باورتون میشه تو مشهد اکو 128 شاتل 250 تا سرعت داره
داشتم با یکی تو مشهد چت میکردم
اکو 128 شاتل داشت مثل من
سرعتش 250 بود
تست اسپید هم داد
:18::18::18::18::18::18::18::18:
Printable View
باورتون میشه تو مشهد اکو 128 شاتل 250 تا سرعت داره
داشتم با یکی تو مشهد چت میکردم
اکو 128 شاتل داشت مثل من
سرعتش 250 بود
تست اسپید هم داد
:18::18::18::18::18::18::18::18:
بالاخره از تو بوک مارکم پیداش کردم بهترین سایت دانلود بازی
کد:http://www.rapidgamez .com/
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
بهترین بازی ماشین اخیر
.com/dirt-3-skidrow/کد:http://www.rapidgamez
2 حالته يا مثل شاتل كه محدوديت دانلود شبانه ميزاره و اگه از يه حدي بيشتر دانلود كني محدودت ميكنن.نقل قول:
يه حالتم اينه كه يه پورت رو كه سرعتش ميرسه به 250KB بين 5 نفر share ميكنن و براي هر كدوم محدوديت 50KB در نظر ميگيرن تا اگه حتي اون 4 تا كاربر كه با شما در اون پورت مشترك هستن كانكت نباشن سرعت دانلود شما بيشتر از 50KB نشه مثل كاري كه مخابرات روي Adsl ي كه ميده انجام ميده اما شركتهاي خصوصي اينكارو نميكنن و محدوديت نميزارن و وقتي كه اون 4 تا كاربر كانكت نيستن چون كل پهناي باند اون پورت در اختيار شماست به حداكثر سرعت ميرسيد.
در واقع همه اينكارها روي سرور isp انجام ميشه و شما نميتونيد از طريق مودم پي به اين موضوع بطور مستقيم ببريد
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
نقل قول:
جالب اينجاست كه مشهدي ها از دست صبا مينالن و خيلي هاشون از صبا گله دارن.
سرعت به این میگن:27:
البته تو تست 2.1 مگ بود موقع تموم شدن دانلود 1.62 داد(تو ای دی ام سرعتم فیکس 260)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
ببخشیداا ولی اوههههههههههههههههههههههه ههه!!!!!!!نقل قول:
FASTER THAN 99% OF IR ؟؟؟
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18:
snr رسوندم به 29.2 در نتیجه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی آنلاین همارا خیلی آفتاهادی
از بچه های همارایی کسی میتونه از دانلود سرور دانلود کنه؟
عجب پشتیبانی آنلاینی داره همارا دو ساعت بعد جواب میدند
من نمیتونم از دانلود سرور دانلود کنم
بهم گفت که اشتراک تو ماله شرکت مخابراته و دانلود سرور ماله کاربران همارا
ولی من که از نمایندگی میگرفتم گفتم که همارا میخوام حالا نمیدونم اون مال منو مخابرات زده یا ...
گفت فردا با بخش فروش صحبت کن
آقایون صبانتی یه لطفی کنید این تستهاتون رو اینجا نذارید
در عوض سرعت شبانه صبانت واسه شما 260 هست واسه بعضی ها تو تهران به 30 هم نمیرسه:27:نقل قول:
این رو هم یه انلایزی بکنین :31:
فاصله از مخابراتت خیلی کمهنقل قول:
عالیه
مال من 51 میزنه
چی کار کردی بیشتر شد؟نقل قول:
اون وقتی که من از همارا گرفته بودم پشتیبانیش عالی بود.مثل این که تازگی ها آفدافا شده.:27:نقل قول:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
بچه ها شما DNS تون رو چی ست کردین؟
از دیروز تا حالا گوگل بگیر نگیر داره.باید ۲۰-۳۰ بار صفحه رو ریفرش کنم تا باز بشه.هر چی سایت هم که به گوگل لینک داره خیلی طول میکشه باز بشه.مثلا وقتی p30 رو باز میکنم رو آدرس plusone.google.com گیر میکنه.
این رو هم آنالیز کنین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که اشنایی با قطعات مختلف وایرلس دارن یه راهنمایی بکنن
من میخوام یه مودم وایرلس بگیرم که
1- روتر Adsl باشه یعنی دیگران بتونن بهش وصل بشن برن اینترنت
2- من هم باهاش بتونم به وایرلس دیگران وصل بشم یعنی مثل یه وایرلس اداپتور هم عمل کنه
3- 4 پورت شبکه داشته باشه
4- انتن بخوره (هر چه قدر بیشتر بهتر )
و این که تو انتن های وایرلس بعضی هاشو نوشته point to point up to 50 km
یعنی 2 تا از اینها بگیریم میشه بین 2 کامپیوتر مثلا از ابرسان تا شهرک سهند
ارتباط ایجاد کرد ؟
اه اه اه
با شاتل اصلا نمیشه انلاین زد
پینگ 500 ادمو اذیت میکنه
این تست یکی از دوستامه که توی برلین آلمان زندگی میکنن:
خوبه فقط یکم فاصلتون از مرکز مخابراتی زیاده . ولی من موندم چطور مکس نت مال شمارو 2مگ بسته . نال ما همش 1 مگه . اونم شیر ! شما چه سرویسی داری؟نقل قول:
128:2::2::2:نقل قول:
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
بالاخره فقط 8 گیگ موند . می خوام اینو بیخیال شم و تمدید کنم . نظر شما چیه ؟
پینگ تست با اکو 128 شاتل
اینجا اوضاع خوبه ولی تو گیم اصلا خوب نیس:2:
:2::2::2::2::2::2::2:
با وی پی ان:
بدون وی پی ان:
این سوال جواب میخواد :19::19:نقل قول:
اصلا همچین مودمی هست یا نه ؟
.................................................. .................................................. .................................................. ..................
اینم یه تست
از یه وایرلس بی پسوورد:27:
می خوام از این به بعد از شبانه این وایرلس نهایت استفاده رو ببرم:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه . این مکس نت بی ش...ف با 128 من 1024 و 384 بسته . کلا خیلی در حد غربی ظلم میکنه . رزمجو عزیز شما 128 محدودی دیگه ؟ سرعت دانلود متوسط چند میده ؟
اینم با وی پی ان آمریکایی و با یه سرور آمریکا
آپلودو حال کن :31:
به خاطر سرعت زیاده آپلود هست که نوشتهنقل قول:
faster than 68% of US
چون سرعت آپلود تو اکثر جاها کمه واسه همین تاثیر زیادی تو رده بندی اسپید تست داره
وگرنه این سرعت دانلود رو مینوشت
slower than 90% of US
تا انتهای سال ۲۰۱۲ در کره جنوبی: اینترنت یک گیگابیتی برای همه
نوشته شده در تاریخ ۳ اسفند ۱۳۸۹
کره جنوبی، از لحاظ سرعت دسترسی کاربران به اینترنت، مقام نخست را دارد، اما ظاهرا این رتبه، به تنهایی، دولت این کشور را راضی نمیکند.
تا انتهای سال ۲۰۱۲، کره جنوبی قصد دارد که همه خانهها را مجهز به اینترنت یک گیگابیتی کند. چنین سرعتی ۲۰۰ بار از سرعت متوسط دسترسی به اینترنت، در آمریکا بیشتر است.
در طرح آزمایشی، پیش از اجرای سراسری، پنج هزار خانه در پنج شهر کره، به چنین اینترنتی متصل شدهاند. هر مشتری برای دسترسی به اینترنت بایستی مبلغی کمتر از ۲۷ دلار پرداخت کند.
مهندس جوان ۲۸ سالهای که یکی از مجریان این طرح جاهطلبانه است، میگوید که کرهایها باید برای تلویزیون سهبعدی اینترنتی، پروتکلهای تلویزیونها اینترنتی، چندرسانهایهای با کیفیت بالا و گیم و ویدئو کنفرانس و رایانش ابری آماده شوند.
بعضی از اسباب و ابزار اجرای این طرح، هنوز در مرحله آزمایشی هستند، اما مجریان این طرح پروایی از این بابت، به دل راه نمیدهند چرا که آنها باور دارند که اینترنت گیگابیتی برای آینده ضروری است. مطابق همین طرح سرعت اینترنت وایرلس هم ۱۰ برابر خواهد شد.
البته در کره جنوبی، اعتیاد به اینترنت یه مسئله اجتماعی نگرانکننده است، طوری که اردوگاههای ترک اعتیاد اینترنتی برای نوجوانها و جوانها دایر شده است! سال پیش یک زوج کرهای بعد از مرگ دختر سهماهشان دستگیر شدند، علت دستگیری آنها این بود که آنها از فرط علاقه به یک بازی اینترنتی، از فرزند خود غفلت کرده بودند، طوری که او از گرسنگی تلف شده بود!
گرچه اینترنت گیگابیتی ایدهای متعلق به کرهایها نیست، اما برای اولین بار است که کشوری قصد همگانی کردن آن را دارد. پیش از این ژاپن و هنگ کنگ هم طرحهایی برای اینترمت گیگابیتی داشتهاند و گوگل هم یک طرح مشابه را در نظر دارد.
برای عملی کردن طرح اینترنت گیگابیتی، خطوط فیبر نوری موجود در کره، نیازی به تغییر و تحول ندارند، اما زیرساختهایی هم مثلا در قسمت خطوط DSL و خطوط تلفنی با سرعت بالا، باید ارتقا پیدا کنند.
کره جنوبی، زمانی از کره شمالی هم فقیرتر بود، اما حالا ۱۳امین قدرت اقتصادی دنیاست. تحولات اقتصادی در زمینه خودروسازی، فلزات، کشتیسازی و ساختمانسازی، اسباب این بزرگی را فراهم آورد.
اما بعد از مدتی، با افزایش هزینه نیروی کار، رقابت در عرصه جهانی برای صنایع کره جنوبی، دشوار شده است و اینجاست که «صنابع مبتنی بر دانش»، ابزاری برای حفظ موقعیت ممتاز این کشور هستند.
شهروندان کرهای هماینک ۳۸ دلار برای دسترسی به اینترنت ۱۰۰ مگابیتی پرداخت میکنند، در حالی که آمریکاییها برای دسترسی به اینترنتی با همین سرعت، مبلغ ۴۶ دلار میپردازند. البته ISPهایی هم هستند که هماینک هم به مشتریان اینترنت یک گیگابیتی میدهند، اما هزینه چنین سرعت دسترسیای در حال حاضر ۷۰ دلار در ماه است.
اینترنت یک گیگابیتی، فقط یکی از چند برنامه مبتنی بر اینترنتی که دولت کره جنوبی قصد دارد، ظرف چند سال آینده، اجرا کند. هزینه این برنامهها بالغ بر ۲۴٫۶ میلیارد دلار خواهد بود. البته بیشتر هزینه این برنامهها را شرکتهای خصوصی، پرداخت میکنند.
تازه حقوق ماهیانه یک کارگر ساده کره ای چند هزار دلار هست
سلامنقل قول:
میگم این تست اسپید خیلی شبیه مال حسین خودمون هست
حسین مواظب باش ببین این نت تو نیست ؟ :31:
یه مدت هممیگفتی ترافیکتو زود تموم کردی حتما اینه :31:
خوب حال میکنیهانقل قول:
سرعت دانلودت زیر 1 مگ نمیاد
مال من دیشب بالاتر از 50 نیومد
پینگش هم جالبهنقل قول:
حالا این اینترنت 1 گیگابایتی رو از چه طریقی به مردم میدن ؟ وایرلس که خودشو بکشه 300 مگ به بالا نمیشه :31:نقل قول:
اصلا این اینترنت سرعت دانلودش 128 مگ بر ثانیه هست ؟
یعنی سرعتش 2 برابر سرعت هارد من هست ؟:18::18:
تا جایی که من یادم میاد دوستان همارایی میگفتند دانلود شبانه سرعتش حداکثر روی 40-50 هست
ولی اینو ببینید:
شاید علتش اینه که مال من مخابراته و با سرویس های خود همارا فرق داره یا کلا منطقه ما سرعتش اینه چون فکر کنم مرکز ما آرومترین مرکز از نظر ADSL هست
به هر حال شنبه تا پنجشنبه شبا 2.3 گیگ میزنم و جمعه ها 3 گیگ
فقط نویز از 11 رسوندم به 27 وقتی تلفن از خط جدا میکنم میشه 29 و این تست ماله 29 هست اگه برسونمش به 35 سرعتم به سرعت حیسن میرسه که واسه اونم باید سیم کشی کنم که حوصله یوخدینقل قول:
بهم گفتند که الان نمیشه به همارا عوض کرد باید سرویس تموم بشه و دوباره پول رانژه بدم تاهمارا کنند
و بهم گفتند که سرعت شبانه همارا افت میکنه ولی مخابرات نه!
پس یه خوش شانسی آوردم که مال من مخابراته
بین 80 و 120نقل قول:
SNR شما ثابته؟نقل قول:
برای من قطع و وصل بودن تلفن فرقی نمیکنه.تنها مشکلم اینه که نوسان زیاد داره.دو سه بار وصل کردم یه بار شد ۱۶ یه بار ۱۴ یه بار ۲۴...
پلیز جواب!!!هنوز این مشکل رفع نشده.الان هم رو آدرس google-analytics.com گیر کرده.کد:بچه ها شما DNS تون رو چی ست کردین؟
از دیروز تا حالا گوگل بگیر نگیر داره.باید ۲۰-۳۰ بار صفحه رو ریفرش کنم تا باز بشه.هر چی سایت هم که به گوگل لینک داره خیلی طول میکشه باز بشه.مثلا وقتی p30 رو باز میکنم رو آدرس plusone.google.com گیر میکنه.
شما از dns خود ماکسنت استفاده کنی خیلی بهتر و پرسرعت تره. اون ادرس هم زیاد به dns مربوط نیست و کلا با ای پی ایران مشکل داره. البته معلوم نیست شاید از این طرف مشکل باشه نه از گوگل!نقل قول:
درسته زمان جوابدهیش کمتره ولی بعضی از سایت ها رو باز نمیکنه.(نه همیشه.بعضی وقتا)نقل قول:
یکی دو ساعته که درست شده.فکر نکنم مشکل از گوگل باشه.
با ماکس حرف زدم گفتن آذربایجان غربی مشکل پهنای باند داره وسرعت یوزر ها نصف شرقی خواهد بود! (با همون پول) و اصلا هم معلوم نیست کی درست میشه!
گفتن مخابرات اونجا با ما همکاری نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!!
ای بابا . عجب داستانی شده . الان تکلیف یوزر بدبخت چیه ؟
یا همین وضع رو تحمل کنید یا برید آی اس پی دیگه که مورد دوم به نظرم بهتره .:27:نقل قول:
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
الان فعلا 5 گیگم مونده .