ذسته گاه hp1005 بهد از شارژ مشکل دارد چه کنم قیمت نو ان چند است
Printable View
ذسته گاه hp1005 بهد از شارژ مشکل دارد چه کنم قیمت نو ان چند است
1-هنگام شارژ کردن، Drum رو چه طور باید تمیز کنیم ؟
2-می توانیم از سشوار بجای بلوئر استفاده کنیم؟
1- نیاز به تمیز کردن نداره.اگه لکه انگشت اینا داشته باشه،با پارچه نرم و تمیزنقل قول:
2- خیر.خطر آتش سوزی داره.
سلام به همه دوستان و بچه های فروم.
من به یه مشکلی برخوردم که دیگه دارم دیوانه می شم.
چند روز پیش یه پرینتر اپسون r290 با کیت شارژ دائمی Ciss گرفتم. اولش خوب کار می کرد تا اینکه چراغ مربوط به کارتریج روی پرینتر روشن شد (البته سطح رنگ در نرم افزار پرینتر هم پایین اومده بود). خوب تا اینجاش که عادیه. خدمم نفهمیدم که چه جوری ریستش کرد (از دکمه روی کیت استفاده کردم). حالا بعد از پرینت 60-70برگ دوباره همچین ارور رو می ده. وقتی که دکمه مربوط به کارتریج روی پرینتر رو می زنم هر 6 تا کارتریج رو ارور می ده. البته بار اول هم همین طوری بود.
حالا دیگه دارم دیوونه می شم چون دقیقا با ریست آشنایی ندارم. آیا باید به ازای هر تعداد کارتریجی که ارور می ده به همون تعداد کلید روی کیت رو فشار بدم (برای چند ثانیه؟؟)
خلاصه کمک کنید که کارم خیلی خیلی گیره و تمام کار و بارم روی همین پرینتره؟
پیشاپیش ممنون:10::11:
ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
ولی چه چیزی ممکنه آتش بگیره ؟
امروز رفته بودم پاساژ ایران دنبال 1005 و 1006
قیمتشون حدود 90 و 100 تومن بود
درباره ی شارژ این دو پرینتر از اون مغازه هایی که فقط تو کار جوهر و کارتریج و پرینتر بودند سوال کردم و همشون گفتند مشکل کمرنگ شدن بعد از شارژ نداره و پودر مخصوصش موجوده . حتی بهشون گفتم که خیلی از کسانی که این دو مدل رو دارند میگن بعد از شارژ ، لوگو و عکس رو کمرنگ میزنه ، ولی همشون گفتند نه به اونصورت افت کیفیت نداره و از اینجور حرفها ...
نظر شما چیه ؟برم همون 1005 یا 1006 رو بخرم ؟
نقل قول:
اون هوایی که سشوار فوت می کنه،از میان هیتر ها مکیده میشه.ممکنه پودری که فوت می کنه،از طرف دیگه اش(حتما) وارد لایه های هیتر بشه. واین که پودر مخلوطی از رنگ و پلاستیک هستش.شما با خیال راحت،بدون هیتر به عنوان بلوور استفاده می کنین و بی خبر از این پودر ها.بعد که یه روزی هیترهای سشوار رو هم روشن کردین تا موهاتون رو خشک کنین،اون پودرها آتش میگیرن و باعث اتصالی توی سشوار و آتش سوزی میشن.
نقل قول:
من وقتی که پرینتر CLP315 رو می خریدم،به چند جا رفتم گفتن مشکلی نداره به راحتی شارژ میشه.همین که خریدمش،همشون نظرشون عوض شد یهو!!!.به این فروشنده ها اعتماد نکنین.
اینجا چند تا 1006 داریم؟خیلی.حتی بعضی ها مثل آقا مسعود رفتن پودر مرغوب و حتی کیلویی گرفتن.تا حالا من که نشنیدم به شارژ جواب بده.
باز میل خودتونه.
كنون lbp3010نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزيز اساتيد بزرگوار:
لطفا بفرماييد مقدار باقي مانده ي تونر يك ليزري تك رنگ مانند كنن lbp3010 را از كجا بدانيم
نقل قول:
لطفا دوستان بيشتر توضيح بفرمايند متوجه نشدم
اول دکمه کارتریج رو بزنید بعد که کارتریج ها اومد وسط دکمه ریست رو بزنید و بعد دوباره دکمه کارتریج رو بزنید دوباره دکمه ریست رو بگیرید و یکبار دیگه هم اینکار رو تکرار کنید چراغ قرمز خاموش میشه و خودش یک هد کلین میکنه و بعد از یک دقیقه دوباره پرینت رو شروع میکنهنقل قول:
فقط مواظب کیته باشید یه موقع دستتون خیس نباشه ممکنه خراب بشه چون کیت رو جدا طرف 10-20 تومن میفروشند
این چراغ کارتریج بعد از 20-30 تا صفحه رنگی قرمز میشه