دم مبین نت گرم که اگه نبود adsl ارزون نمیشد. تجهیزات وایرلس کلا هزینشون از ثابت کلی گرونتره
درنظر بگیرید این شرکتهای adsl قبلا چه سودی می کردند با فروش 10 برابر هر گیگ به گفته خودشون...
Printable View
دم مبین نت گرم که اگه نبود adsl ارزون نمیشد. تجهیزات وایرلس کلا هزینشون از ثابت کلی گرونتره
درنظر بگیرید این شرکتهای adsl قبلا چه سودی می کردند با فروش 10 برابر هر گیگ به گفته خودشون...
7 تومن اضافه میدی برات شبانه رو هم فعال می کنن.از تو پنل کاربری این کار انجام میشهنقل قول:
ارتباط مبین نت با ارزون شدن adsl چیه ؟نقل قول:
فشار وزیر و ... بود که adsl درست شد.
مبین نت هم با این تعرفه ها فقط به درد کسانی میخوره که به adsl دسترسی ندارند.
دوست عزیز adsl در ایران هرگز به پتانسیل واقعیش دست نخواهد یافت چون به شدت به کیفیت زیر ساخت وابستست. با توجه به قدیمی بودن بسیاری از مراکز مخابراتی و خطوط مسی که 20 سال از عمرشون میگذره عملا در خیلی مراکز حتی اگر کنار مرکز مخابراتی هم باشید حداکثر attainable rate شما به زور به 7 مگ خواهد رسید. خدمات TD-LTE همیشه مشتری خودش رو در ایران خواهد داشت تا روزی که فیبر فراگیر بشه . ای دی اس ال با این کیفت خطوط همچین اش دهن سوزی نیست . شما حتی اگر ترافیک ارزونتر هم بگیری با این سرعتهای داغون کار چندانی نمیتونی بکنی. من خودم بیشتر روز بین 18-30 مگ سرعت دارم مگر در ساعت شلوغی شب که به 10 مگ میرسه ولی بازم برای من خیلی خوبه چون خط تلفن من بیشتر از 5 مگ ریت نمیده یعنی اینقدر داغونه (مخابرات لطیفی تهران)! این مشکل کیفیت خطوط رو تعداد کثیری از یوسرها دارن . شما حتی اگر بتونی adsl هم بگیری بسته به کیفیت خطت ممکنه اصلا ارزش نداشته باشه !نقل قول:
من همین رو گفتمنقل قول:
خطت میکشه خب ADSL بگیر
به ADSL خوب دسترسی نداری mobinnet
من اینترنت 16 مگ ADSL گرفتم و خطم هم خدا رو شکر تا 20 مگ جواب میده
با مبین نت نصف این سرعت داشتم
اگر بعدا مبین نت و تعرفه و خصوصا سرعت بهتری داشت برمی گردم مبین نت
سلام
دوستان منم چند ماهی هست که مبین نت گرفتم منزل هم جایی هست که آنتن بدی داره
ولی دیگه از دست ای دی اس ال خسته شده بودم با اینکه اون شخصی که اومد برای نضب گفت سرعت قابل قبول ما نیست ولی دیدم از ای دی اس ال خیلی بهتره و گرفتم
توی این چند ماه اصلا افت سرعت نداشتم یعنی خیلی عالی نبود ولی راضی بودم و هستم
عکسهای سرعت و سیگال و تست هم میزارم
فقط سوالم اینه بنظرتون میشه خط تلفن و از حالت مسی خارج کرد یا نمیشه؟ چون روی خطم بد جور نویز هست و بیشتر از 4 مگ کشش نداره الان روی هر دو خط تلفنم ای دی اس ال دارم هم های وب هم آسیاتک و اینکه بنظرتون این طرح فراگیر بشه و همه بیان سمت این طرح های جدید آیا سرعت خوب باقی میمونه؟ چون اینا کلا عادن ندارن پهنای باند اضافه کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 11 شب اینه سرعت... تازه از سرور خودش! بعد انتظار داره ماهی 20 تومن هم اضافه بدیم؟ رسما اینترنتش از ساعت 7 صبح که شبانه تموم میشه تا ظهر، نهایت بعد از ظهر قابل استفاده است. ظاهرا باید برگردیم ADSL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا مناطق و شهر ها با هم فرق میکنن عکسی هم که من گذاشتم مال 10:30 شب هست
داداش تو که سرعتت خوبه adsl میخوای چکارنقل قول:
اره گفتم که مشکلی با سرعت ندارمنقل قول:
فقط هزینه و طرح های مبین یکم بده