چرانقل قول:
به نام پدر یا مادرت بگیر
Printable View
چرانقل قول:
به نام پدر یا مادرت بگیر
سلام...
ما حدودا شیش هفت ماه پیش برای گرفتن سرویس اقدام کردیم که متوجه شدیم تو طرح نیستیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دوباره اقدام کردیم و متوجه شدیم که تو طرح هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چنتا سوال :
تو این مدت با فن آوری جدیدی آشناییت پیدا کردم به نام کارت --- و نمیدونم که کودوم به دردم میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگر اینکه کسی حوالی سیدخندان از این شاتل استفاده میکنه؟؟؟؟ میخوام ببینم این ورا سرعتش چجوریه...
و اینکه شارژ سه ماهه بخواهیم بدیم چقدر میشه؟؟؟
ممنون...
سلامنقل قول:
تا اونجایی که من میدونم --- برای دانلود افلاین هست
شارژ 3 ماهه هم بستگی به سرویس داره
مثلا eco-512 ماهی 18900 هست ولی اگه 3 ماهه بگیری میشه ماهی حدود 14000 تومن
نه خوب اگه اکانتشو بگیری on هم میتونی کار کنی....ولی هزینه...نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم --- برای دانلود افلاین هست
این eco-512 خیلی خوبه ؟؟ هزینه اولیش چقده؟؟ سرعت دانلودش چی؟؟نقل قول:
مثلا eco-512 ماهی 18900 هست ولی اگه 3 ماهه بگیری میشه ماهی حدود 14000 تومن
ببخشید من یکم اطلاعاتم چپر چلاغه....
دوستان
- جریان این آیپی ست کردن چیه؟
- skype برای شما درست کار میکنه؟ اینجا اخیرا مشکل پیدا کرده
این eco-512 خیلی خوبه ؟؟ هزینه اولیش چقده؟؟ سرعت دانلودش چی؟؟
ببخشید من یکم اطلاعاتم چپر چلاغه....[/quote]
سرعت دانلود بايد حدود 64kbps باشه
15 هزارتومان هزينه اوليه كه اگه كارت طلايي داشته باشي تخفيف بهتون ميدن
این eco-512 خیلی خوبه ؟؟ هزینه اولیش چقده؟؟ سرعت دانلودش چی؟؟
ببخشید من یکم اطلاعاتم چپر چلاغه....[/quote]
البته تو تهران 25000 تومان هزينه اوليه هست
اکو 512 سرعت دانلود حدود 64 هست(حالا یه کم پایینو بالا داره). اگر یک ماهه بگیری ماهی 18900 و 3 گیگ ترافیک، اگر 3 ماهه بگیری حدود 14 تومن و مجموع 3 ماه 5 گیگ. 6 ماهه و یک ساله هم داره که حجمش کمتر میشه، ولی اروزنتر در میاد. شبها از ساعت 1 تا هفت صبح هم رایگانه. سوال دیگه ای هم داشتی بپرس.نقل قول:
خب blackhero جان توضیحات کامل دادننقل قول:
اما درباره ی هزینه های اولیه
1- مودم adsl که حدود 50-60 هزار تومن البته اگه مودم wireless بخوای 90-100 میشه تقریبا
2- هزینه راه اندازی که برای تهران 25000 و برای شهرستان 15000هست میتونی 1 کارت طلایی از همشهری هات بگیری که 10000 تومن بهت تخفیف میدن و همچنین میتونی اینترنتی ثبت نام کنی که 5000 تخفیف میدن
3- فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد:31:
:10:
هزینه ی سرویس ها را هم از اینجا میتونی ببینی
قيمت سرويسهاي +ADSL2 ويژه (ART):
قيمت سرويسهاي +ADSL2 اقتصادي (ECO):کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
کسی تو مرکز مخابرات کاشانی طی دو هفته قبل خطش رانژه شده؟ من به فن آوا درخواست دادم میگن مرکز مخابرات کاشانی الان 2 هفته هست که داره ترمینال عوض میکنه و مدارک رو قبول نمیکنه میخوام ببینم داره راست میگه یا نه. اگر نه میخوام به شاتل درخواست بدم. لطفا زودتر جواب بدین تا یک ماه اینترنت رایگان شاتل از دستم نره.
آقا کارت دی وی بی یکم خطری امنیت ADSL رو نداره....نقل قول:
این که میگید از شرکت میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟منظور چه گواهی باید بده؟؟؟نقل قول:
نهنقل قول:
من منظورم با رپيد بدون اكانت بود عزيز:46:
شما رشتتون چيه؟:20:نقل قول:
كنجكاو شدم ببينم اطلاعات عموميتون اينقدر بالاست يا رشته ي درسيتونه اين شبكه!:46:
بايد يه شركت كه مهر ثبت داره به نامش adsl بگيرينقل قول:
نميدونم درسته يا نه اما من از يكي شنيدم ميگفت ديگه به شركت نميدن:19:
درست يا غلط بودنشا نميدونم!!!!
d___VB اينترنت__آ_فلاين هست و كاربردش با ADSL متفاوت هست. تجهيزاتش هم متفاوت هست. شما نميتوني صفحه مرور كني باهاش و...نقل قول:
خب در اون صورت شما بايد يه خط ADSL يا dial up براي سند داشته باشي چون فقط ميتوني ريسيو انجام بدي.نقل قول:
512 شاتل به نظر من بهترين گزينه براي ADSL هست به خصوص حالا كه كرده 3 گيگ معركه شده.
دوستان سلام
یک سوال
دانلود در سرویس رایگان شبانه ی شاتل در ترافیک محدود ماهانه تاثیری داره؟
به هيچ وجه.نقل قول:
ميتونين توي صفحه كاربريتون نگاه كنين جدا جدا محاصبه ميشه.
بروبچز شاتلی شما هم شبها تو زمان ترافیک مجانی شده سند و ریسیو صفر بشه؟واسه من اینجوری میشه و یکبار که مودمasus am602 رو روشن خاموش میکنم درست میشه!قبلا اینجوری نبود چند شبی اینجوری شده!(اکو-128)
علت چی میتونه باشه؟
راستی برای دوره بعد میخوام اکو 512 بگیرم،این قضیه نامه از شرکت چجوریاس؟:19:یه نامه میخواد که تقاضای اینترنت پرسرعت کنه برای من؟با سربرگ و مهر؟
من صنایع خوندم- یه ضربالمثل چینی:31: میگه جواب همه سوالها با کمی سرچ تو اینترنت(مخصوصا Wikipedia) پیدا میشه!:10:نقل قول:
شما رشتتون چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كنجكاو شدم ببينم اطلاعات عموميتون اينقدر بالاست يا رشته ي درسيتونه اين شبكه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلودش هم همین حدوده واقعا ؟؟ آخه من شنیدم که از اونچیزی که روش اسم میذارن خیلی پایینتره....نقل قول:
اکو 512 سرعت دانلود حدود 64 هست(حالا یه کم پایینو بالا داره).
ترافیک یعنی اینکه میتونیم چقدر دان کنیم دیگه ؛ یکم کم نیستش ؟؟نقل قول:
اگر یک ماهه بگیری ماهی 18900 و 3 گیگ ترافیک، اگر 3 ماهه بگیری حدود 14 تومن و مجموع 3 ماه 5 گیگ
یعنی هر چقدر بخواهیم دانلود میکنیم تو این مدت ؟؟ خب اینجوری خوبه....نقل قول:
شبها از ساعت 1 تا هفت صبح هم رایگانه
خب داش سیامک گل یه کارت بهم داده که بر میگرده به همون 7-6 ماه پیش...انقضا ندارن اینا؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هزینه راه اندازی که برای تهران 25000 و برای شهرستان 15000هست میتونی 1 کارت طلایی از همشهری هات بگیری که 10000 تومن بهت تخفیف میدن و همچنین میتونی اینترنتی ثبت نام کنی که 5000 تخفیف میدن
3- فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینترنت هم که هیچی...یعنی هزینه نصبش میفته 10 تومن برای من دیگه؟؟؟
eco-512 سرعت دانلود باید 64 باشه که بین 55-65 میچرخه معمولا البته به مرکز مخابراتی هم بستگی دارهنقل قول:
ترافیک همون مجموع ارسال ودریافت هست . خب این مقدار را فقط میزاری برای وبگردی و دانلود را میزاری برای شب
اره دیگه هرچقدر خاصی میتونی 1 تا 7 دانلود کنی
فکر کنم منقضی شده چون 3 ماه اعتبار داره
اره دیگه 10 تومن میدی
راستی اگه تا 18 خرداد ثبت نام کنی 1 ماه رایگان میدن :8:
:10:
دوستان من مي خوام از اين فروشگاه emperor-shop.com خريد كنم ولي لينك هاي خريدش قيلتر از يه كافي نت رفتم امتحان كردم درست بود !!!!
حالا نميدونم مشكل از كجا ميشه شما هم يه تستي كنيد :11:
سلام بچه ها من در آستانه شاتلی شدن بودم تا اینکه امروز توی سایت پیشگامان این رو دیدم واقعا گیج شدم نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعیه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
eco-512 سرعت دانلود باید 64 باشه که بین 55-65 میچرخه معمولا البته به مرکز مخابراتی هم بستگی داره
ولی نه رو خودش نوشته و نه تو سایتش حرفی از 3 ماه زده ها....نقل قول:
فکر کنم منقضی شده چون 3 ماه اعتبار داره
یه سوال خنده دار دیگه هم دارم : این eco-512 همون adsl+2 میباشد؟؟؟
میشه در مورد این عکس که چنتا عدد روشه توضیح بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام بچه ها من در آستانه شاتلی شدن بودم تا اینکه امروز توی سایت پیشگامان این رو دیدم واقعا گیج شدم نظرتون چیه؟
اره دیگه واقعیه:46::46:نقل قول:
من یادمه که کارتها اعتبارشون 3 ماهه حالا شایدم من اشتباه میکنم
بله کلا همه ی سرویس های شاتل adsl2+ هست
این عکس که مال پیشگامان هست نه شاتل. مثلا نوشته با سرعت 128 یک ماه با ترافیک 2.5 گیگ ماهیانه 12200 تومن
دوستان نرم افزاری نیست که بفهمیم کلا چقدر از پهنای باند استفاده کردیم ؟ و همه را بثبته ؟
جامع و خوب باشه
نقل قول:
كدوم پيشگامان ؟
پيشگامان كوير يزد ؟!!(pishgaman.com)
دوستان من تابستونه سال پیش با شرکت شاتل تماس گرفتم گفتند واسه منطقه شما پورت خالی نداریم
منم بیخیالش شدم تا چند روز پیش دوباره زنگ زدم دوباره همین رو گفتند
اخه مشکل اینجاس جز شاتل شرکت دیگه ای به منطقه ی ما نمی خوره
حالا چیکار باید بکنم؟
برم تو لیست انتظار کی نوبت بهم میرسه؟!
اگر منظورتون براي شاتله، توي صفحه ي كاربريتون ميتونيد كامل ببينيد.نقل قول:
بستگي به منطقتون داره، بپرس ببين ميگن اوضاع درخواستا چجوره يا نه؟نقل قول:
بعدم مگه شما نميگي همين يكيه؟
پس چاره اي نداري جز اينكه بري تو ليست انتظار :)
خب شاتل به نسبه شايد قيمتاش نسبت به بعضي سرويس دهنده ها بالاتر باشه، ولي كيفيت كارش خيلي رضايت بخشه.نقل قول:
به نسبه پشتيباني و خدمات بهتري ارايه ميكنه، شب هاش رايگانه، توي آرت كه 5شنبه جمعه هم رايگانه!
قيمت پايين تر از شاتل هست!
اينم اولين شركت نيست كه ارزونتر سرويس ميده، ولي شما اگه يه نگاهي بندازي ميبيني فعالترين تاپيك اين قسمت براي شاتله!:)
طرفداري شد فكنم:)
ADSL فقط شاتل ....
ببین دوست عزیز، این قضیه که بعضیا میگن شرکتا مثل 512 میدن ولی دانلودش 64 هست برمیگرده به یه اشتباه کوچیک. سرعتی که شرکتها میگن بر حسب کیلو بیت هست، برای بدست آوردن سرعت دانلود باید تقسیم به 8 بشه(کیلو بایت). مثلا 128 سرعت دانلودش 16 هست . پس میبینیم چیزی بنام سرعت واقعی و دروغی و اینا نیست. البته خود شما استادی.نقل قول:
محمد جان، در مورد اون منصفانه تر و اینا هم...بنظر من 1-2 تومن ارزونتر ارزش ریسک نداره، دیگه تو خود حدیث مفصل بخوان....:31:
منم دو روزه که حدود نیم ساعت اینجوری میشه .یعنی سند و رویس یه دفعه قطع میشه.مودم من هم دقیقا همون ایسوس هست.نقل قول:
دوستانی که قدیمیه شاتل هستند میدونن برنامه ی شاتل تو تابستون چجوریاست؟ یعنی برای سرویس اکو تو تابستون تغییراتی رخ میده؟
مثلا نمیدونم ساعات رایگانش کم و زیاد میشه و غیره؟ از نظر سرعت چی؟ یعنی معمولا تو تابستونا سرعت ها به دلیل شلوغی میاد پایین یا برعکسش؟
ممنون
امروزم برا من منم همینطور شد اصلا سند و رسیو نداشتم اگه مودما خاموش و روشن کنم خوب میشد مشکل از کجاست مودم منم اسیوس استنقل قول:
سلام
ةقا كسي نمونه اين 18 خرداد جريانش چيه ؟
نوشته اينترنت رايگان
من قبلا باهاش كار مي كردم
حدود 1 ماه نگرفتم اما هنوز خطو رانژه هست
يكي از بچه ها نتوشته بود 1 ماه رايگاه مي دند (منم جزئ اونا حساب مي شم اگه بازم بگيرم تا قبل 18 )
ممنون مي شم راهنمايي كنيد
نقل قول:با پشتیبانی حرف زدم گفت همون موقع باید بگی!حالا امشب!:13:نقل قول:
الان چند روزه میخوام یه فایل 1گیگی رو دان کنم با لینک مستقیم هنوز 46درصده!!:19:
سلام
من مودم یه خروجی LAN داره، آیا میشه با یه HUB از این یه خروجی به 2 کامپیوتر ورودی LAN داد یا نه؟
یعنی منظورم اینه که از یه خروچی LAN با Hub میشه به چند کامپیوتر اینترنت داد؟
من هفته پیش برای محل کارم (مخابرات کاشانی) سرویس art1 رو سفارش دادم گفتند 14 روز کاری طول میکشه
جالبه میخواستم اداری بگیرم گفتن باید روزنامه فلان رسمی داشته باشی منم گفتم ندارم گفت اشکالی نداره همین سرویس رو به نام کار فرمایم که تلفن به نامشه میده ولی درخواست کننده من میشم
28 تومن شارژ 1 ماه + 15 تومن هزینه راه اندازی + 1 تومن هزینه رفت و آمد پیک + یک ماه رایگان و تخفیف 5 تومنیه ثبت نام اینترنتی
در کل شد 39 هزار تومان
80 ٪ مراحل که به بهره برداری برسه طی شده
مودم هم خودم خونه دارم باید با خودم ببرم شرکت کارم تموم شد بیارم خونه