128 نامحدود خودم رو اجاره میدم !!! یا هر سرویس دیگه ای !! هر کی خریداره قیمت پیشنهادیش رو بده بیاد ×!××! :دی :n08:
سرویس اولترا(8 مگ) هر 24 ساعت 5 هزار تومن !! :دی تضمینی شبی 20 گیگ دانلود :n02:
سرویس تست ساعتی 1000 تومن :دی:دی:دی:دی
Printable View
128 نامحدود خودم رو اجاره میدم !!! یا هر سرویس دیگه ای !! هر کی خریداره قیمت پیشنهادیش رو بده بیاد ×!××! :دی :n08:
سرویس اولترا(8 مگ) هر 24 ساعت 5 هزار تومن !! :دی تضمینی شبی 20 گیگ دانلود :n02:
سرویس تست ساعتی 1000 تومن :دی:دی:دی:دی
نقل قول:مش حسین صلوات بفرست!!!:n24::n23:
...
F.G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روزها وضعیت نت من هم خرابه مجبور میشم چند بار تو روز مودمو روشن خاموش کنم :n23:
سعید جان بابت مخاربرات تسلیت میگم بهت.
در مورد پارس هم باید بگم که من مسئول فروش های وب دقیقا همین مورد رو به من گفت. گفت باید بالاجبار 1 ساله بگیرم ولی من رفتم تو سایتشون و ثبت نام کردم و بدون مشکل وصل شد!
راستی چی ش های وب نگرفتی ؟ مگه نگفتی ثبت نام کردم ؟
بالاخره مجبوراً 2 مگ محدود شديم :
2 مگ مخابرات هم ساعت رايگان داره ؟
ممنون
مرسینقل قول:
...
کاری که اینا می کنن دقیقا مصداق فروش اجباری هست که از موارد قابل شکایت در سازمان تنظیم مقررات هست ولی چون مستندات نداریم عملا نمی تونیم کاری بکنیم مگه اینکه مکالمه رو ضبط کنیم و بفرستیم براشون
...
قضیه اینه که من زنگ زدم 1565 و ثبت نام تلفنی کردم و بهم یوزرنیم پسورد داد
فرداش که رفتم کافی نت تا از کنترل پنلم سرویسم رو فعال کنم اصلا وارد پنل نشد و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داد!
بعد که خودم از بخش تعرفه ها استان و شهر رو انتخاب کردم دیدم از 6 تا مرکز مخابراتی در ارومیه
2 تا نیستن (ایثار و پیام) اون موقع بود که متوجه شدم یا پورت خالی ندارن یا اصلا تو این 2تا مرکز سرویس نمیدن
منم دقیقا همین بلا سرم اومد! رفتم صبانتمو به هوای های وب تخلیه کردم بعد دیم این ارور رو میده که مربوط به نداشتن پورت خالی هستش. تقریبا 10 روزی صبر کردم تا اینکه دوستم (نماینده فروش های وب) بهم زنگ زد گفت پورت خالی شده برو فورا ثبت نام کن و منم رفتم از سایتش ثبت نام کردمو و اوکی شد.نقل قول:
اونايي كه تو ليست نيستن ، هاي وب اونجاها خدمات نميده ، مركز پيام رو من پرسيدم و گفت فعلا اون منطقه نميتونيم سرويس بديم.:n23:نقل قول:
فعلا که مخابرات هستم، تا ببینم چی میشهنقل قول:
به نمایندگی پارس هم شماره دادم و گفتم پورت خالی داشتید که نخواید اجباری سرویس بکنید تو پاچه آدم بهم خبر بدید
من ایثار رو پرسیدم گفتن پورت خالی نداریم وگرنه اصلا ثبت نام تلفنی و ساخت پروفایل انجام نمی دادیم!!!نقل قول:
های وب تو ایثار سرویس میده. ملت جوگیر ارومیه تا یه شرکت چندتا بنر زد و مودم رایگان داد بلافاصله میرن سمت اون شرکت!نقل قول:
وضع های وب به نسبت بقیه شرکتا بهتره ولی حالا هم چیز زیادی از دست ندادی. اون شرکتم مشکلات خودشو داره مثل کسر کردن حجم بیشتر و روتینگ عجیبش. پینگ که میگیری اول 150 بعد 200 یه دفعه 400 -500 میشه
من پینگ ثابت 300 ترجیح میدم به این مقادیر متغیر (نوسانش خیلی زیاده)!
نقل قول:کاملا موافقم، حرف دل منو زدی شمانقل قول:
...
سر همین نوسان پینگ بود که بارها با آنااینترنت دعوام شد، آخرش یه بلایی سرشون آوردم که خودشونم نفهمیدن از کجا خوردن:n09:
2 مگ نامحدود مخابرات
سلام میشه یکی بگه ساعت رایگان اینترنت مخابرات از ساعت چند شروع میشه؟ ممنون
از 1 تا 8 هستشنقل قول:
سلام سعید جاننقل قول:
خوبی عزیز؟
مطمئنی از 1 تا 8 هستش؟
به من خودشون گفتن از 1 تا 7 !!!
خدایا چـــرا اینایی که تو مخابراتن و بالاتر نشستن، نمیکشیشون تا راحت بشیم!!!!
خسته شدیم از دست اسکل بازیاشون
سلامنقل قول:
خوبم مرسی ( مهندس مگه چت رومه؟:n08:)
.....
مطمئنم ، خیالت راحت حجمت کم شد پولشو من میدم:n02:
مخابرات از سال 89 که من سرویس گرفتم تا الان همیشه همینو میگن
محتوای مخفی:
خب چیه حالتو پرسیدم دیگه :دی مردم جنبه ندارن که :n08:نقل قول:
پس شماره حساب میدم از الان روزی 1000 تومن بریز :دی
خیلی ممنون که پرسیدینقل قول:
راستی تو که نامحدود داشتی، پس قضیه 1000تومن کنسلِ:n02: ولی خودمونیم عجب آدم قانعی هستی:n02:
...
از دوستان کسی مودم ساده اروزن قیمت سراغ نداره؟
فقط سالم باشه کافیه
دست دوم ، تک پورت ، بدون جعبه و لوازم و ... هم باشه مهم نیست
مخابرات نامحدود میده؟ قبلا داشت دو سه هفته پیش برداشته بود مثل اینکه؟
کدوم شرکت نامحدود و با صرفه طرح داره؟
مصرف طرافیک ماهیانه ما 25 گیگ حداقل
مخابرات نامحدود میده؟ قبلا داشت دو سه هفته پیش برداشته بود مثل اینکه؟
کدوم شرکت نامحدود و با صرفه طرح داره؟
مصرف طرافیک ماهیانه ما 25 گیگ حداقل
هفته پيش كه من تمديد كردم هم نامحدود نميدادن.نقل قول:
یکی از یوزرا از ماکس نت سرویس 2 مگ برنزی گرفته بود و اسپید تستش درست 2 مگ نشون میداد (چند صفحه قبل)نقل قول:
من یه tplink وای فای دارم که کاملا درسته. فقط یک بار فرم ورشو آپگرید کردم و به ای دی اس ال مخابرات وصل نشد. من هم وقت نذاشتم درستش کنم. تنظیماتش دستکاری بشه یا فرم ور قدیمی روش ریخته بشه درست میشه.نقل قول:
کدوم شرکت ها نامحدود با سرعت خوب و قیمت مناسب میدن؟ ترافیک هم 20-30 مصرف ماست.
فقط مخابرات و مکس نتنقل قول:
که ظاهرا مخابرات دیگه نامحدود نمیده پس فقط می مونه مکس نت!
اتفاقا سرویس ها نامحدود مکسنت خیلی هم خوبن. جدیدا هم که گویا گیت وی مکس نت عوض شده پینگشم خوبه!
256 مکس نت سرعت دانلودش چقدره؟
512 نامحدود چطور؟
شما چه سرعتي داريد؟ ميشه چند تا تست بذاريد ؟نقل قول:
ممنون
الان به دفتر فروش اروميه زنگ زدم ، اونجوري كه خودشون ميگن سرعت دانلود 2 مگ نامحدود برنزي حدود 70 و 2 مگ نامحدود طلايي حدود 250 هست:n27:نقل قول:
نقل قول:
نه اینطوریا نیست. من البته 512 و 1 مگ داشتم الان ندارم.
طلایی ها که اصلا به درد نمی خورن فقط پولتون رو دور می ریزید. برنزی هم :
256 = 30
512=50
1 = 110
اينجوري باشه كه خوبه ، ولي واحد فروش ماكس نت اروميه چرا اونطوري ميگه !؟:n09:نقل قول:
مشتري جديد نميخان؟؟؟:n02:
به خدا اینا سر از هیچی درنمیارن. به خدا اینا اندازه من با مکسنت کار نکردن. همشون بی سوادن باو.
(های وب مام امروز بدک نیست :دی)
تو تاپيك آذربايجان شرقي كه ميگن مكس نت اساسي مشكل داره:n29:نقل قول:
خب دلیل نمیشه. همین های وبی که من الان دارم همه دارن تو تاپیکش از دستش می نالن ولی من خیلی راضیم ازش. پس مربوط میشه به مرکز مخابراتی. اتفاقا چند روز پیش رفتم یه کافی نتی که 2 مگ نامحدود مکس نت داشت. اوضاعش خوب بود.نقل قول:
دوستان سلام
من دو مگ مخابرات دارم 130دانلود میده محدودم هست در حالی که قبلا که نامحدود داشت 1مگ نامحدود 130دانلود میداد مشکل از کجاست زنگ بزنم؟
و اینکه مکس نت -های وب-اسیاتک سرویس نامحدودی دارن که بالای 100دانلود بده قیمتشم کمتر 45باشه ماهی؟