مردشور مملکت رو ببرن که ریدن توش که با سیفون هم پایین نمیره ریدمانشون
Printable View
مردشور مملکت رو ببرن که ریدن توش که با سیفون هم پایین نمیره ریدمانشون
دوست گرامی مشکل از اینکه سطح انتظار شما کم کم داشت بالا می رفت، اینها فیتله سطح انتظار شما رو دارن می کشن پایین...نقل قول:
شما شما یادتون رفته بود که موقعی که می خواستین وارد ایمیل یاهو بشین یا یاهو مسنجر باز کنید ۱۰ دقیقه فقط یاهو داشت فکر می کرد مگه میشه!!!
مثل تولید پراید و پیکان هست، مگه آلان از آمریکا ماشین وارد کنن کسی حاضر میشه ماشین های مزخرف سوار بشه، اون زمان مردم پراید می خرن برای چهارشنبه سوری آتیش میزنن...
آلان مگر همین فرانسه نیست که داره این همه سنگ اندازی می کنه توی مذاکرات چرا تا می بینن که احتمال داره مداکرات به نتیجه برسه می رن با همون شرکت پژو وارد مذاکره میشن؟؟؟
اینترنت ابزاری شده برای معطل کردن مردم، هم میشه باهاش از مردم پول در بیارن و هم میشه باهاش مردم سر کار بگذارن یک روز سرعت و دستکاری می کنن، یک روز قیمت و یک روز هم...
یک نمونه مثال میزنم برای شما آمار دارم ۲ سال پیش یعنی عید سال ۹۲ فقط و فقط در آمد شرکت همراه اول نه اپراتورهای دگه از ارسال SMS مبلغ ۵ میلیارد تومان فقط ظرف ۴ روز بوده...
شما نمی دونید و نمی تونید تصور کنید که چه سودهای کلانی توی این بازارها هست، آلان صحبت دوست عزیز iman2482 و shah125 کاملا درسته هم توی بحث انحصار طلبی و هم شرکت
های خصوصی، بازار رقابتی زمانی واقعا رقابتی هست که شرکت این توانی داشته باشند با Plan های مختلف شما رو جذب خودشون کنند، اما اینجا شما جدب نمی شید بلکه مجبور به استفاده هستید،
با اینکه کاملا آگاه هستید که هیچ کدوم از اینها به نفع مالی و کیفی شما نیست، آلان در کره جنوبی در حال اراییه سرویس 24M هستند، و این تازه سرویس معمول برای کاربر خانگی محسوب میشه
و اگر شما نیازهای فراتر داشته باشید، می تونید درخواست سرعت بیشتر بدین و هیچ مشکلی هم وجود نداره...
اما همانطوری که دوست خوبم iman2482 اشاره کرد آلان فقط مشکل اصلی شرکت داده پردازی فن آوا یا آسیاتک و پارس آنلاین نیستن، مشکل همه اینها هستند حتی سازمان تنطیم مقررات یا
وزارت فن آوری ارتباطات، یا نمایندگان مجلس که طبق همون گزارشی که توی سایت خود مجلس متشر شده بود به وضوح و شفافیت اعلام شده بود که کاربران در تحمل خسارات مالی و روانی
هستند اینکه این سازمانها و نهاد ها هیچ کاری نمی کنند بر می گرده به من شما اینکه من شما دنبال راحتی خودمون هستیم و بس، اینکه سعی نمی کنم این مشکل حل کنیم، اینکه بلد نیستیم چطوری
اعتراض کنیم.
تا حالا شده به این فکر کنیم که به سازمان مقررات یا همین ۱۹۵ زنگ بزنیم یا ایمیل بزنیم یا هر کار دیگه ای بگیم من یا ما به عنوان کاربر با این قوانین شما مخالف هستم، اگر هم پرسیدن دلایل
منتطقی خوپمونو می گیم، حالا قبول کنند یا نکنند، اما آیا همین زحمت به خودمون میدیم؟؟
آیا شده بعد از اینکه وزیر یا هر مسول دیگه ای بیاد بگه سرعت زیاده باید کم کنیم اعتراض کنیم، هزار راه وجود داره برای اعتراض مثل همین تخلیه کردن، باید روی همین مورد بیشتر کار کنیم که
چنین مشکلاتی برای آینده برامون پیش نیاد....
الان دوستان همه هنوز سرویس و نگه داشتند به امید اینکه درست بشه ؟
۱ هفته شد انگار نه انگار ،میترسه آدم تخلیه کنه پس فرداش بگه مشترکین قدیمی مثل قبل باهاشون برخورد میشه :|
کلا ۴ روز بیشتر ندارم و یک هفتس هیچ کاریم رو نتونستم انجام بدم :|
اینترنت کوچیکترین مشکل این مملکت هست مشکلات فراوونه و سرچشمه همه مشکلات هم از یک جا نشات میگیره که اون هم خودت میدونی چیه و با این سیستم موجود مشکلات حل شدنی نیست باید خودمون با استفاده از زور حلش کنیمنقل قول:
من که هنوز سرویس نگه داشتم، به قول شما به امید اینکه درست بشه و اگر نشد به شکایتم رسیدگی بشه.نقل قول:
خوب من هم مثل شما، آلان یک شب تا صبح چیزی هم می گذارم برای دانلود کلا ۴۰۰ مگابایت دانلود نمیشه.
فعلا دارم فکر می کنم چطور شکایت پبش ببرم... سخته امید دادن، اما امیدوارم...
راستی یک نفر از دوستان در مورد ارتباطات ماهواره ای مطلبی گفتن که جالب بود، اطلاعات بیشتر ندارین؟؟؟
بالاخره صاحبان و مسئولان این شرکت ها یکجوری باید پول سفر به آنتالیا و پاریس رو در بیارن:n31:
پیشگاملن داغونه من۲ سال پیش نامحدوداشو داشتممدامقطع و وصل میشد تازه همین پیشگامان اصفهان هم قانون مصرف منصفانه گذاشتهنقل قول:
اقایون من امروز سرویسم تموم شد ۵ روز اضافه رو زدم با این اوصاف الان کجا بریم بهترین گزینس که اگه شبانه م داشته باشه بشه حداقل شبی ۷-۸ گیگ گرفت؟ممنون
نقل قول:
کلا من خیلی گشتم به 3 مورد رسیدم اما باز شما بگرد به ما هم خبر بده :)
من مبنام این بوده که قیمت خوب سرویس خوب باشه اگه نه سرویس 200 تومنی هم هست اما از نظر من ارزش نداره.
یکی سرویس محدود مخابرات طرح بهار تا بهار شبانه رایگان داره - 1 مگ تا 10 مگ هم ارائه میده
یکی نامحدود 512 مخابرات
یکی نامحدود 512 پارس آنلاین - 20 گیگ اول سرعت روی نت 4 مگ . 10 گیگ بعد سرعت روی 2 مگ بعد 35 گیگ سرعت اینترنت 512
آسیاتک ،پیشگامان و های وب و... به تاپیک ها سر بزنید یا کاهش سرعت دارند شدید یا قطعی و...
این 3 مورد به نظرم مناسبه
نگرد که نیست چنین چیزی . اسیاتک که دیدم میگن خیلی خب نیست تو اصفهان شبانشم محدوده . شبانه مخابرات بدک نیست ولی اونم باز خیلیه شانسیه انگار و کلا سرعت پیج باز کردن و تک کانکشن و... داغونه. نمیدونم دیگه کجا شبانه داره ؟نقل قول:
من خودم واقعا موندم چه کنم دیگه اگه واقعا جایی پیدا نکنم 512gu خود فن اوا را بزارم شاید :|
مخابرات که میگن افتضاحه بتمام معناس طرح بهار هم سرعت رو ۲ مگه که به ۸ تقسیم شه میشه ۲۵۶ که واسه دانلود بدرد نمیخوره میمونه اسیاتر خودم نامحدوداشو دو سال پیش داشتم که مصرف منصفانه زد مجبور شدم بیام فن اوانقل قول:
پیشگامانهم داشتم نامحدوداشو قطعی زیاد داره جوری که ادم اسکل میکنه میمونه پارس که تا حالا نداشتم و های وب هم شنیدم فشفشش بدک نیس
البته برنزیش فیکس رو همون ۶۰-۷۰ منم گزاشتم تو این مدت روزی ۷-۸ گیگ راحت میگیرم مشکلیم نداشته تا حالا.نقل قول:
اما من قبلا حدود ۱ سال پیش گفتم تو این تاپیک به بعضیا هی نیاین بگین نامحدود فن اوا خوبه این فن اوا رو هیچ کسی نمیشناخت فقط تهران میشناختن از بس اومدن گفتن مشتری زیاد شد اخر و عاقبت این شد دقیقا دقیقا همچین قضیه ای قبل انتخابات تو تاپیک اسیاتر بود......یکی نیس بگه عاقا میای میخری میبینی خوبه سرتو بنداز پایین استفاده کن حالشو ببر دیگه گفتن نداره که.ملت ما بی جنبن متاسفاته!!!!
[QUOTE=linuxx2011;8631741]پیشگاملن داغونه من۲ سال پیش نامحدوداشو داشتممدامقطع و وصل میشد تازه همین پیشگامان اصفهان هم قانون مصرف منصفانه گذاشته
توی پخ بهتون توضیح دادم که بهترین برای دانلود فعلا همون آسیاتک هست با روشی که گفتم
کلا آسیاتک یک سالی هست اینترنتش عالی شده من الان 6 ماه هست دارم توی همین اصفهان حتی یک دقیقه قطعی
هم نداشته
اگر هم نمیخوای از آسیاتک بگیری طرح حرفه ای مخابرات اصفهان بگیر شبانه رایگان خوبی داره البته اصلا ثبات سرعت نداره
قطعی اینها هم زیاد داره
سمت پارس آنلاین و شاتل و صبانت هم اصلا نرو که فقط توی کار محدود کردن کاربر هستند ...
[QUOTE=masoudboy;8631762]دوست عزیز من بیشتر واسه کنسولم (ps4) دانلود میکنم اون روشمکه شما گفتی یه لیچری چیزی میخواد یا سرور مجازی تو ایران که بشه ریموت کرد لینکارو روش که همچین چیزی قیمتش بالا در میاد و حتی اگرمباشه محدودیت دانلود داره.نقل قول:
[QUOTE=linuxx2011;8631778]اگه واسه ps4 میخوای مخابرات بزارو یه سر به فایل نیکو بزن . جزئیتاش هست .نقل قول:
[QUOTE=mansoor 7;8631783]اره داداش دیدم اما اون بیشتر واسه بازیای دیجیتالیشه و اپدیتاشو و انلاینشو متاسفانه پشتیبانی نمیکنه.البته احتمالا شاید من حرفه ای هاشو بگیرم و این طرح و تمدید کنم و رو اون یه خطم که الان فن اواس اسیاتک ببندم واسه اپلود رایگانش چون اپلود هم زیاد دارم بخاطر سایتی که دارم.نقل قول:
دوسال پیش پارس انلاین هم خوب بود الان تغییر کرده این دلیلی نمیشه که....نقل قول:
من سرویس حجمی پیشگامان دارم راضیم.
من که پیشگامان دارم تهران هستم تا الان قطعی نداشته سرعت دانلودم هم صبح و شب یکی بود و افت سرعت نداشته - مسلئه قطعی هم بلاخره همه ی شرکت ها تو برخی از مناطق و مراکز مخابراتی یه تعدای از کابران کاهش سرعت و قطعی دارن و این فقط محدود به یکی دوتا شرکت نمیشه.نقل قول:
من از تاپیک پیشگامان گفتم عزیز ، اگه نه خودم نداشتم و اینکه در انتها همشون مثِ همننقل قول:
پیشگامان اصفهان دو سال پیش من داشتم قطعی هاش زیاد بود شاید روزانه ۱۰-۱۵ بار کلا قطع میشد. یا سرعت میشد ۵ کیلوبایت اما تو بعضی از ساعات روز جبران میشد مثلا یادمه تو یه روز که قطعی زیاد بود تو ۲ ساعت حدود ۱۶ گیگ دانلود کردم.اعصاب خوردیش زیاده.نقل قول:
چی شد دیگه همه ناامید شدن دیگه نمیان اعتراض خودشونو بیان کنن شرکت هم همینو میخواد میگه یک چند مدتی اعتراض میکنن بعد آروم میشن
شنبه با دفتر تهران تماس گرفتم گفتن تا ۳ روز دیگه یک جلسه قرار هست برگزار بشود، خوب امروز دوشنبه است باز تماس می گیرم، هنوز سرویس نگه داشتم... امیدی از دست نرفته.نقل قول:
دوستان مگه همین قانون تحمیلی نگفته روزی 1.5 گیگ با سرعت اصلی؟
پس چرا از دیروز سرعت من همون 15 کیلوبایت مونده اضافه نمیشه؟!
مودم و یه بار خاموش روشن کنید . نشد بهشون زنگ بزنیدنقل قول:
--------------
دوستان خبری نشد ؟ امروز مثله اینکه قرار بود تصمیم گیری کنن
آخه انقدر عجله ای این برنامه رو اجرا کردن که تنطیمات لازم روش انجام نشده، ( گفتم مدیر عامل شب خوابیده صبح بلند شده، گفته دیشب خواب دیدم هرکی اینکار و نکنه بدون پرسش می ره جهنم)نقل قول:
در ضمن همین آلان با دفتر مرکزی تهران تماس گرفتم، پیرو تماسی که ۳ روز پیش گرفته بودم و منتظر جواب هستم، برای تصمیم گیری به من گفتن که امروز جلسه تصمیم گیری هست فردا اعلام میشه برای سرویس های نامحدود!!!
دوستان خیلی مهمه برای تصمیم گیری نهایی که امروز تماس بگیرین، و بپرسین نتیجه چی شد که بدونن هنوز مشترکین شکایت دارن... ۸۲۱۸۵ داخلی ۵
سلام به همه
من از صبانت به دليل اينكه قانون مصرف منصفانه داشت و بعد از 20 گيگ مصرف سرعت دانلود ميومد روي 30 و دايل آپ بود و خلاصه كلي غرغر.... اومدم به فن آوا.امروز وصل كردم.
سرويس 256-su كه نامحدوده
حالا ميبينم سرعت دانلود 40-50 بيشتر نميره
خواستم ببينم داستان چيه
لطفا اگه امكانش هست سريعتر جواب بدين چون من مصرف نتم زياده و براي محل كار استفاده ميكنم.
اينم تست
البته من از پينگ و اينا سر درنميارم كه اگه توضيح مختصري بديد ممنون ميشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت معمول سرویس شما همین حدودهنقل قول:
و متاسفانه شما بدشانسی آوردید چون تنها مزیتی که فن آوا داشت این بود که بر خلاف شرکت های دیگه که در ابتدا سرعت بالا میدادند و بعد از حجم مشخصی دیال آپ می شده
سرعت از ابتدا تا انتها بدون توجه به دانلود ثابت بود اما جدیدا برای سرویس های 512 و یک مگ برنزی قانون مصرف منصفانه مثل صبانت اعمال شده و بعد از رسیدن به حجم مشخصی سرعت بشدت افت میکنه
تنها راه فهمیدنش اینه که شما امروز حداقل یک گیگ مصرف کنید اگر سرعتتون کمتر شد محدودیت روی سرویس شما هم اعمال شده
الان تماس گرفتم ميگه عاديه.والا صبانت سرعت دانلودش 200 بود.نقل قول:
سرويس هاي فن آوا از اول اينطوري بوده يا تازگي اينطوري شده؟
يعني همه دوستان با سرعت 40-50 ميشستن دانلود ميكردن و ماهي 40 تومن پول ميدادن؟
دوست گرامی به روشنی عرض کنم خدمت شما که درست از هفته قبل یعنی ۲۸ اردیبهشت تا همین آلان این نا قانونی و به عنوان مصرف نامنصفانه رویسی سرویس های ۱ مگ برنزی اعمال شده و وقتی پشتیبانی به من گفت که می تونید سرویس عوض کنید روی ۵۱۲ یا ۲۵۶ گفتم اونها که قرار نیست تغییر کنن، گفتش چرا بعد از این سرویس ها نوبت اونها هم میشه و اعمال خواهد شد...نقل قول:
ما آلان که اعتراض و بحثمون اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر همین قضیه هست که ما فقط داریم دنبال درو می گردیم و اینها هر روز دارن در ها رو یکی بد از یکی می بندن، حالا یکی از صبا نت فرار می کنه به امید جای بهتر میاد اینها، یکی از مخابرات و همینطور ادامه داره آخرش می بینید سر هممون کلاه رفته و تو عمل انجام شده قرار گرفتیم....
من همین آلان سرویس ۱ مگ برنزی دارم بعد از ۱ گیگیابایت دانلود سرعت من میاد روی ۱۰Kb/ps و به صورت معمول که سرویس باید عادی باشه بیشتر از ۷۵ تا ۸۰Kb/ps نمیشه، قبل از این به راحتی تا ۱۱۰ تا ۱۲۰ به صورت متوسط سرعت دانلود داشتم و هیچ محدودیتی نبود...نقل قول:
الان كه تماس گرفتم گفتم تازگي اينجوري شده يا بوده گفت نه از اول همينجوري بوده.نقل قول:
الان من بايد چكار كنم؟چون اين سرعت به درد محل كار من نميخوره.
سلام دوست عزیزنقل قول:
سرویس شما فعلا سرعتش عادیه
و بالاتر از این نباید بره!
سرویستون 256 هست
ولی اگر بیش از حجمی که گفتن استفاده کنید همینم کمتر میشه
كدوم حجم؟كسي به من حجمي اعلام نكرده!نقل قول:
موقع خريد گفتم مصرف منصفانه داريد گفت نه!
حذف شود با تشکر
دوست گرامی همین آلان بهشون بگید که به شما قرار داد و فاکتور بدن با مهر و امضا، احتمال زیاد می گن نمیدیم توی سایت خودتون هست برین ببینید قبول نکنید و قرارداد و فاکتور که مشخصات دقیق سرویس داته باشه بخوایین حتما..نقل قول:
به قول دوستمون امکان داره همین هم چند روز دیگه نباشه..
کلا اعتراض من هم همین هست که به من هم گفتن مصرف منصفانه نداریم ۶۲۰ پول پرداخت کردم هفته پیش دوشنبه صبح که از خواب بیدار شدم دیدم دروغ گفتن... آلان در حال شکایت هستم. شما حتما قرارداد و فاکتور که شفاف نوع سرویس شما توش قید شده باشه بکیرین ازشون...
الان مشكل اول من سرعت اوليه هست كه روي 40-50 هستش.كه در اين رابطه كاري نميتونم كنم چون دوستان ميگن از اول همينجوري بوده.مشكل دوم هم قانون مصرف منصفانه هست كه من امروز دانلود ميكنم ببينم اكه اين قانون اعمال بشه من شكايت ميكنم.چون به من گفتن مصرف منصفانه نداره.نقل قول:
کلاهبردارها دیگه همون سهميه 1 گیگ رو هم 120 کیلو نمیدن سرعت بین 80 تا 90 متغیره
برای همین هست که عرض کردم قرار داد بگیرین شما بعد اونها به قرار داد یا فاکتور فروش کتبی نه داخل سایت استناد می کنندنقل قول:
راستی جالبه نه!!! ایشون ۲۵۶ گرفتن سرعتشون ۴۰ - ۵۰ هست من ۱ مگ گرفتم، سرعت من بین ۷۰ تا ۸۰ هست برای دانلود ۱ گیگابایت و بعد ۱۰ کیلوبیت بر ثانیه!!!...
منم باهاشون تماس گرفتم و گفتم اگه نامنصفانه رو برندارید و ما رو برنگردونید به همون حالت اول بعد از پایان این دوره تمدید نخواهم کرد. ولی در کل لحنشون امیدوار کننده نبود.وقتی حکومت راحت یه شبه سیستم مثلا بنزین
رو زیر و رو می کنه و تمام سهمیه های ملت رو تو 2 مرحله عین اب خوردن نابود می کنه یا دلار رو به پلک به هم زدنی می کنه 3 برابر قیمت بدون توجه به فجایعی که برای جامعه داره اینا از پس یه ماس مالی کردن اینترنت بر نیان ؟
مگه 70 تومن از تو جوب پیدا کردم که بدم واسه سرویس محدود. همین پولم والا به سختی بدست میاد.