نه برنامه که نصب شد و تو شروع برنامه ام ازم خواست برم توی bios و یچیزی رو تغییر بدم تا سرعتش عالی بشه.برای اجرای بازی مشکل داشت که has stopped میزدنقل قول:
Printable View
نه برنامه که نصب شد و تو شروع برنامه ام ازم خواست برم توی bios و یچیزی رو تغییر بدم تا سرعتش عالی بشه.برای اجرای بازی مشکل داشت که has stopped میزدنقل قول:
بچه ها ایا هک واقی برای این بازی بیرون اومده یا من تازه شروع کردم لول 36 هستم
والا زمانی که لول من 20اینا بود یه پک ه...ک تو نت اومد برای فروش و منم اون موقع بدجور اعتیاد کلش داشتم اونو خریدم ولی هیچی نشد و حتی شنیدم بعضی از دوستان رو بن کردند.الان لول ام 41 هست و فهمیدم لذت بازی به اینه که خودت مرحله به مرحله با انتظار جلو بری و البته به شخصه 70ت خرج بازی کردمنقل قول:
من نسخه ی جدید BlueStacks که حیان گفت نصب کردم و بازی بدون لگ بالا میاد و به برنامه ام اکانت گوگل ام رو شناسوندم و دهکده ام بالا اومد و توی بازی که میخوام اکانت گوگل ام رو فعال کنم این ارور رو میده:
وقتی install رو میزنم میگه این گزینه برای کشور شما در دسترس نیست.قندشکن رو فعال کردم و دوباره این راهو رفتم و دوباره گفت برای کشور شما در دسترس نیست.بصورت جدا google play games رو که آخرین نسخه اش 3.0.11 هست دانلود و نصب کردم(چون رو لپ تاپ اجرا میکنم و گوشی نیست نمیدونستم کدومو بگیرم و نسخه ی universal رو گرفتم) و ولی بازم این ارور رو میده.باید چه کرد؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون چیزی که ازتون خواسته فعال کنین intel virtualization technology بوده . احتمالا توی بایوس به همین نام دیدینش یا مخفف نوشته intel vt-x یا مشابهش .نقل قول:
به هر حال برگردیم سر اصل مطلب .
راه راحت ترش اینه که نرم افزاری مثل بازار نصب و google play game رو از اونجا دانلود کنین .نقل قول:
اما برای اینکه گوگل متوجه نشه شما کدوم کشور هستین باید از نرم افزار هایی استفاده کنین که کل ترافیک سیستم رو منتقل کنه به منطقه مورد نظر .
جالبه من همین نسخه رو جدا گرفته بودم و نصب کردم جواب نداد ولی از طریق بازار دانلود و نصب شد مشکل رفع شد.ممنون حیان جان:n16:نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
والا من برای من که اینجوری بوده تا به حال هر چی کاپ کمتر بوده احتمال اینکه سه بشی کمتره و افراد ضعیف تری بهت اتک میدن
البته زیاد به این مورد توجه نکنید چون به هر حال یکی پیدا میشه شما رو میزنه کاریش نمیشه کرد:n02:
در مورد دریل هم تو پست قبل هم گفتم باید صبور باشی و بگردی اینجور موارد کمه ولی هست
این یه نمونه که همین چند دقیقه پیش دو تا دریل لول سه داشت من زدم خیلی راحت 800 تا دارک داد(حالا حواسم نبود یکی از دریلها رو کامل نزدم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی بدشانس تر از من هم هست؟ :n02:
یه اتک معمولی تو لیگ 3 کریستال :p:)
نوش جونت برادرنقل قول:
اما تان هال چندی؟!