سلامنقل قول:
آقا من بودم سر و تشون رو یکی میکردم ... اصلا گذشت نکن
شرکت معتبر شما اگر کیفیت میخای و البته قیمت بالا که خوب ارزش داره با داتک یک صحبتی بکن .
ترجیحا از شرکتهای Pap مطرح بگیر تا این شرکتهای 2 3 ماه تاسیس شده .
Printable View
سلامنقل قول:
آقا من بودم سر و تشون رو یکی میکردم ... اصلا گذشت نکن
شرکت معتبر شما اگر کیفیت میخای و البته قیمت بالا که خوب ارزش داره با داتک یک صحبتی بکن .
ترجیحا از شرکتهای Pap مطرح بگیر تا این شرکتهای 2 3 ماه تاسیس شده .
کدام سرور و خدمات اینترنت سرعت خوب روزانه و شبانه می دهد؟
درود
می خواستم بدانم کدام سرور علاوه بر اینترنت پر سرعت روزانه که ارائه می کند، سرویس شبانه رایگان هم را در با همان سرعت روزانه و بدون افت سرعت نیز به کاربرانش می دهد که واقعاً مثل سرویس روزانه است و اینطور نیست که اسمش سرویس رایگان شبانه باشد ولی سرعتش مثل دایال آپ یا پایین تر باشد.
با سپاس فراوان
بدرود
با سلامنقل قول:
در چه شهری هستید شما؟
نمیشه با یه نگاه گفت که فلان سرویس خوبه و فلان سرویس بد هست
اما شاتل و فن آوا به نظرم خوب هستن
اما منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید و در تاپیک های هر سرویس دهنده در شهر شما هم جستجو کنید و نظرات دوستان رو جویا باشید
موفق باشید.
سلام.
آیا نورتون رو پینگ تاثیر داره؟ این نورتون من دائم خودش رو آپدیت میکنه و میگه مثلا دو دقیقه پیش آپدیت شده.
آیا این آپدیت ها دلیل افت پینگ منه؟؟؟ یا میشه آپدیت اتوماتیکش رو آف کرد؟
سلامنقل قول:
آپدیت آنتی ویروس هیچ ربطی به پینگ ندارد و میتوانید آپدیت خودکار را خاموش کنید از توی تنظیمات بخش آپدیت .
اگر مجدداً سوالی داشتید در تاپیک زیر مطرح فرمایید :
موفق باشید:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
من هم 2مگ شاتل دارم کرج سرعت دانلودم به 20 هم نمیرسهنقل قول:
دوستان اين مساله براي شما پيش اومده؟
براي بار دوم شاتل داره الكي كنتر ميندازه! به اين صورت:
lمن از ساعت 1.30 بعد از ظهر تا 20.30 شب حدود 97.250 مگابايت مصرف داشتم مودم رو خاموش كردم ساعت 11.30روشن كردم ميگه از ساعت 9.30 تا 11 شما 97.525 مگا مصرف كردين!!
حالا چه كنم؟
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1201516
سلام
من چراغ کابل شبکه مودمم شدیدا چشمک میزنه. قطع و وصلی و به صفر رسیدن سرعت دانلود هم زیاد زیاد دارم.
اشکال میتونه از این باشه ؟ البته چراغ خود ای دی اس ال مودم هم با فواصل زمانی دیرتر چند لحظه روشن خاموش میشه. ولی چراغ شبکه مدام در حال چشمک زدن سریعه.
از مخابرات 128 دارم.
ممنون.
سلامنقل قول:
سوال خود را در تاپیک زیر مطرح کنید :
:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
یه سوال دارم
توی این پنل هایی که میری اعتبار ADSL رو چک میکنی Send To User, Receive From User داره منظور همون دانلود و آپلود هستش؟
سلام بچه
الان حدوده 1 هفته هست که سرعت اینترنتم یک دهم شده یعنی قبلا 80 بود الان 10 :41:
با isp تماس گرفتم گفتن ما مشکلی نداریم :18: (چه حرفا)
میشه یه راهنمایی کنید شاید مشکل از خودم باشه
آیا ویروس امکان داره سرعت رو کم کنه؟
جونه من جواب بدید :41:
بله درست متوجه شدیدنقل قول:
ویروس نمیتونه باشه چون حجمتون زود تموم میشد. از کدوم شرکت سرویس دارید و سرعتتون تو قرارداد چنده؟نقل قول:
دوستان من شنیدم جدیدا بعضی از ISP ها تا 512 هم معرفی نامه نمیخوان.
موضوع چیه؟
سلامنقل قول:
الان بعضی از ISP ها این قانون محدودیت رو رعایت نمی کنند اونهایی که رعایت می کنند برای بالای 128 نامه میخواهند. اینی هم که شما گفتید واقعیت نداره چون خیلی از ISP از قدیم هم برای بالای 512 هم نامه نمیخواستند.
ADSL از مخابرات گرفتم تو قرار داد هم سرعتم 512 هستشنقل قول:
من سرویس 128 شاتل دارم اما سرعتم پایینه بین 27 تا 35 است.
چه کار باید انجام بدم تا سرعتم بره بالا ممنون میشم کسی منو راهنمایی کنه
سلام
من ADSL صبانت دارم یه ایرادی داره محدودیت حجمشه
حالا شرکت دیگه ای سراغ ندارین که حجمش نامحدود باشه و از نظر سرعت و کیفیت خوب باشه؟؟(در مشهد)
512 نامحدود؟ کدوم شهر؟ شما 192.168.1.1 رو داخل مرورگرتون بزنید و یوزر و پسورد رو admin بزنید داخل منوها بگردید Down stream ببینید رو چند هست/نقل قول:
چیز دیگه ای نمی خوای شما ؟ :31:نقل قول:
128 بیت باید سرعت دانلود 15 باشه حدودا ! :دي
سلام من میخوام از شاتل یا پارس انلاین اشتراک بگیرم اما هیچکدومشون پورت ندارن الان از روی ناچاری از شهرادadsl گرفتم ، 2ماهی میشه دارم تماس میگیرم اما میگن پورت نداریم و فقط سرعت 512 به بالا یکساله 600000 تومن میدیم به نظرتون تا اخر سال پورت اضافه میشه ، شاتل که میگه eco توی مرکز مخابراتیتون نمیدیم! پارس انلاین هم پورت نداره
نقل قول:درسته که 128 کیلو بیت باید 16 کیلو بایت باشه ، ولی اکثرا از جمله خود بنده با سرویس 128 محدود سرعت داونلودمون تو روز بین 80 تا 100 کیلو بایته (یا شاید هم بیشتر)نقل قول:
اتفاقا من از خود شرکت شاتل پرسیدم گفت نه نباید تقسیم بر 8 بکنی.نقل قول:
چیز دیگه ای نمی خوای شما ؟
128 بیت باید سرعت دانلود 15 باشه حدودا ! :دي
من تمام دوستانم که از 128 استفاده میکنند بالای 50 سرعت دارند.نقل قول:
درسته که 128 کیلو بیت باید 16 کیلو بایت باشه ، ولی اکثرا از جمله خود بنده با سرویس 128 محدود سرعت داونلودمون تو روز بین 80 تا 100 کیلو بایته (یا شاید هم بیشتر)
کسی ازین استقاده کرده؟ چه جوریاس؟کد:http://www.pardisdata.com/
نقل قول:
پورت خالی میشه 100% ولی باید پیگیر باشی به محض خالی شدن پورت اقدام کنی که پورت رو به شما اختصاص بدن
[QUOTE=sei_pm;5663842]بله درست متوجه شدید
آخه زمانی که من میرم چک کنم میزان ارسال خیلی زیاده من یک صدم این هم فایل آپلود نکردم:18:
ارسال فقط ربط به آپدیت نداره شما صفحه هم که باز میکنید کمی ارسال دارید ولی اگر خیلی زیاد هست مشکوک است. مثلاً چقدر ارسال دارید ؟؟نقل قول:
اینقدر:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه نفر منو راهنمایی کنه لطفا.نمیدونم از کدوم isp بگیرم.دنبال یه چیزی میگردم که دانلود شبانه رایگان 50-60 داشته باشه.سه ماهه حداکثر 50 تومن بگیره.پیش شمارم هم 8827 هستش.دمتون گرم یه شرکت خوب بهم معرفی کنید.
بسم الله ، سلام دوستان الان بهترین شرکت ارائه دهنده اینترنت چیه ؟ پارس چطوره ؟
به نظر من شاتل شرکت خوبی هست. سرویس های آرت، اکو، اکو آفیس داره که متناسب با هزینتون می تونید انتخاب کنید.
سرویس آرت محدودیت حجمی نداره خب قیمتش هم بالاتر می ره
سرویس اکو سرویس اقتصادی است قیمتش مناسبه همون حدودیه که شما می خواین. مثلا 256 حدود 11 تومن هست اگه اشتباه نکنم. ترافیک شباش هم رایگانه یعنی حساب نمیشه. من خودم از این سرویس استفاده می کنم تو این چند ساله انصافا راضی بودم. نه قطعی داشته، معمولا به مناسبت های مختلف مقداری ترافیک رایگان میدن. من برای دو سه تا شرکت دیگه از شاتل گرفتم راضی بودم.
سرویس اکو-آفیس هم که تازه اضافه کرده دقیقا مثل اکو هست منتها یکم فکر کنم ارزونتره و ترافیکس بیشتره منتها ترافیک رایگان برای شبها نداره.
از لحاظ پیش شماره که خب سایت هر شرکتی برید می تونید تو سایتش چک کنید که آیا پوشش می ده یا نه.
این نظر من به عنوان یک کاربر معمولی بود.
آقا من نمی تونم ببینم چه قدر دیگه حجم برام مونده(مبین نت)
وقتی توی صفحه ی E care میرم و اطلاعات رو وارد میکنم و وی قسمت Summary میرم همیشه حجم ثابته.حی الان 10 مگ دانلود کردم و بازم ثابت بود
چیکار کنم؟
استفاده 6 تا8 ساعت اینترنت (وبگردی-بازی erepublic) حدودا ماهانه چقدر مصرف داره؟ ویدیو نیگاه نمی کنم
سلامنقل قول:
بستگي به نوع سايتتون داره
سايت داراي عكسهاي زيادي هست؟
يا فقط متن هست؟
بازي erepublik كه زياد مصرف نميكنه چون زياد بازي گرافيكي نيست
بازيهاي گرافيكي زياد مصرف ميكنه
به نظرم ماهي 3 4 گيگ كافي باشه واستون
مرسی. یه شرکت خوب معرفی میکنید؟نقل قول:
سلام دوستان
من برا ی اولین بار میخوام سرویس adsl بگیرم ، اما نمیدونم از کدوم شرکت سرویس بگیرم بهتره و ترافیک کمتری داره :
من تهران زندگی میکنم و پیش شماره من هم 7763 (منطقه مخابراتی ولیعصر )
میخوام 128 یا 256 باشه
من برای دانلود فیلم میخوام adsl استفاده کنم ، و وبگردی هم زیاد دازم ، میخوام سرویس شبانه هم داشته باشه
به نظرتون نامحدود به صرفه تره یا محدود ، اگه محدود با چه حجمی بگیرم بهتره ؟
من خییییییییییییییلی به راهنماییتون نیاز دارم لطف می کنید جوابم بدی ؟
ویه سوال دیگه اینکه راه اندازی adsl خیلی کارهای دفتری داره (منظورم گرفتن امضا و اینجور چیزاست )
منتظر جوابتون هستم
با سلام
من در محدوده مخابراتی شهید بهشتی زندگی می کنم برای این محدوده چه شرکتی را پیشنهاد می کنیدبگیرم
خوب هست؟ قیمت 512 و 128 را ممنون میشم بهم بگید.
آیا سرویس مخابرات خوب هست یا نه ؟ از یکی شنیده ام که سرعت اش خوب نیست و تتند قطع میشه و یا سرعت اش کم میشه .
نقل قول:
1- در مورد ترافیک یه قانون نانوشته میگه شرکتی که سرویسش گرونتره ترافیکش کمتره اما منطقه مخابراتیتونم مهمه
2- برای دانلود فیلم من اگه بودم نامحدود میگرفتم چون محدود بگیری باید هی حجم بگیری که اگه حساب کنی پول نامحدود شاید کمتر واست تموم بشه اگرم بخوای شبانه استفاده کنی که انقدر ترافیک بالاست که سرعت به شکل اعصاب خورد کنی میاد پایین :27:
3- اصلا کاری نداره فقط مدارکتو میدی و چند تا امضا میکنی و بقیه کارا رو خودشون میکنن:27:
سلام بچه ها از کجا بفهمیم چقدر از ترافیکمون رو دانلود کردیم واسه ای دی اس ال مخابرات اگه سایتی چیزی داره ممنون میشم جواب بدید
سلام من یک سالی میشد ای دی اس ال داشتم تا اینکه یک ماه پیش تلفنم به علت تعمیرات مخابرات قطع شد و بعد از این که وصل شد ADSL من وصل نمیشد و چراغ آلارم دایم روشن بود تا اینکه با مراجعه به ISP به من گفتند که تلفن شما تبدیل به فیبر نوری شده و روی فیبر نوری ADSL وصل نمیشه و فعلا شما نمیتونید از اینترنت استفاده کنید
من که نفهمیدم شما اگر اطلاع دارید یک توضیح به من بدهید آیا خط تلفن من دیگه نمیتواند به اینترنت ADSL وصل بشه؟