سلام به همه.
کسی آخرین آمار پوشش تو شیراز رو داره؟:n13:
موفق باشید:n12:
Printable View
سلام به همه.
کسی آخرین آمار پوشش تو شیراز رو داره؟:n13:
موفق باشید:n12:
آقا تو 3g هم رومینگ ملی فعال میشه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
رایتل که این امکان رو بسته !! ولی من همین الانش با ایرانسل رو رومینگ نسل 3 همره اولم که دیتا رد و بدل نمیکنه !!
==============
نظر به اینکه تالیا امکان سنجی گذر از نسل 2G به (4G (LTE را در دست بررسی دارد بدینوسیله از کلیه شرکت هـای داخـلی و خــارجی دارای تجـربه و امکانات طراحی، تامین و اجــرای شبکه مـوبایل با تکنولـوژی (4G (LTE دعـوت می شود ...
================
:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشهدی ها شب با ارزوی 3g خوابیدن صبح با زلزله بیدار شدن :n18:
اگر هم رومینگ دیتا فعال بشه از بسته اینترنت مشترک کم نمی کنه بلکه تعرفه آزاد حساب می کنهنقل قول:
مثل رومینگ رایتل
دوست عزیز قابل توجه شما اول از همه تو هاستینگ بیشتر اپلود هست و چون شرکت ها دانلود دارن اپلود رو میزارن واسه هاستینگ و اپلود قیمتی ندارهنقل قول:
دوما که واسه شرکت hostdl و اسیاتک دولت داره یارانه میده واسه هاستینگ و سرور ها اصلا تو خود زیرساخت هست من هم مثل شما قیمت هارو قبلا اینجوری حساب میکردم این مقایسه درستی نیست
پهنای باندی که هر ISP تهیه میکنه مثل یک نهر آب می مونه که داره میره و ترافیک براش تعریف نشده، حالا هر چی ISP بتونه این نهر را به تعداد بیشتری بفروشه سود بیشتری براش داره.نقل قول:
سلام
دوستان صفحه ی Ecare ایرانسل برای شما هم سنگینه؟
اول شهریور برای من رسما ترکیده دیگه دریغ از چند ثانیه فقط دیتا داشتن. این است ایرانسل.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه درست باز میشهنقل قول: