این تاریخ دفترچه هستش. تاریخ تولید هم داره مودم، اواخر 2016 هستشنقل قول:
Printable View
این تاریخ دفترچه هستش. تاریخ تولید هم داره مودم، اواخر 2016 هستشنقل قول:
الان بسته شبانه 1 ساعته نامحدود بگیر با سیکارت معمولی بنداز رو این چک کن که هم حجم اصلیت نپره هم اون ساعت شب شبکه خلوته . بیشترین سرعت میاد دستت . بعد یه چیزی هم دانلود کن سرعت دانلودش با دانلود مننجر بیاد دستت ... حالا کو تو رجیستر شدن سیمکارت .... مورد بوده 5 روز هم برای من طول کشیده !نقل قول:
چند وقت دیگه هواوی میره از ایرانسل شکایت می کنه! ببینید کی گفتم!
همین مودم Z6000 رو هم توی نمایشگاه تلکام به اسم هواوی میفروختن! آرم هواوی هم داشت، من با چشم خودم دیدم. عکسشو هم صفحات اول همین تاپیک دوستان گذاشته بودن (با آرم هواوی)
ولی دیدیم که هواوی نیست!
این مودم هم اینطور که دوستان مشخصات و لینک سازنده ارسال کردن، ساخت هواوی نیست ولی ایرانسل داره با آرم و دفترچه هواوی میفروشه!
من همون اوایل DT350 گرفتم (عکس قطعات داخلیشو هم قبلا گذاشتم)، لود cpu دائم بالای ۸۰ درصد هست (با یکی دو تا دیوایس متصل) و خیلی وقت ها صد درصد ولی همین مودم رو که نماینده مبین نت برای تست (که ایرانسل تست نداره) آورده بود و تو پنلش رفتم لود cpu زیر ۳۰ بود! البته من در نهایت اصرار کردم و Air master گرفتم از مبین نت! هرچند مبین نت هم افت کرده و به کیفیت اولش نیست ولی از ایرانسل در نقاطی که پوشش میده (هنوز پوشش کمتره) نسبتا بهتره!
دانلود با z6000 معمولی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RSSI = received signal strength indicator
which is basically "level of received signal" strength in dBm
SINR =Signal to Interference+Noise Ratio
which is basically "signal to noise ratio" in dB
CINR = Carrier to Interference+Noise Ratio
which is basically "signal to noise ratio" in dB
کسی میتونه نظری بده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سمت چپ اون سکتور مستطیل ها برای TD هست و پایینی هاش وایمکس.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Zw-101نقل قول:
بنظر من خیلی خوب نیست. حقیقتش دانلودش واقعا ثابته یعنی از ۲ مگ بشتر نمیشه!!:n19::n19::n19::n19:
بعضیا انقدر بی ارزشن که نیاز نیست از پستشون نقل بگیری
فقط در جواب اینو بگم تو که به خودت زحمت یه سرچ ساده رو نمیدی حرف از چرندیات نزن
بیا جواب تست ها و تحقیقاتی که دوستان لطف داشتن اینجا گذاشتن رو ببین شاید دست از طرفداریت برداری
البته بعضیا به واسطه کار کردن در هواوی اونم چندروز جوری سنگ ایرانسلو به سینه میزنن که فکر میکنی عضو هیئت مدیره mtn هستن ...همینا حتی کارت اکسترنال هواوی هم ندارن
دوست عزیز این دفترچه داخل جعبه بود؟نقل قول:
واسه من یه دفترچه فارسی اندازه دفترچه یادداشت هست اونم به زبان فارسی
اقا شماها که این مودم جدید رو دارین چرا ۴تا عکس از خود مودم و منوی تنظیمات و اینچیزاش نمیذارین؟ ما الان موندیم مودممون رسید تحویل بگیریم یا پس بدیم بره اگه به درد نخوره!