میشه یک مقدار واضح تر توضیح بدین.نقل قول:
مشکلی نیست
اگر ویندوز 64 بیت چه xp چه7 نصب کنید از حد اکثر رم استفاده میشه......
منظور من نصب ویندور سون 32بیت بود.
Printable View
میشه یک مقدار واضح تر توضیح بدین.نقل قول:
مشکلی نیست
اگر ویندوز 64 بیت چه xp چه7 نصب کنید از حد اکثر رم استفاده میشه......
منظور من نصب ویندور سون 32بیت بود.
حالا با توجه به حدود 1.2گیگ رم
استفاده از ویندوز سون 32 بیت حجم آزاد رم که برای برنامه های دیگه استفاده میشه رو کاهش نمی ده(باعث کاهش کارایی سیستم نمی شه)؟
سلام خدمت دوستان...
چند سوال داشتم كه اميدوارم جواب بنده رو بدين...
من آلان رو سيستمم ٢ تا ويندوز دارم(ايكس پي و سون) كه اين ٢ تا مشكل رو دارم:
1-وقتي ميخوام فيلم با زيرنويس فارسي ببينم جاي كلمات جا به جا ميشه و قابل فهم نميشه چيكاار ميشه كرد؟
٢-من تو ويندوز سون كه اينتر پرايز هستش.بطور مثال وقتي چيزي گذاشتم براي دانيود كه زمانش طولانيه بعد مثلا ١ ساعت ميام ميبينم سيستم خاموش شده.علتش رو نمي دونم مشكل از كجاست؟
و يه سوال ديگه داشتم در مورد پارتيشن بندي.
3-من الان هاردم ٥٠٠ گيگ هست كه به ٥ تا ١٠٠ گيگ تقسيم شده.ميخواستم ببينيم من ميتونم از روي ويندوز بدون نصب ويندوز جديد بطور مثال از يكي ٢٠ گيگ بردارم و رو درايو ديگه اي بذارم.اطلاعات هم از بين نره(مثلا از درايو C كه اكثرا خاليه و بيش از ٢٠ گيگ نياز نداره بردارم و رو F بذارم)؟
با سلامنقل قول:
اون مقدار available مقدار رمي كه در حال حاظر آزاد هست رو به شما نشون ميده
مثلا بقيه ي اون توسط ويندوز و برنامه هاي در حال اجرا اشغال هست و نميتونه ازشون استفاده كنه
واسه همين اون مقدار هميشه كمتر از رم شما هست
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
1- با چه پليري امتحان ميكنيد؟
2- روي دسكتاپ كليك راست كنيد
بعد گزينه ي properties رو انتخاب كنيد
سپس به تب screen saver بريد بعد دكمه ي power رو بزنيد
سپس مقادير قسمت setting for home /office desk power scheme رو به never تغيير بديد
3- با نرم افزار partition magic ميتونيد اين كار رو انجام بديد
اما ابتدا آموزش اون رو بخونيد و بعد باهاش كار كنيد
البته زياد هم سخت نيست كار باهاش
موفق باشيد.
1-با ٣ تا پلير امتحان كردم(windows media player.media player Classic,GOM Player)نقل قول:
3- از كجا ميشه كرك شدش رو دانلود كرد و آموزشش رو(فارسي باشه بهتره)
جواب سوال 1:نقل قول:
در كنترل پنل به قسمت regional and language options برويد و تنظيمات رو مانند عكسهاي زير انجام دهيد:
کد:http://uploadtak.com/images/3at9gpa6anos6brkl9a.jpg
کد:http://uploadtak.com/images/uus90684k9e56sm7vg.jpg
]کد:http://uploadtak.com/images/gdaw24pato79pjw12scn.jpg
سلام من ویندوز ایکس پی sp3 دارم.وقتی روشن می کنم ویندوز موقعی که بالا میاد تا 2 دقیقه هیچ آیکونی رو نمیتونم کلیک کنم تا زمانی که بغل ساعت windows security alert بیاد.میشه بگید راهش چیه که سریع بشه با ویندوز کار کرد و این همه منتظر نموند؟
سلام
نمیدونم جای مناسبیه یا نه، ولی به هر حال:
برای دوستم از آدرس زیر:
ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 دانلود کردم و نصب کرد ولی این ارور رو میده: you may be a victim of couterfeiting و اوله استارت آپ یه چیزی میاد و باید 5 ثانیه وایسیم تا بره.کد:http://www.----------.com/1388/11/windows-xp-pro-sp3-vistavg-black-2010/#more-3555
فکر کنم باید کرک بشه دیگه، نه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
شما ویندوز رو به اینترنت متصل کردید و Windows Genuine سیستم عامل شما رو غیر قانونی تشخیص دادهنقل قول:
باید از روش های فعال سازی و قانونی کردن ویندوز XP بهره بگیرید که تو همین تاپیک جستجو کنید مورد مشابه رو پیدا میکنید و یا میتونید از تاپیک زیر استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
نقل قول:
آنتی ویروس ؟ اینترنت سکوریتی و یا نرم افزار خاصی و سنگینی روی ویندوز نصب نکردید؟
هنگام turn off پیغام زیر رو می ده.
علتش چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه مشکل با پرینت کردن دارم من پرینتر 1102w دارم موقعی که میخوام دو صفحه روی یک page پرینت بگیرم متون فارسی درست میاد ولی تصاویر موقع پرینت برعکس میشه و باید برای نگاه کردنشون صفحه رو بچرخونم و باز برای متون یک بار دیگه تو دستم بچرخونمشون واقعا سختمه
چند وقته وقتی وارد پوشه ای میشم که توش فایل تصویری هست یهو ویندوز قاطی میکنه و explorer رو می بنده گاهی وقتا هم طوری قاطی می کنه که خودم مجبورم تو تسک منجر ببندمش دلیلش رو کسی میدونه؟
نحوه نمایش فایلها رو از حالت Thumbnail خارج کنید ببینید درست میشه.نقل قول:
با نام خدا و سلام
دوستان از قسمت start \turn off computer باید منوی انتخاب خاموش / ریست و ... بیاد که هیچی نمی آد . اشکال از کجاست؟؟؟؟
با سپاس ...............
با سلام دوستان
ددر دسكتاپ من وقتي تصوير رو به عنوان زمينه دسكتاپ ميارم سمت چپ بالاي دسكتاپ يك مربع سفيد ميمونه از تصوير
با سلامنقل قول:
يعني زماني كه گزينه ي turn off رو ميزنيد هيچي نمياد و هيچ اتفاقي هم نمي افته؟
موفق باشيد.
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
با سلامنقل قول:
متن ها و تصوير در چه ويرايشگري هست؟ و باهاش پرينت ميگيريد؟!
موفق باشيد.
نه نمیشه نمیدونم اشکال از کداک هاست یا directx یا کارت گرافیکنقل قول:
بله دقیقن هیچ اتفاقی نمی افته ....نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.techzonez.com/forums/showthread.php?t=23550
کد:http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en/ieextensiondevelopment/thread/fd16e2e9-06be-4591-a0f9-b44f16293a82
@ psp2004
رجیستری را باز کنید و به مسیر زیر بروید، اگر مقدار NoClose برابر با 1 بود به آن مقدار 0 بدهید (امتحان کنید شاید درست شد. بعد از تغییر سیستم را ریبوت کنید).
@ koorosh2500کد:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
از فرمان sfc /scannow در پنجره command prompt استفاده کنید، قبل از شروع سی دی نصب ویندوز را در درایو قرار دهید (ممکنه تا 20 دقیقه چک کردن زمان ببره. شاید با این فرمان درست شد)
@ rshafiiy
روی my computer از طریق start menu کلیک راست کنید و پنجره properties را باز کنید. به سربرگ advanced برید و از بخش performance روی دکمه settings کلیک کنید. در پنجره ای که باز شد به تب data execution prevention برید. گزینه دوم را انتخاب کنید: Turn on DEP for all programs and services except those I select و بعد برنامه ای که فایل های تصویری با آن باز میشود را به لیست اضافه کنید (با کلیک روی دکمه add).
ok کنید و سیستم را ریبوت کنید.
// بهتر است فایل ها به دو پوشه تقسیم کنید تا بتوانید فایل مشکل دار را پیدا کنید. (به احتمال زیاد اشکل در کدک یک یا بعضی از فیلم هاست)
این ارور چیه ؟؟ ویندوز هم عوض کردم بازم هست
نقل قول:
عکس نمایش داده نمیشه
سلامنقل قول:
راه حل مایکروسافت برای این ارور به این شکله که بتون میگم,امیدورام که جواب بده
سی دی ویندوز رو تو سی دی رام بزارید و برین تو محیط recovery console بعد این عبارتها رو اونجا بنویسید وبعد از هر کدوم Enter رو بزنید.
cd system32
ren msvcrt.dll msvcrt.old
**:
cd \i386
expand msvcrt.dl_ BootDriveLetter:\windows\system32
exit
پ.ن
(به جای** اسم درایو CD_ROM رو قرار بدید که توش سی دی رو گذاشتین)
(به جایBootDriveLetterاسم درایوی که ویندوز رو توش نصب کردین بزارید)
نقل قول:
سلام انجام دادم ولی :
نقل قول:
پیغامش اینه
The procedure entry point_except_handler4_mommon could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم تصاوير رو كجا آپلود ميكنيد كه به نظر ميرسه فيلــتر هست
توي up.--------.com آپلود كنيد تا ما هم بتونيم فيض ببريم
موفق باشيد.
اگه ویندوز xp نصب کرده اید، یکبار ویندوز 7 رو روی همان درایو نصب کنید (درایو رو موقع نصب ویندوز 7 فرمت کنید)نقل قول:
و مجددا اگر نیاز مبرم به ویندوز xp دارید آنرا نصب کنید. به احتمال 95 درصد مشکلتان حل خواهد شد.
سلام
من ویندوزم که بالا میاد یه صفحه آبی شبیه صفحه مرگ میاد و بعد سیستم ریست میشه با safe mode و last khown good بالا میاد،restore هم نمیتونم بکنم خودم حدسم اینه که بد سکتور گرفته باشه در ضمن chkdsk هم نمیکنه،ممنون میشم راهنمائیم کنید که همین ویندوز رو یه طوری برگردونم.
خوب با استفاده از یک سی دی وندوز سرویس پک ۳ یا همون ۲ که دارید بیاید بالا بعد هم که ویندوزخودتون رو شناخت ریپیر بزنید و خلاص.(ویندوز ۴ یا ۵ مرتبه می تونه ریپیر یا ری استور بشه بعدش هم دیگه فاتحش خوندست و باید کلاْ عوض بشه)نقل قول:
حالا خودم یه سوال دارم یادم رفت همون موقع بپرسم :دی
من تازه لینوکس نصب کردم و از اولین بار که با لینوکس کانکت شدم اینترنت دیگه از ویندوز نمی تونم کانکت بشم !!
مودمم: dsl-2640u دیلینک
لینوکسم هم ubuntu 10.10
win هم سرویس پک ۳
کانکشن رو هم روی خود مودم پرگرام کردم که دیگه هروقط مودم رو روشن کنم خودش اتوماتیک کانکت بشه و کانکشن ساختن روی ویندوز و این حرفا هم نخواد.
اینجایی که شما عکسش رو گذاشتین Recovery console ؟؟؟نقل قول:
فکر میکنم شما این کارها رو تو Command prompt انجام دادید!!!
برای وارد شدن به محیط ریکاوری کنسول سی دی ویندوز رو تو سی دی رام بزارید و
این عبارت رو تو cmd بنویسید و Enter رو بزنید
I:\I386\WINNT32.EXE /cmdcons
به جای I اسم درایو سی دی رام رو بزارید.بعد ریستارت کنید.تو منوی بوت Recovery console ایجاد میشه
که باید به اون محیط برید و دستورات گفته شده رو اونجا اجرا کنید...
البته دوباره ذکر این نکته هم لازمه که این روش مایکروسافت هست ... من به شخصه تستش نکردم.
موفق باشید.
نقل قول:
ممنون
با repair هم درست نشد.
@ mehrdad_goleyakh
دوست عزیز عکسی که قرار دادید رو نمیتونیم ببینیم. لطفا تصویر را در سایتی مثل irupload.ir آپلود کنید.
سلامنقل قول:
دوست عزیز عکسی که قرار دادید رو نمیتونیم ببینیم. لطفا تصویر را در سایتی مثل irupload.ir آپلود کنید.
من که عکسی نذاشته بودم دوست عزیز!
فکر کنم مشکل از ویروس باشه چون یه سیستم دیگه هم دقیقا مثل همین شد جالب اینجاست که آنتی ویرس هم نمیشناسش.
همه ی سایتا فیلتره بزور یک سایت آپلودر پیدا میکنم چی کار کنم:41:نقل قول:
این سایتی هم که فرمودید ارور میده
درست حدس زدید :31:... والا فک کردم منظورتون همون Command prompt هست...نقل قول:
نمیدونم چرا تو پوشه ی 1386 نمیره... the system cannot find mide
دوست عزیز با این دقتی که شما دارید...به نظر من اصلاً بهتره وارد ریکاوری کنسول نشید!!!نقل قول:
اون 1386 نیست.... I386 هست...حرف I
بهتره عبارتهایی رو که گذاشتم کپی پیست کنید تا اشکالی به وجود نیاد...
باز اگه مشکلی بود بفرمایید.
در ضمن می تونید برای اپلود از این سایتها استفاده کنید.
کد:http://up.--------.com/
کد:http://www.aks98.com/
سلام
دوستان، من به یه مشکلی برخوردم که امیدوارم با کمک شما بتونم حلّش کنم.
یه سری فولدر داشتم که با فینگر پرینت قفلشون کرده بودم.
بعد از اون ویندوزم رو عوض کردم و حالا هیچکدوم از فولدرها باز نمیشن!
تو همین سایت بچه ها گفتن که اطلاعاتت کد بندی شده بوده و زمانی که ویندوز رو عوض کردی، اون کدها پاک شده!
بنظرتون به هیچ طریقی میتونم سیستمم رو ریکاوری کنم، طوری که کل ویندوز مثل 6 ماه پیش بشه ؟
ممنون میشم کمکم کنید تا این مشکلو برطرف کنیم.
ارادتمند:46:
:43: عذر میخوام... با خودم حدس زدم اشتباه میکنم... رفتم تو محیط ریکاوری کنسول ولی سر در نیاوردم... بیخیال دستت درد نکنه سرتم درد آوردم ...نقل قول:
نه !!!خواهش میکنم...نقل قول:
من یا بقیه دوستان صرفاً برای این هستیم که حداقل کمکی اگه ازدستمون بربیاد براتون بکنیم
نمی شه که همینطوری بزارید برید که سر در نیاوردم...
اتفاقاً تازه می خوایم شروع کنیم که مشکلتون حل شه!!!
چون این راه حل مایکروسافت هستش,انجام بدید شاید نتیجه گرفتید.
ببینید یه کاری کنید این دستورها رو یه جایی بنویسید یا یه عکس با موبایلتون یا چیزی بگیرید که بتونید ازش استفاده کنید بعد برید تو همون ریکاوری کنسول که قبلاً گفتم همینارو اونجا بنویسید بعد هر دستور Enter بزنید.
باز اگه جایی به مشکلی برخوردید حتماً بگید.
فقط به فاصله ها و حروف و اعداد دقت کنید.
کد:
cd system32
ren msvcrt.dll msvcrt.old
cd drive letter:
cd \i386
expand msvcrt.dl_ BootDriveLetter:\windows\system32
exit
حتماً میدونید که به جای cd drive letter اسم درایو سی دی رام رو بزارید و به جای boot drive letter
اسم درایوی که ویندوزتون رو تو این درایو نصب کردید رو قرار بدید.
حالا یه بار دیگه این کارارو بکنید ببینید نتیجه می گیرید.
موفق باشید.
خیلی آقایی :11:نقل قول:
اقا من همه این راها رو رفتم اوم فایل msvcrt هم overwrite کرد ولی ارور هنوز پا برجاست
اون خط دوم هم که اجرا کردم گفت msvcrt.old قیبلا وجود دارد !!! فک کنم با command prompt اینو انجام داده بودم !!!
یه سوال ذهنمو مشغول کرده، من ویندوزم خراب بود این ارور میداد کلا ویندوزو عوض کردم دباره نصبیدم ولی چرا باید این ارور باشه هنوز
انتی ویروس اپدیت هم موجوده رو سیستم:13: