میگیرم 4 خط بیشتر پینگ نمیده...مثل عکس هایی که دوستان گذاشتن 30-40 تا نمیشه.
آیا دستور خاصی باد بدم؟؟
ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این دستور رو میزنم
باید این دستور رو بدیدنقل قول:
ping google.com -t
آره سرعتش خوبه . برای من سرت زیاد مهم نیست چون دانلود آنچنانی ندارم . من برای گیم میخوام و با این وضع تایم اوتها مشکل دارم .نقل قول:
اوه اوه...گفتی تایم اوت؟؟؟؟داغ دلم تازه شد
الان یه پینگ از سه سایت گرفتم
خودتون قضاوت کنید ببینید من چی میکشم....
اولیش از سایت بیت نت پینگ گرفتم...ببینید برا خودشون چه پهنایی گذاشتند نامردا
بعدیش از گوگل
فکر کنم تو 5 دقیقه بالای 40 تا تایم اوت داد....
و آخریش مربوط به سایت بانک انصار
وقتی زنگ نیزنم میگه اگر اشکالی هم باشه فقط با سرور های خارجی هست...با داخلی هیچ مشکلی نداریم...این هم مدرک...سایت بانک ها بر روی قدرتمند ترین سرور های داخلی نصب میشن برا امنیت
حالا شما چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
برم عوضش کنم؟؟؟
آره برای من هم دقیقا" وضعیت مثل شما هست . من حتما" تخلیه میزنم چون با این وضعیت اصلا" نمیتونم گیم بزنم . اینطور که از بچه ها پرس و جو کردم ظاهرا" همیارنت فعلا" وضعیت پینگ و تایم اوتهاش از بقیه جاها بهتره . احتمال 90 درصد میرم همیار .نقل قول:
یه مشکل سراسری پیش اومده مال منم پینگم رفته بالا...
الان که دو ماهه میگن مشکل سراسری :n15: حالا پینگ شما چند شده الان ؟ تایم اوت چی ؟ رو سرورهای ایرانی هم مشکل دارید ؟ مخابرات که تایم اوت و پینگش ترکیده :n28: مخابرات فقط به درد دانلودرها میخوره و بس .نقل قول:
نه دوست عزیز من بلوار فضیلت هستم....نقل قول:
البته امروز زنگ زدم و در کمال تعجب نمایندگی جواب داد!!!! بعد شمارم رو چک کرد و گفت نویز روی خط هست و یه refresh میکنه شاید درست شه اگه نشد فردا بهشون زنگ بزنم تا بزاره توی لیست خرابی ها!!!!
البته از صبح دیگه لینک نمیپره اما پینگم و latency ام توی بازی ها رفته بالا!!!
یه عکس از مودم و snr مودمتون میزارید...نقل قول:
روو سرور داخلی مشکلی ندارم... پینگ خارجی 360 و تایم اوت هم دارم....نقل قول:
ویرایش:
دوست عزیز یه زنگ زدم خرابی تلفن و شمارم رو ثبت کردم و بعد از نیم ساعت درست شد....
دیشب nsr margin من در قسمت آپ استریم عدد 6 و در قسمت دان استریم عدد 10 تا 12 رو نشون میداد.....که البته در بعضی مواقع کمتر هم میشدن و بلافاصله پریدن لینک....
اما از 20 دقیقه پیش که درست شد آپ استریم عدد 26.1 و دان استریم عدد 31.9 رو نشون میده که با تعریف nsr یعنی عالی و بسیار عالی هستن....
Line Attenuation هم که 19 شده که اونم با توجه به تعریفش بسیار عالی هست....[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا به نظر میرسه که کل مشکل من همین نویز بیش از حد بوده که خدا رو شکر درست شد...
اینم تست الانم از سرور باکو اسپید تست:
امروز اوضاع پینگ خارجیتون چطوره ؟نقل قول:
مال من خیلی خوبه... مشکلی ندارمنقل قول:
مرسی. مخابرات تایم اوت زیاد داره .نقل قول:
امروز میخواستم مخابرات رو تخلیه بزنم برم همیار ولی الان خوردیم به تنیس گرنداسلم و اسنوکر و سیسیکم رو لازم دارم و چند روزی که الافی داره مشکل به وجود میاره .به خاطر همین تا یکی دو هفته به تعویق انداختمش .
الان آسیاتک هم سرویسای روزانش فکر کنم خیلی خوب باشه... برعکس شبانه مزخرفش:n01:
دوست عزیز آسیاتک شبانه اش نسبت به تمام شرکتایی که تا حالا داشتم (صبانت، شاتل، مخابرات) از همه بهتر هست....سرعت دانلود شبانه ام بین 100 تا 120 کیلوبایت هست....شبانه اش از 1:55 دقیقه شروع میشه تا 8:10 دقیقه.....و بهترین چیزی که من در این شرکت دیدم که در هیچکدوم دیگه نبود ثبات در نت شبانه و عدم تایم اوت هست تا جایی که من برای کارم و بازی آنلاین شب ها پینگ بهتری نسبت به روزها دارم.....نقل قول:
البته روزانه اش که تقریبا خداس....من 256 کیلوبیت گرفتم و سرعت دانلودم روی 350 کیلوبایت هست....تایم اوت نداره و پینگ هم پایین....
در ضمن این مشکلی که دوستان با پشتیبانی احمق شیراز دارن رو هم من ندارم چون کلا تا مشکلی پیش میاد داخل سایت تهران کامنت میذارم و ظرف چند ساعت خودشون بهم تماس میگرن....و از وقتی من با اون پشتیبانی تهران تماس گرفتم فهمیدم که چقدر نمایندگی ها نامردن....
نمونه اش هم یکی دوماه پیش که یه مشکل شدید سرعت پیش اومد و من اعتراض کردم و سرعت رو برام زیاد کردن و بعد از اون پیشتیبانی تهران 3 بار هر 7 روز یه بار باهم تماس گرفت و پرسید که سرعت دیگه کم نشده و اینکه مشکل دیگه ای ندارم تا برام حلش کنن!!!!:n05:
آسیاتک سرعتش خوبه قبول دارم مخصوصا" سرعت شبانش ولی تایم اوت داره . بچه ها تو شهر ما کازرون دارن سرعت شبانش برای دو مگ بین 350 تا 500 هست !! ولی هر 2 دقیقه مثلا" 4.2.2.4 2-3 تا تایم اوت داره و پینگ هم حدود 200 - 250 هست . البته اگه گیمر نباشی مشکل نداره ولی فعلا" برای من پینگ پایین و بدون تایم اوت در اولویته . در کل آسیاتک پینگش نسبت به شرکتهای دیگه بالاتره اینو از تاپیک آسیاتک تو همین سایت هم میشه فهمید .نقل قول:
آسیاتک سرعتش خوبه ولی پینگش بالاست و تایم اوت داره . مثلا" تو کازرون روزانه 2 مگ حدود 500 و شبانه هم تقریبا" مثل همون روزانه هست و از 300 دیگه پایین نمیاد ولی هر 2 دقیقه 2-3 تا تایم اوت مثلا" رو 4.2.2.4 داره . پینگ هم بین 200-250 هست که اگه به تاپیک آسیاتک تو همین ساییت هم برید میبینید که کلا" پینگش نسبت به شرکتهای دیگه بالاتره .
بچه ها باز مخابرات رید تو سرعتها 256 محدود شد دوباره 32 کیلو .
لحنت درست نبود...ولی آره...واقعا گند زده تو حلمون با این سرویسشنقل قول:
دوستان کسی شماره ای از نمایندگی تهرانش نداره؟؟؟
بیست نت زیر نظر سپنتا هست....
شاید الان خوب شده باشه.... زمانی که من داشتم شبانه واقعا افتضاح بود... حدود 2 ماه پیش... سرشار از تایم اوت بود.... الانشو اطلاعی ندارم... اما روزانشو قابل تحمل هستش...نقل قول:
مرکز ایمان پیش شماره 633 جز بیست نت جای دیگه سرویس نمیده؟
بیست نت دهنمون رو سرویس کرده
امروز پینگم اومده بالا....
پینگ google.com
پینگ 4.2.2.4
پینگ داخلی
من ماهیی 6 گیگابایت برای مصرف دارم از شرکت ماتریکس !!!! 128 دارم.............
25 روز پیش شارژ کردم.... این مصرف 25 روز من :
4 گیگ هم دارم هنوز... امروز هم قاط زده ! سرعت رفته روی 600 و هر چی دانلود میکنم کم نمیشه !!!!!!!!!!!
نمیدونم چی دانلود کنم... لطفا کمکککککککککککککککککک