خوب ممنون از راهنمایی شما بی زحمت یه هدیونیت خوب که در حد همین باند باشه هم معرفی کنیدنقل قول:
خوب ممنون از راهنمایی شما بی زحمت یه هدیونیت خوب که در حد همین باند باشه هم معرفی کنیدنقل قول:
سلام دوست عزیز من دیشب گرفتم 7250 را 290 توماننقل قول:
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
سلام آقا حمید ضبط 7250 بلوتوث هم داره
اگه داره باید داخل کدوم قسمت هست..
من CO 609 PLUSآدیو سیستم سری CO-Line رو پیشنهاد میکنم.یکی از دوستان یدونه از نمونه هارو 206 بسته واقعا فوق العاده بود. BASS ش به 1073 نمیرسه ولی در حد خودش عالیه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سابت حیف بودها؟نقل قول:
سلامنقل قول:
خیر SD داره.
برای اینکه متوجه بشید کدوم مدلهای پایونیر بلوتوث رو ثاپورت میکنن به آخر سریالشون توجه کنید. اونهائی که
آخرش کلمه BT داره معرف Bluetooth
مثل 6450 و 8450BT
سلام
اره سابم حیف بود ولی فروختم
میخام کنوود بگیرم 1300d میدونی کدوم حمید مگه نه الان دیگه حیف نیست
الان فقط امپ 4 کانال و مونوم مونده با هدیونیتم
کامپانت ساند استریم و خازن و سابم و فروختم
فردا دارم کواکسیال پاور راکفورد و میخرم با خازن و ساب 1300 کنوود کسی پیشنهادی چیزی نداره
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
هدیونیت:117e الپاین
کامپانت: jl audio xr-650csi
امپ:c4b دیجیتال دیزاین
امپ:pcx2000D ساند استریم
اینا مونده که بفروشم
چی تو سیستم قبلیت کم داشتی که زدی تو تغییر؟ الن هدفت SQ هست یا SPL؟ :8:نقل قول:
برای خرید هم اصلا عجله نکن که پشیمون میشی چون قیمتها از این بالاتر نمیره! :10:
نقل قول:
سلام
محمد چیه سیتمت کم بود! هزینه ی کمی هم براش نکرده بودی! اکثر یا بهتر بگم تک تک اجناسو هم آک خریدی واقعا به این همه ضرر ارزش داره ؟
نمیدونم چی تو فکرت هست اما مطمعنا جایی نمیخوابی که آب زیرت بره :31:
اگه قیمتا رو بم داده بودی الان به احتمال زیاد کامپ و سابی که فروختی بر میداشتم اما دیگه رفته که رفته :41:
مشتاق این هستم بدونم چقدر این بار بودجه میخوای بذاری برای سیستم و هدف اصلیت ازش چیه؟ !!
سلام
واقعیت زیاد از سیستم صوتی ماشین سر در نمیارم هدیونیت 9350 پایونیر امپ 5203 کنوود و باند 718 کنوود هست واقعیت کلا با صدای خروجی این سیستم حال نمیکنم تفکیک صدا خوب نیست باس زیاد برام مهم نیست یه صدای بیس معمولی و خوب میخوام بیشتر وضوح صدا و دلنشین بودن خروجی برام مهمه ممنون میشم راهنمایی کنید چه سیستمی پیشنهاد میکنید تا جواب بگیرم
سلام دوستان.کسی قیمت روز هدیونت 7016 کنوود رو نداره؟
لبته اگه فروشگاه یا شخصی مطمین رو سراق دارین معرفی کنید تا بشه ازش خرید کرد.
من شهرستانم میخوام سفارش بدم چند قلم رو.
لطفا کمکم کنید:20:
---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
قیمت باند DLS 1073 رو هم میخوام.لطفا کمک کنید.
دوستان کسی نبود بنده حقیر رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
در حال حاضر نماینگی کنوود این پخش رو به قیمت 280 تومن میدهنقل قول:
قیمت 1073 هم 230 تومن با گارانتی هستش.
فکر کنم سایز باندهای فابریکتون 13 سانتی باشه که در این صورت من مدل های mtx رو به شما پیشنهاد میدم.نقل قول:
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
اول باید بودجتونو مشخص کنین.نقل قول:
نقل قول:
میتونی 6975
718
دوستان من میخوام یه سیستم ببندم روی 206
سیستم داشتم با ماشینم یه جا فروختم.به قیمت 800 تومن.
هدیونت 7016 میخوام بگیرم با باند 1073.
اگه باند پیشنهاد بهتر دارین خوشحال میشم بدونم.
فقط میمونه یه کامپ و یه امپ واسه باند و کامپ رو بهش ببندم.حالا ساب و امپ واسه ساب رو بعدن اضاف میکنم.
دوستان یه امپ خوب واسم معرفی کنید 4 کانال باشه.
سلام
من تا دو یا سه هفته یا نهایتن چهار هفته دیگه میخوام یه سیستم رو ماشین 206 sd ببندم
گفتم از الان تحقیق کنم ببینم چی بگیرم بهتره تا اینکه عجله ای برم بخرم
ماشین صفر هست (البته هنوز نیومده) پس هیچ چیزی من روش نصب نکردم
با این اوصاف لطفا بگید من بخوام یه سیستم صوتی خوب و قوی ببندم که پشیمون هم نشم و هم از کیفیت صدا و هم از قدرت ساب لذت ببرم چه چیزهایی باید بردارم و کلا چقدر باید هزینه بکنم؟
من خودم تو فکر 500 تومان هستم که هم ضبط و سابووفر و آمپلیفایر رو با هم ببندم البته بعد که فکرش رو میکنم میبینم شاید 500 تومان براش کم باشه.
با این چیزهایی که گفتم شما چه چیزهایی رو پیشنهاد میکنید و تا چقدر هزینه کنم که بعدا از خرید اینها پشیمون نشم
در مورد ضبط هم داشتن SD و USB و AUX و BT و کیفیت خروجی بالا خیلی مهمه
درضمن برای خرید از اصفهان یک مکان معتبر هم اگه معرفی کنید ممنون میشم
ممنون از دوستان
میخوام یه کامپ خوب هم بخرم.میخوام پیشنهاد حرفه ای هارو بدونم که یه کامپ فقط کیفیتی که بتونه صداهای ریز رو تفکیک کنه و شفاف باشه صداش.
چندتا مدل تحقیق کردم خودم،به نظر دوستان اینا چطوره؟خوب هست؟
trc6n
rf60c
dls 962
spr_17s alpine
تا حدود قیمت 200 تا 300 هزار تومن.واسه در جلو.در ضمن باند میخوام dls 1730 بگیرم واسه تاقچه.اگه آمپ مناسب واسه این باند و کامپ دارین خوشجال میشم کمک کنید منو.
با تشکر
منم بودجه 400 میتونم بزارم
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز واقعا بودجتون کم هست!
با 500 تومن اگر واقعا بخواین چیز خوبی خرید کنید فقط یه پخش و یه جفت اسپیکریا کامپ میشه خرید
به نظر من عجله نکنید و کم کم برید جلـــــو.
علــــــی الحساب شما میتونید پخش های زیر رو انتخاب داشته باشید.
Pioneer DEH-6450BT
Pioneer MVH-8350BT
Pioneer DEH-9450UB
مدل آخر متاسفانه بلوتوس نداره
برای قیمت میتونید از پاییونر شاپ استفاده کنید!
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب به نظر شما با من کلا چقدر هزینه بکنم که راضی باشم؟
میتونم تا 800 تومان هم بودجم رو افزایش بدم
در مورد پخش هم Pioneer DEH-9450UB انگاز ار اون دوتا بهتره فقط علت گرونتر بودنش چیه؟ کیفیت صدای بهتری داره؟ بلوتوث خیلی مهم نیست ولی توی توضیحاتش نوشته:
Bluetooth / iPod / SD Memory Card / USB Control
Built -in Bluetooth
Bluetooth Adapter Ready (CD-BTB200)
Direct Control For iPod / iPhone (CD-IU50 Required) Yes
Link Play for iPod Yes
APP mode Yes
Compatible with iPod (CD-IB100II)
SD/SDHC Memory Card Slot
USB Port Rear x 2
USB Adapter Ready (CD-UB100)
Music Browser (SD/USB) USB
حالا بلوتوث داره یا نه؟؟
اون دومی هم که اصلا CD نمیخوره که فایده نداره
مارک بهتر از Pioneer هم هست یا همین Pioneer خوبه؟
ممنون
kenwood 8016نقل قول:
یه کاموننت باهال هم معرفی کنید plz که کیفیت بالا و تفکیک پذیری ریز رو بالایی داشته باشه.واسه در جلو 206نقل قول:
کسی نبود کمک کنه بهم؟
ممنون از راهنمایی دوستان تو این تایپیک مثل اینکه نمیشه به جایی رسید
سلام چیزی کم نداشتمنقل قول:
حمید صدای سیستم منو تقریبا شنیده بود
الان کنار قدرتم میخام کیفیتم داشته باشم
نقل قول:
سلام با 800 تومن میشه بازم تا حدودی نیاز شما رو برآورده کرد.
خیر این پخش فاقد بلوتوث هست.
علت گرانتر بودن یکی داشتن پنل برقی!
و طراحی شیک میباشد و یکی دیگر از دلایل داشتن 2 پورت usb که خودش منحصر به ففرد بودن این پخش رو نمایان میکنه.!!!
برا اسپیکر هم میتونید از کامپ استفاده کنید یا اینکه اسپیکر های کواکسیل استفاده کنید!
برای ساب میتونید از جی بی ال / دی جیتال دیزاین / گرند زیرو / ساند استریم / راکفورد استفاده کنید.
اگر کیفیت واقعا براتون مهم هست پس به فکر 2 دست کامپ باید باشید!
اگر براتون دقت ساب مهم هست میتونید رو راکفورد و ساند و دیجیتال دیزاین زوم کنید.
در آخر هم باید بگم تا ساب و باند مشخص نشه نمیشه آمپ مورد نظر رو مشخص کرد.
با تشکر:11:
یا علـــی
تا الاننقل قول:
t1692 راکفورد کواکسیال
1300 کنوود ساب
با سیستم قبلیم
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
تو این چیزا من یه پیشنهاد بهتر دارم برو سری پانچ راکفورد بگیر خودتو راحت کن کیفیت عالی راکفورد سری پانک کیفیت در کنار قدرتنقل قول:
نقل قول:
راکفورد رو تازه فهمیدم چی هست لا مصب بدجور دقتی هست!
1300 کنوود چند هست حالا ؟
به احتمال زیاد منم میرم دنبال گرند زیرو میخوام یه مدت تو نخ spl باشم البته رده های پایین نه اینکه مثل reza rms و ویبره برم تو کار چند میلیونی:31:
سلام دوست عزیز.آخه قربونت برم دیگه با 100 تومن خدائیش میشه چیزی خرید؟بابا خواهشا یه چرخی تو بازار بزنید،برندهای مختلف رو قیمت کنید.نقل قول:
من پیشنهاد میکنم به جای 1073 آدیو سیستم سری CO 609 PLUS بگیری.صداش رو شنیدم. خیلی عالیه.هست. فقط باید آمپ قوی بگیر. البته 1073 هم باید 150 بهش بدی فکر نکنی با 100 وات درایو میشه.نقل قول:
کامپوننت هم من سری MX 165Plus آدیو سیستم رو پیشنهاد میکنم.51 امتیاز و 5ستاره از 6ستاره رو رو از مجله معتبر اتو های فای دریافت کرده و جزو رده عالی محسوب میشه.بار این برند هم تازه اومده و کاملا اصل هست.
هزینه؟نقل قول:
محمد من پیشنهاد بهتری برات دارم. بهتره یه تجربه جدید داشته باشی.آدیو سیستم مدل x--ion 15-1000 .مقامهائی که با یدونه ساب گرفته رو از تو کاتالوگش برات مینویسم.:نقل قول:
2 بار نایب قهرمان دیبی درگ جهان:18:
1بار قهرمان آلمان
5 بار مقام دوم قهرمانی آلمان.
قیمتش رو فردا بهت میگم.
در مورد کواکسیال به نظر من همین co609رو بگیر.140 وات RMS تیوترش 12Db هست. تازه 2Way هم هست.
آمپ هم اگه بتونی ماسکونی بگیری شاهکاره Made In Italy هم هست.
هزینه چقدر میخوای بکنی؟
اینایی که میگی درست
اینو برو ببین ساب که خریدم
کامپانت سری پاور راکفورد میخام بگیرم صداشو گوش کنی دیوونه میشی تازه میفهمی کیفیت در کنار قدرت یعنی چی
نقل قول:
حاج حمید سلام. عرض ادب استاد :11:
والا چند شب قبل تو ساندی اون بنده خدایی که آدیو سیستمو وارد کرده بود به ایران یه تاپیک زده بود و مطالعه کردم.
محمد ساب رو دیدم درسته 1000 وات هست اما مطمعنی همه چی تمومه میتونه رت بندازه نخری پس فردا شاکی بشی ازش:31:
پسر خوب این ساب موازی میشه1.5 اهم ساب من رو 1 اهم 2000 تا میده 1.5 اهم میتونه 1500 تا بده این سابو در حد مرگ راش مینداره باسم تا 1 یا 2 روز دیگه اماده میشه ردیف شد بهتون میگم
راستی نمیخاین همایش بزارین همدیگرو ببینیم
بجها دور هم جمع بشیم سیستم همدیگرو ببینیم منم میخام یاد بگیرم سیستم ببندم
حالا فرق ساب من با ساب ائودیو سیستم چی هستش
کدومش بهتر به نظرت
نقل قول:
در حد مرگو خوب اومدی. اما در فشار باشه بوش در نمیاد؟
برای همایش به نظرم باید یه تاپیک بزنیم یه نقطه ای از شهر رو مشخص کنیم که به همه نزدیک باشه.(مثلا خود من از ورامین میام:31:)
اونم تنظیم داره باکس اوصولی میخاد که دارم ردیف میکنم نه اون قدر فشار مداوم نابودش میکنه
با بچها هماهنگ کنید به منم خبر بدین بیام
از این ساب 6 تا اومد تو ایران
هرتز esk165نقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
خوب من باید یه مغازه دار آدم حسابی پیدا کنم که سرم هم کلاه نگذاره برم پیشش و همه اینها رو برام توضیح بده چون مثلا من نمیدونم کامپوننت چیه دقیقا و ...
تو اصفهان چطوری میتونم یه مغازه خوب پیدا کنم؟
راستی اینها کجای ماشین دقیقا نصب میشن؟ برای نصب حتما اون عقب ماشین رو سوراخ سوراخ میکنند نه؟ چون زیاد دوست ندارم تو چشم باشه بعد میخوام طوری باشه که صدا هم زیاد از ماشین بیرون نره بیشتر تو خود ماشین باشه (شاید این حرف آخرم کمی احمقانه بود نمیدونم)
ممنون
این توضیحات امیدوارم کمکتون کنهنقل قول:
حقیقتش اول تحقیق کنید بی گدار برید دم مغاره سریع میفهمید که فقط میخوان جنس رو قالب کنند بهتون:19:
محمد احتمالا کامپ راکفوردی که خوشت اومده این نیست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه هایی که دارند راضیند اما در مورد ساب به نظرم گزینه ها خیلی بهتری بود کاش این ریسکو نمیکردی!:13:
دوست داری تون ساب بیشتر کوبشی باشه یا ویبره؟
کامپ دوست داری واضح و شفاف باشه یا گرم و دلنشین؟
دوستان کمک کنید.
یه باند خوب که صداش رو درجه بالا کیفیتش رو از دست نده و کاملا واضح و شفاف باشه همراه با صدای بلند و قوی.هزینش 200 تا 250 تومن باشه.
خودم تحقیق کردم به Dls 1073 رسیدم.به نظرتون چطور باندیه؟ازین بهتر هم هست توی این رنج قیمت؟
چند تا مدل دیگه هم در نظر دارم.نظرتون راجب اینا چیه:
jbl 938
infiniti 9633
t 696
6939
dls 1073
سلام ببخشید یه سوال داشتم یه پخش و باند خوب میخاستم قیمتشم مهم نیست میشه معرفی کنین بدون امپلی و با امپلی
با تشکر
سلامنقل قول:
خواهش میکنم عزیز
DEH-P80RSII
p99
Pioneer MVH-8350BT
9450
6450
7016
8016
قرمز ها حرفه ای ترند و آبی ها در رده پایین تری قرار میگیرند
این مدل های پخش های خوب بازار هستند به غیر از دو پخش آخر که از کنوود هستند بقیه رو پایونر بهتون معرفی کردم
اینم مدل اسپیکر های خوب
dls1073
راکفورد t1692
t1693
p1694
کامپ
ساند TRC6N
t1652-sراکفورد
t152-s
آمپ هم باید با توجه با اسپیکر خریداری کرد
سلامنقل قول:
من دنبال صدای با کیفیت و قدرتی هستم