کسی میتونه از کیفیت و زاویه دید لبتاپ n56jr و ge 602oe برام یه عکس یا فیلم بفرسته ؟؟؟
گرافیک این دو لبتاپ با n550jv چقدر فرق میکنه ؟
Printable View
کسی میتونه از کیفیت و زاویه دید لبتاپ n56jr و ge 602oe برام یه عکس یا فیلم بفرسته ؟؟؟
گرافیک این دو لبتاپ با n550jv چقدر فرق میکنه ؟
دوستان، من کم کم دارم قید N550JV رو میزنم، فقط هم به خاطر گرافیکش که یکم ضعیفه نسبت به گرافیک های گیم! برا همین منتظر ورود دو محصول جدید هستم! N550JK و Y50!!! به نظرتون تا اواسط تابستون این محصولات وارد میشن؟ Y50 لنوو واقعا ترکونده
16 چیزی نیست که ... 16 ساعت که نمیخوام بازی کنم سیستم روشنه مثل داره خودش دانلود میکنه یه موزیک یا ویدئو هم پلی اگه با این کارا دوم نداره که به درد نمیخوره ... من ان 55 رو با همین روال جتی گفتم نزدیک 20 ساعت هم شده در روز روشن باشهنقل قول:
در رابطه با صفجه ی لمسی نمیدونم تجربه کار با صفجه ی لمسی با دیگر برند ها رو داشتم اونم مثلا 2-3 ساعت ولی لبتاپی که دست خودم باشه تا ببینم چطور تست نکرد ولی الان تکنولوژی جهان داره میره سمت تاپ پس نمیشه گفت آشعال
----------
دوست عزیزمون AF021 شما که این لبتاپ رو تهیه کردی یکم داداش مارو آگاه کن ببینیم چند چنده داستان این دستگاه
نقل قول:
بچه ها من n55 دارم که الان موثعیت فروشش پیش اومده برام و از لبتاپ فوق العاده راضی ام حالا میخواستم ببینم من اینو n55 خودمه بفروشم به n550 محاجرت کنم همه چی اومی به نظر شما
n55 کیفیت ساخت فوق العاده بالایی داره و واقعا ازاش راضی هستم ولی 550 رو دوستانی که دارن لطف کنن بگن چطوره ؟
دمای لب تاپ در استفاده ی معمولی چنده؟ لطفا با نرم افزار CPUID HWMonitor چک کنید عکسشو بزارید اینجا مصلا بعد از 4 ساعت روشن بودن لب تاپ
و مورد بعدی که میخواستم سوال کنم اینه که من n55 رو روزی 16 تا 20 ساعت روشن میزارم تا حالا آخ نگفته الان 2 سالی میشه میخوساتم ببینم 550 چطور عمل میکنه ؟
2 تا سوالی که برام باقی مونده هنگام خرید لبتاپ حتی اگه ویندوز ارجینال روش باشه سی دی ارجینال درایور های دستگاه رو داخل جعبه گداشته ایسوز یا خیر؟
و این که من زیر دستگاه رو نگاه کردم اصلا جای باز کردن نداره (مثل مدل های دیگه که مثلا من بخوام رم سیستم رو بالا ببرم باید کل قاب زیرین دستگاه رو باز کنم!!! تا حالا تو مدل های دیگه ندیده بودم ؟ چرا این کارو کرده!؟
و این که در آخر صفحه ی نمایش لبتاپ فعلیم n55 مات هستش حالا اگه ردیف شد این 550 رو بگیریم به نظر شما لمسی رو بگیرم براقه باعث ادیت نمیشه؟
کلا آمار خرابی لمسی بیشتر نیست؟؟ ( کلی درام میکم از پیکسل سوخته تا هزینه تعویض و....)
با این بازار ارز و قدرت خرید کم اکثر قشر مردم بعید میدونم به این زودی وارد بشه مدل جدید ایسوس و وقتی N550JV را با قیمت 4800 هم به فروش میرسونند , قیمت گذاریه N550JK به چه صورت خواهد بود ؟ و اگه صبر کنید تا قیمتش به چیزی در حدود قیمت N550JV فعلی برسه مدل جدیدتر معرفی میشه و این روند تا سال ها ادامه خواهد یافت ...نقل قول:
الان استارت تست باتریو با وایرلس روشن و نور صفحه ی 50 درصد و اتصال یک موس وایرلس گذاشتم شروع بشه , تا 50 درصد تست میگیرم زمانه نهاییش با یک جمع ساده به دست میاد :n02:نقل قول:
شما اول بسته به نیازتون باید بین دو پکیج یکی را انتخاب کنید : پکیج مولتی مدیا یا پکیج گیم اونوقت خیلی از گزینه ها خود به خود حذف میشه...
تو پکیج لپ تاپ های گیم نمیتونی قدرت گرافیک را در کنار زیبایی و جمع و جور بودن داشته باشی و تو پکیج مولتی مدیا هم برعکس...
من باتوجه به نیازم که بازی های کمی روی سیستمم نصب میکنم ولی به شدت اهل وب گردی و تماشای فیلم هستم لپ تاپ مولتی مدیا گرفتم...همه چیز بستگی به خودتون داره.
برای من ظاهر لپ تاپ+سیستم خنگ کنندگی خوب و بی سر و صدا+کیفیت صدای عالی+صفحه نمایش خوب با زاویه دید بالاتر ارجحیت داشت به گرافیک قوی تر ..
خوب به ترتیب سوالا رو میریم جلو :نقل قول:
بچه ها من n55 دارم که الان موثعیت فروشش پیش اومده برام و از لبتاپ فوق العاده راضی ام حالا میخواستم ببینم من اینو n55 خودمه بفروشم به n550 محاجرت کنم همه چی اومی به نظر شما
n55 کیفیت ساخت فوق العاده بالایی داره و واقعا ازاش راضی هستم ولی 550 رو دوستانی که دارن لطف کنن بگن چطوره ؟
دمای لب تاپ در استفاده ی معمولی چنده؟ لطفا با نرم افزار CPUID HWMonitor چک کنید عکسشو بزارید اینجا مصلا بعد از 4 ساعت روشن بودن لب تاپ
و مورد بعدی که میخواستم سوال کنم اینه که من n55 رو روزی 16 تا 20 ساعت روشن میزارم تا حالا آخ نگفته الان 2 سالی میشه میخوساتم ببینم 550 چطور عمل میکنه ؟
2 تا سوالی که برام باقی مونده هنگام خرید لبتاپ حتی اگه ویندوز ارجینال روش باشه سی دی ارجینال درایور های دستگاه رو داخل جعبه گداشته ایسوز یا خیر؟
و این که من زیر دستگاه رو نگاه کردم اصلا جای باز کردن نداره (مثل مدل های دیگه که مثلا من بخوام رم سیستم رو بالا ببرم باید کل قاب زیرین دستگاه رو باز کنم!!! تا حالا تو مدل های دیگه ندیده بودم ؟ چرا این کارو کرده!؟
و این که در آخر صفحه ی نمایش لبتاپ فعلیم n55 مات هستش حالا اگه ردیف شد این 550 رو بگیریم به نظر شما لمسی رو بگیرم براقه باعث ادیت نمیشه؟
کلا آمار خرابی لمسی بیشتر نیست؟؟ ( کلی درام میکم از پیکسل سوخته تا هزینه تعویض و....)
1-n550 هم مثل سایر لپ تاپ های خانواده ی N ایسوس از کیفیت ساخت فوق العاده بالایی برخورداره
2-بعد از تست باتری که برای دوستمون انجام دادم تست CPUID HWMonitor هم براتون قرار میدم , سیستم خنک کننده ی فوق العاده قوی و با نویز کمی را داراست و تحت فشار و روشن موند زیاد فقط قسمت بالا نزدیک به مونیتور گرم میشه و طوری طراحی شده که گرما به روی کیبورد نمیرسه ...
3-تو این یک هفته ای که از خریدم میگذره روزی 14-15 ساعت دستگاه روشنه : 5 الی 6 ساعت دانلود مداوم , وایرلس همیشه روشن , فیلم و ... و فعلا که هیچ مشکلی ازش ندیدم...لپ تاپ قبلیم هم همین رفتارو باهاش داشتم و بعد از چند سال فقط باتریش به ایزد منان پیوست و هنوز مثله مرد شبا داره دانلود میکنه...
4-روی اکثر برند ها ویندوز 8 اورجینال به صورت پارتیشن 30 گیگابایت تقریبا روی لپ تاپ به صورت کارخونه ای همرا با درایور ها نصب میشه که میتونید روی DVD برای خودتون بک اپ بگیرید که من اینکارو نکردم چون هر موقع مشکلی ایجاد بشه با زدن کلید F9 موقع استارت اپ از به تنظیمان کارخونه برمیگردم و این درایو خراب نمیشه مگر اینکه خودتون به صورت دستی پاکش کنید...
5-به دلیله طراحی و به همون دلیلی که باتری هم داخله دستگاست ولی سایت notebookcheck تعویض هارد و رم دستگاه را Easy install درج کرده بود و مشکلی ایجاد نمیکنه...
6-بستگی به نیازه خودتون داره لمسی یا مات ...من به شخصه چون با لپ تاپم رو پشت بوم زیر افتاب کار نمیکنم و کیفیت زنده تره رنگ ها برام مهمتر بود و همچنین استفاده از تمام ویژگی های ویندوز 8 و اینده نگری برای ویندوز های بعدی مایکروسافت که مانور بیشتری روی ویژگی لمسی دستگاه میدهند و ... این مدلو تهیه کردم
7-پیسکل سوخته را شما هر لپ تاپی را میگیرد باید به دقت همون اول تستش و بعد ها پیش نمیاد...خیر امار خرابی لمسی بالاتر نیست , لمسی اسباب بازی نیست و یک تکنولوژیه جدیده که خیلی وقته روی تبلت و لب تاپ های سال پیش و ...جواب خودشو داده :n06:
نتایج تست باتری (نور صفحه 50 درصد , وایرلس روشن و تایپ با کیبورد نسبتا مداوم+اتصال یک موس وایرلس) تا به این لحظه :نقل قول:
بعد از گذشت 1 ساعت باتری از 99 درصد به 76 درصد رسید
بعد از گذشت 1 ساعت دیگه باتری از 76 درصد به 50 درصد رسید
فکر میکنم با یک جمع ساده دیگه بتونید مقدار کلیشو به دست بیارید که 4 ساعته و همینجا تست و متوقف میکنم
-----------------------------------------------
اینم نتایج تست نرم افزار CPUID HWMonitor بعد از 5 ساعت روشن بودن دستگاه و بدون استفاده از هیچ گونه کول پدی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از دوست خوبمون ak021 که تست ها رو انجام دادن من باید بگم که حرفاتون منطقی بود و من رو قانع کرد و من این لب تاپ رو دقیقا 25 این ماه میخرم امید وارم با گارانتی سازگار گیر بیارم .:n16:
خواهش میکنم دوست عزیز , امیدوارم 25 ام فنش براتون بچرخه :n16:نقل قول:
سازگار فقط اولین سری این لپ تاپ را وارد کرد و با تمام شدن موجودی دیگه وارد نکرد و مطمئنا پیدا نمیکنید اگه خیلی به گارانتی حساسید بهترین گارانتی موجود در بازار برای این لپ تاپ اواژنگه که با ویندوز 8 اورجینالش کم گیر میاد و بیشتر بدون ویندوز وارد کرده , من چون هیچ کدام از وسایلمو با گارانتی نمیگیرم و هیچ وقتم برام مشکلی پیش نیومده نهایتا 40 تومان بیشتر هزینه کردم و با گارانتی سریر خریدم که اونم مردد بودم بدم یا نه :n02:
سوال : n550jk کی میاد ؟؟؟:n02:
عجب گرافیکی داره :n04: البته فقط محض اطلاع میپرسم اخه باتریشم 4 سلول هست دیگه با اون سخت افزار 2 ساعت هم دووم نمیاره