بچه ها تورو خدا یکی کمک کنهنقل قول:
میتونه به خاطر سیستمم باشه؟ رم کامپیوترم 256 هست . سی پی یو 2/8
چقدرش میتونه به خاطر سیستم قدیمیم باشه؟
خواهشا یکی کمک کنه
Printable View
بچه ها تورو خدا یکی کمک کنهنقل قول:
خواهشا یکی کمک کنه
تو مرورگر سرعت کمترنقل قول:
من خودم دو مگ دارم با مرورگر خیلی حال بده 25 سرعت با آی دیم هم معمولا 150
نقل قول:
بچه ها تورو خدا یکی کمک کنه
خواهشا یکی کمک کنه
ربطی به سیستم نداره داداش ... دو تا مورد رو همیشه یادت باشه با مرورگر وب دانلود های مهم و سنگین رو انجام نده دوم اینکه لینک های دانلود رو از سرورهای ÷ر سرعت انتخاب کن بعضی سرور ها نهایت سرعتشون 10 تا 20 هست حتی با IDM ...
منم با firefox سرعت 30 دارم با اکانت 1 مگ ...
دوست من شما از IDM آخرین ورژن استفاده کنید ==>
Internet Download Manager 6.12 Build 12 Final Retail
لینک دانلود :
پسورد فایل فشرده : soft*98.*irکد:http://dl2.soft*98.*ir/soft/Internet.Download.Manager.6.12.Build.12.Final.Retail.rar
ستاره هارو پاک کنید
منم امروز سفارش 2مگ رو دادم برای ماه بعد امیدوارم بدتراز این 1 مگم نباشه حداقل ! آخه هر سری گفتم سرعت 1 مگم کمه گفتن 1 به 2 هست دیگه این 1 به 1 هست ببنیم چی میخوان بگن !! بهانه ای میمونه واسشون یا نه !؟
نقل قول:نقل قول:
بچه ها واقعا دستتون درد نکنه. خیلی اقایی کردید وقت گذاشتید
اخه من این سیستم رو تقریبا 9/10 سال پیش جمع کردم و از اون موقع ارتقاعش ندادم.
رمم 256 هست سی پی یو 2/8 هست. گرافیک 64
کلا سیستم خیلی خیلی ضعیف و پایینه. فکر کردم شاید به خاطر اونه که این جوریه
واقعا ممنون از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید.
من چند روز دیگه انتخاب واحد دارم چون خیلی نگران بودم و فکر میکردم مشکل از سیستم منه میخواستم لپ تاپ یکی از بچه ها رو قرض بگیرم. پس با این توضیحاتی که شما لطف کردید و در اختیار من گذاشتید فکر میکنم دیگه نیازی نیست لپ تاپ قرض بگیرم درسته؟
یعنی همین سیستم جواب میده و مشکل فقط از سرورها هست و به هیچ عنوان به سیستم ربطی نداره درسته؟
بعضی وقت ها موقع انتخاب واحد صفحه ی سایت اصلا باز نمیشه. در عرض نیم ساعت همه ی کلاس ها پر میشه.
این مشکل فقط به خاطر شلوغیه سرور هست و به قدرت سیستم اصلا و ابدا ربطی نداره درسته؟
3fx عزیر از بابت اخرین ورژن idm هم از شما تشکر میکنم .باید یه ویندوز عوض کنم و بعدش این رو نصب کنم چون الان ویندوزم قبول نمیکنه و سریال میخواد چون قبلا روش نصب بوده و الان غیر فعال شده. پاکشم میکنم فایده نداره.
و از بابت راهنمایی هاتون هم ممنون.
خیلی اقایی کردی وقت گذاشتید
در مورد اول اگر ديديد سرور دانشگاه قفل كرده زياد نگران نشيد !! من خودم معمولا با اينترنت 1 مگ هميشه نميتونم درست حسابي انتخاب رشته كنم چون مشكل سرعت ما نيست سرعت اونا كند ميشه به خاطر كاربراي زياد !!نقل قول:
من چند روز دیگه انتخاب واحد دارم چون خیلی نگران بودم و فکر میکردم مشکل از سیستم منه میخواستم لپ تاپ یکی از بچه ها رو قرض بگیرم. پس با این توضیحاتی که شما لطف کردید و در اختیار من گذاشتید فکر میکنم دیگه نیازی نیست لپ تاپ قرض بگیرم درسته؟
یعنی همین سیستم جواب میده و مشکل فقط از سرورها هست و به هیچ عنوان به سیستم ربطی نداره درسته؟
بعضی وقت ها موقع انتخاب واحد صفحه ی سایت اصلا باز نمیشه. در عرض نیم ساعت همه ی کلاس ها پر میشه.
این مشکل فقط به خاطر شلوغیه سرور هست و به قدرت سیستم اصلا و ابدا ربطی نداره درسته؟
3fx عزیر از بابت اخرین ورژن idm هم از شما تشکر میکنم .باید یه ویندوز عوض کنم و بعدش این رو نصب کنم چون الان ویندوزم قبول نمیکنه و سریال میخواد چون قبلا روش نصب بوده و الان غیر فعال شده. پاکشم میکنم فایده نداره.
و از بابت راهنمایی هاتون هم ممنون.
خیلی اقایی کردی وقت گذاشتید
اما اگر ميخواي راحت انتخاب رشته كني پاشو برو سايت خود دانشگاه چون اونجا local هست پورتال دانشگاه و سرعتش اصلا افت نميكنه منم معمولا واجد هاي حساسو كه زود پر ميشد ميگفتم بچه ها از سايت خود دانشگاه ميگرفتن واسم ...
در مورد دوم شما ورژن جديد برنامه رو نصب كن ميريزه رو قبلي بعد از پوشه patch بر حسب اينكه ويندوزت چي هست 7 يا xp يا ... يكيشو از 4 تا بريز تو فولدري كه برنامه رو نصب كرديد يعني در program files/internet download manager بعد روي آيكن IDM كنار ساعت راست كليك كن EXIT رو بزن و بعد پچ رو اجرا كن دكمه PATCH رو بزن و ديگه اصلا ازت نه سريال ميخواد نه هيچي !!!
لازم نيست هر برنامه اي كه مسخره بازي در آورد شما ويندوز عوض كني دوست من ...
دوستان 256 طلایی نامحدود سرعت دانلودش چنده؟
55-60 محدود کردن و اینا هم ندارهنقل قول:
دوستان 256 طلایی نامحدود سرعت دانلودش چنده؟
سلام
بچه ها چجوری میشه از speednet سرعت رو پیدا کرد؟
حدود يك هفته ايه كه سرعت شبانه ام ، دو سوم شده.
براي شماها هم اينطوريه ؟
کدوم سرویس اسیاتک شبانه اسما 200 تا سرعت میده؟
این سرویس 3 ماهه اش با تخفیف چقدر در میاد؟
بستگی به منطقه ی شما و سرعتش داره.نقل قول:
من الان سرویس 1مگ دارم ولی شبانه تا 220 هم میره سرعتم.
چه زمانی که پارس آنلاین بودم و چه زمانی که لایزر بودم فقط یک بار صفحه ی مدیریت مودم رو دیدم
اونم وقتی بودم که تنظیماتش رو درست میکردم .. اما حالا هر روز باید بیام صفحه ی مدیریت و save / rebot کنم .
ای بر پدرت لعنت اسیاتک یا بهتر بگم بر پدرت لعنت نیونت که وقتی نمیتونستی اینهمه کاربر لایزر رو ساپورت کنی غلط زیادی خوردی ... چی بگم
اسیاتک که مزخرف شده کلا دیشب فقط 300 مگ دانلود کردیم ! ولی این چه ربطی به اسیاتک داره ؟ :دی مشکل از مودمت هست یه بار ریست کن تنظیماتشو از اول ست کننقل قول:
روزی یکی دو بار چراغ لینک ( یا همون act ) از کار می افته و send و recieve قطع میشه .نقل قول:
مجبورم مودم رو ریست کنم تا اونم اگه درست بشه و اگه نشه .
تنظیماتی نیاز نداره که بخوام ست کنم آخه
منم باید با هر بار دسکانکت شدن مودم رو ریست و از نو تنظیم کنم تا وصل بشه. مشکل شبکه شونه.
شما شبی چند گیگ دانلود داری؟نقل قول:
این سرویسی که داری چند گیگ درماه حجم داره و قیمتش چنده؟
بابا افتضاح شده
همش دی سی میشه
از 9-10 شب به بعد اشک آدم رو در میاره
داتک خیلی بهتر بود...
خدارو شکر من مشکل دی سی ب اون صورت ندارم :27:
سلام دوستان
من اصفهان میخوایم isp رو عوض کنم
آسیاتک چطوریه؟
2 تا سوال
1.سرعت 128 چقدر سرعت دانلود میده؟
شبها رایگانش چطوریه؟
محدود می کنه؟
سرعتش توی شبا؟
2.اگر بخوام 128 نامحدود بگیرم چطور؟
128 واقعیه یا تا 512 یا 1 مگ هم باز میذارن پورتاشونو؟
نقل قول:128 طلایی نامحدود سرعت دانلودش چنده؟
همچین میپرسی انگار من همه سرویسا رو دارم!:27: از کسی که داره پرسیدم میگفت 34-30 . حس میکنم آسیاتک شبانه حجمی ها رو خراب کرده تا همه بیان سمت نامحدود طلایی ها!نقل قول:
128 طلایی نامحدود سرعت دانلودش چنده؟
نظرتون چیه 6 ماهه اینو بگیرم:
سرویس اینترنت پرسرعت چابک با ضریب اشتراک 1به2 (1024 کیلوبیت)
اگه شما بودین با همین هزینه چی میگرفتید؟
اول یک ماهه بگیر راضی بودی 3 ماهه تمدید کن 6 ماهه نگیر پشیمون می شینقل قول:
دوستان خسته نباشید سه تا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
اولی : من چند روزه سرویس 128 با ترافیک 5 گیگ یک ماهه گرفتم سوال اینه اگه من تو این یه ماه 5 گیگ رو مصرف نکنم و مقداری از حجمم بمونه واسه ماهه بعد میشه انتقالش بدم؟
دومی: آی پی ثابت چه کارایی داره؟
سومی : ماهی دیگه میتونم از طریقه سایت سرویس 2 مگ با ترفیک 5 گیگ رو انتخاب کنم مدرک دانشگاهی و نامه از شرکت و از این حرفا نمیخواد ؟
خاک تو سره آسیاتک از سرعتم اصلا راضی نیستم با idm روی هشت پورت و شانزده پورت از معتبرترین سایت ها دانلود میکنم تو روز سرعتم بین 60 تا 70 میره شب هم از ساعت 1 تا 9 که رایگانه بین 10 تا 15 افتضاحه !!!!من یک سال از شاتل سرویس داشتم 128 با ترافیک 3 گیگ تو روز 250 بود شب که رایگان بود 60 بود امیدوارم ماهیی دیگه که سرویس 2 مگ آسیاتک گرفتم حداقل اینجوری نباشه و گرنه دوباره باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم
مرکز مخابراتی ثاراله حصارک کرج
سلام دوستان خسته نباشید 3 تا سوال فنی داشتم لطفا راهنمایی کنید
اولی: آی پی ثابت چه کارایی داره؟
دومی : من چند روزه سرویس 128 با ترافیک 5 گیگ یک ماهه گرفتم میخواستم بدونم که اگه من تو این یه ماه یه مقدار از ترافیک باقی بمونه به دوره ی بعد میشه انتقالش بدم؟
سومی : من میتونم ماهی دیگه سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ رو از طریقه سایت بگیرم یعنی منظورم اینه که مدارک دانشگاهی و نامه ی شرکت و از این حرفا نمیخوان ؟
من یک سال از شرکت شاتل سرویس 128 با ترافیک 3 گیگ داشتم تو روز با idm با سرعت 250 روی 8 پورت و 16 پورت دانلود میکردم و شب هم که رایگان میشد با سرعت 60 تا 70 دانلود میکردم...ولی این چند روز که از آسیاتک سرویس گرفتم دهن مو سرویس کردن تو روز با idm از سایت های معتبر به زور 60 تا 70 تا دانلود میکنم شبم که از ساعت 1 تا 9 که رایگانه سرعت بین 8 تا 16 هست آخه این چه وضع سرویس دهیه:37:!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم اگه ماهی دیگه سرعت 2 مگ با ترافیک 5 گیگ گرفتم حداقل با سرعت 200 کیلوبایت تو شب که رایگان میشه بتونم دانلود کنم البته تو سایت آسیاتک واسه سرعت 2 مگ زده ضریب اشتراک 1 به 1 که فکر کنم تو خواب هم همچین سرویسی ندن اگر بدن که باید شب و روز با سرعت 2 مگ دانلود کنیم :27: اگر هم با سرویس 2 مگ شب و روزش درست نشد باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم
دومی : من چند روزه سرویس 128 با ترافیک 5 گیگ یک ماهه گرفتم میخواستم بدونم که اگه من تو این یه ماه یه مقدار از ترافیک باقی بمونه به دوره ی بعد میشه انتقالش بدم؟
سومی : من میتونم ماهی دیگه سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ رو از طریقه سایت بگیرم یعنی منظورم اینه که مدارک دانشگاهی و نامه ی شرکت و از این حرفا نمیخوان ؟
من یک سال از شرکت شاتل سرویس 128 با ترافیک 3 گیگ داشتم تو روز با idm با سرعت 250 روی 8 پورت و 16 پورت دانلود میکردم و شب هم که رایگان میشد با سرعت 60 تا 70 دانلود میکردم...ولی این چند روز که از آسیاتک سرویس گرفتم دهن مو سرویس کردن تو روز با idm از سایت های معتبر به زور 60 تا 70 تا دانلود میکنم شبم که از ساعت 1 تا 9 که رایگانه سرعت بین 8 تا 16 هست آخه این چه وضع سرویس دهیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!!!!!
امیدوارم اگه ماهی دیگه سرعت 2 مگ با ترافیک 5 گیگ گرفتم حداقل با سرعت 200 کیلوبایت تو شب که رایگان میشه بتونم دانلود کنم البته تو سایت آسیاتک واسه سرعت 2 مگ زده ضریب اشتراک 1 به 1 که فکر کنم تو خواب هم همچین سرویسی ندن اگر بدن که باید شب و روز با سرعت 2 مگ دانلود کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر هم با سرویس 2 مگ شب و روزش درست نشد باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم
من یک سال از شرکت شاتل سرویس 128 با ترافیک 3 گیگ داشتم تو روز با idm با سرعت 250 روی 8 پورت و 16 پورت دانلود میکردم و شب هم که رایگان میشد با سرعت 60 تا 70 دانلود میکردم...ولی این چند روز که از آسیاتک سرویس گرفتم دهن مو سرویس کردن تو روز با idm از سایت های معتبر به زور 60 تا 70 تا دانلود میکنم شبم که از ساعت 1 تا 9 که رایگانه سرعت بین 8 تا 16 هست آخه این چه وضع سرویس دهیه!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم اگه ماهی دیگه سرعت 2 مگ با ترافیک 5 گیگ گرفتم حداقل با سرعت 200 کیلوبایت تو شب که رایگان میشه بتونم دانلود کنم البته تو سایت آسیاتک واسه سرعت 2 مگ زده ضریب اشتراک 1 به 1 که فکر کنم تو خواب هم همچین سرویسی ندن اگر بدن که باید شب و روز با سرعت 2 مگ دانلود کنیم اگر هم با سرویس 2 مگ شب و روزش درست نشد باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم
آقا ما دیشب یه پست زدیم متاسفانه دوستان مدیر تایید نکردن
دوباره می گم
من میخوام isp عوض کنم
اصفهان منطقه ولیعصر بخوام 128 بگیرم چطوریه؟
سرعتش تا چقدر بالا میره؟
شبای رایگانش محدود می کنن یا مثلا سرعت رو بیارن پایین؟؟
128 نامحدود چطوریه؟
نامحدود واقعیه یا مثل شاتل محدوده اونم؟
سرعت چقدر می ده؟
128 واقعی یا تا مثلا 512 باز گذاشتن پورتا رو؟
سلام مودم بدون طرح است و 110 خریدمش و نوش 110 تومان است.مال شرکت مبین نت است
مدل : bm632
به علت جابجایی خونه میخوام بفروشمش
به قیمت 75 تومان . 4ماه کار کرده در حد آکه همه چیش توپه.
اگر مایل بودید با مودم وایفای 130 ایرانسل(از این مودم بزرگ ها) که قیمتش 100 تومان است تعویض میکنم .
دوستان پیام خصوصی بدن
اینم عکسش :
از اهواز
Click here to view the original image of 946x274px.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت 256 نامحدود طلایی هنوز خوبه سرعت شب و روز 60 تا 90راضیم:20:
دوست عزیز پینگش چطوره؟نقل قول:
خوب صفحات رو باز میکنه؟
با تشکر
دوستان یکی به ما هم جواب بده ثواب داره
من یک سال از شرکت شاتل سرویس 128 با ترافیک 3 گیگ داشتم تو روز با idm با سرعت 250 روی 8 پورت و 16 پورت دانلود میکردم و شب هم که رایگان میشد با سرعت 60 تا 70 دانلود میکردم...ولی این چند روز که از آسیاتک سرویس گرفتم دهن مو سرویس کردن تو روز با idm از سایت های معتبر به زور 60 تا 70 تا دانلود میکنم شبم که از ساعت 1 تا 9 که رایگانه سرعت بین 8 تا 16 هست آخه این چه وضع سرویس دهیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!!!!!
امیدوارم اگه ماهی دیگه سرعت 2 مگ با ترافیک 5 گیگ گرفتم حداقل با سرعت 200 کیلوبایت تو شب که رایگان میشه بتونم دانلود کنم البته تو سایت آسیاتک واسه سرعت 2 مگ زده ضریب اشتراک 1 به 1 که فکر کنم تو خواب هم همچین سرویسی ندن اگر بدن که باید شب و روز با سرعت 2 مگ دانلود کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر هم با سرویس 2 مگ شب و روزش درست نشد باید برم از همون شاتل سرویس بگیرم
ما هم یه زمانی پستی زدیم :|نقل قول:
خیلی خوبهنقل قول:
یعنی 128 بیکران طلایی سرعتش میشه 30؟
قیمتش هم که مثل قیمت پارس هست
با این تفاوت که این طلاییه اون مسی :31:
چه اسامی مسخره ای داره این اسیا
حالا نامحدود برنزی چجوریاس؟
دوستان شیرازی لطف کنن زنگ بزن به قسمت صدای مشتریان و درخواست بدن ساعت شبانه را از 2-8 به 1-9 افزایش بدن مثل بقیه شهرها
صدای مشتریان
شماره تماس 021-82144615 ساعات کار
روزهای پنج شنبه از ساعت 8:30 الی 12:30 مشغول به کار می باشند.8:30 الی 17:00
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
از اینجا هم فرم نظر سنجی را پر کنید / قسمت نوع سرویس هم ذکر کنید ساعت شبانه را از 2-8 به 1-9 افزایش بدهند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله خوبه فقط دیروز پینگ افت کرده بود که بحمدالله درست شد:31:نقل قول:
برنزی فقط واسه نماس یه جورایی انگار فقط پورتت رو نگه داشتی از اینترنت خبری نیستنقل قول:
دوستان سرعت دانلود 2 مگ(1به 1)5 گیگ در ماه چنده؟(سرعت ساعت رایگان و روزانه)
با تشکر
یه سوال برام پیش اومده!!!
شما دو مگ درخواست میکنید راحت بهتون میدن یا نیاز به معرفی نامه داره؟
اینجا که راحت میدن فکر کنم اونجا هم بدننقل قول:
شب ها که اصلا باید قید دانلود رو بزنینقل قول:
نهایت 10 تا 20
روز ها هم من گاهی اوقات 200 تا 210 هم میگیرم ولی بعضی وقت ها افت شدید داره. شانسی هم هست