آقا این سرعت تورنت به چی بستگی داره ؟تا دیشب با سرعت 13-14 دی ال می کردما حالا شده 1-2 بالاهم نمیره U
چی کار باید بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این سرعت تورنت به چی بستگی داره ؟تا دیشب با سرعت 13-14 دی ال می کردما حالا شده 1-2 بالاهم نمیره U
چی کار باید بکنم؟
شایک ترافیک خود isp که ازش سرویس گرافتی زیاد شده(احتمال زیاد)؟نقل قول:
یک احتمال دیگر هست که میانگین ارسال از دریافت کمتر شده و اولویت با کسایی باشه که بیشتر ارسال و کمتر دریافت داشن.
شایدم چون سرعت ارسالت خیلی پایین است ترکر گذاشته اخر لیست دریافت ها.
راستی امیدوارم مشکل پورت هم نداشته باشی.
آقا من هم مشکل دارم با این تورنت شما که تهه این کاری یه کمکی کن . یکی از دوستان قبلا یه راهنمائی هایی برای پورتم کرد و لی هر کاری کردم درست نشد . الان دانلودم رسیده به 4k ولی آپلودم 13k هست . چکار کنم .نقل قول:
دوست عزیز مدل مودم و نرمافزاری که استفاده می کنی را بدهنقل قول:
از عجایب. نسخه جدید یوتورنت امده ولی نرم افزار میگه نیامده !!!!!
بچه ها شما هم این مشکل را دارید؟
مودمم JUSTEC JDR840 هست که 4 پورته و نرم افزاره تورنتم هم یوتورنت هست . ویروس کشم مکافی اینترپرایس و FIRE WALL تا همین 1 ساعت پیش برا خود ویندوز اکس پی بود که الان NET LIMITER 2PRO هست. امیدی هست یا بی خیال تورنت شم؟نقل قول:
سلام دوستان
من از این نرم افزار استفاده میکنم اما چند تا مشکل و سوال دارم
یکی اینکه این عددای داخل پارانتز در لیست Seed , Peer چیه و چه معنی داره؟
آیا میزان آپلود و داونلود با هم در ارتباط است ؟ اینا از کجا میفهمن کدوم کاربر بیشتر آپلود کرده تا سرعت داونلودش رو بیشتر کنن؟
این مقدار DHT چی است در قسمت 4
میانگین سرعت داونلود من همواره 20 الی 25 است و ممکن نیست بالاتر بره و حداکثر سرعت داونلود برای یک فایل 10 و میانگین 5 است . چرا اینطوری است؟ با این حساب برای داونلود 1 گیگ باید 40 ساعت منتظر بود یعنی حدود 10 شب با اکانت شبانه صبانت .
اگه اینطور باشه اصلا ارزشی نداره و داونلود از راپید شرافتمندانه تر از این تورنت الکی است!!
در کل بهترین تنظیمات برای یوتورنت چیه؟
من از ADSL 512 استفاده میکنم و میانگین سرعتش 55 کیلوبایت است
مدل مودم من D-link DSL-200 , نرم افزار یو تورنت 1.8 & 1.77
با داونلود عادی مشکلی ندارم و به راحتی تا 55 میره ام تو تورنت نمیتونم بیشتر از 25 برم
حداکثر آپلود و داونلود هم رو نامحدود تنظیم کردم و 6 تا فایل رو دارم با هم داونلود میکنم
متاسفانه مدلی که گفتی هنوز کسی راهنمای پورت نوشتنش را نزاشته.نقل قول:
تنها پیشنهادی که دارم اینه که از این دو تا مدل که گذاشتم را درک کن و بعد بر یرو تنظیم کن چون معمولا تنظیمات یک مارک در بیشتر مدل هاش مشابه است.
وکد:http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Justec/JDR810/Utorrent.htm
باید به فایروال هم اگر لازم بشه یوتورنت رو معرفی کنی یا پوزتی که تو یو تورنت داری را توش باز بزاری.کد:http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Justec/JBR454W/Utorrent.htm
اعداد داخل پرانتز تعداد کل نفراتی هستن که هم با ترکر پیدا شدن هم بدون ترکر.نقل قول:
سرعت ارسال و دریافت بسته به ترکر و نوع قایل و ترافیک تاثیر داره. ترکر با گرفتن امار از نرم افزار ها این اطلاعات را بدست میاره
DHT امکان اتصال بدون نیاز به ترکر را فراهم می کنه که تو امار ترکر هم نمیادو عدد روبهرویش هم تعداد استفاده شده را نشان می دهد(اگر درست گفته باشم)
خوب این مشکل سرعت را خیلی ها دارن که در خیلی از پست های قبل هم جواب را تکرار کردم.
در ضمن در تورنت هم می توان به حداکثر سرعت رسید که البته بسته به تعداد سید و پیر و ترافیک isp شما داره در ان زمان.
تنظیمات پیشفرضش.
این سرعتی که زدین با سرعت بالا چرا فرق می کنه؟؟؟؟
پیشنهاد می کنم یک بار با
سرعت خودتان را با چند سرور تست کنید از میانگین سرعت ارسالی که یدست میاد چند کیلوباید کم کنید تا رو سرعت دریافت تاثیر نزاره.(مثلا اگر ماکسیموم 10 کیلوبایت ارسال داشتید تو یو تورنت 7 یا 8 یا 9 کیلوبایت بزارید( تست کنید بهترین عدد را خودتان می فهمید))کد:www.speedtest.net
آقا من اصلا نمی فهمم این سرعت تورنت چجوری کار می کنه , شما یه توضیح بده که مثلا ارتباط upload با download چیه؟هر فایلی که دانلودش تموم شه , من تبدیل به یه seed برای اون فایل میشم درسته ؟ آیا تعداد این سید ها زیادتر بشه بهتره یا اینکه هر فایلی که دانلودش تموم شد دیلیتش کنم تا آپلود نگیره؟
سرعت ارسال یوتورنت رو هم که گفتی نمی دونم تو کدوم منوشه تا تنظیم کنم.
اگه به ستاتوس بار یا نوار وضعیت در این عکس نگاه کنی میبینی دارای 4 قسمت است
1. DHT: 315nodes
2. علامت وضعیت ( سبز - زرد - قرمز )
3. میزان و سرعت داونلود
4. میزان و سرعت آپلود
حالا شما با راست کلیک کردن بر روی میزان آپلود می تونین برای آپلود محدودیت بزارین ( بین 0 تا نامحدود )
بهتر این محدودیت را نذارین چون مثلا من که 512 دارم اگه از 5 پایین تر بذارم یک خط افقی در نمودار میزان آپلود و داونلود ظاهر میشه که نمیذاره سرعت شما از 15 تا بیشتر بره
همچنین مسیر آپلود با داونلود با هم متفاوت است یعنی من که 512 دارم میزان دانلود من حداکثر 64 و میزان آپلود من 16 است چون 128 تا برای آپلود رو خط برای من در نظر گرفتن و با اون 512 کاملا متفاوت است
پس بهتره این عدد رو تغییر ندین