کی روش : در ایران مثل یک گروگان با من برخورد میشود !!! هماکنون من باید در محل قرعهکشی میبودم تا از منافع تیم ملی دفاع کنم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربی تیم ملی گفت: در ایران مثل یک گروگان با من برخورد میشود.
سرمربی تیم ملی با اشاره به اینکه ۳۷ روز زمان تا شروع مسابقات مقدماتی جام جهانی زمان باقی مانده است، عنوان کرد:
از اتفاقی که در فرودگاه افتاد خبر داریم، این مسئله لطمه روحی به آبروی داخلی و بینالمللی من زد و با آبرویم بازی شد.
از این اتفاق خیلی ناراحت شدم. اتفاقی که روز اول فروردین افتاد بسیار بد بود و مسئولان به من قول دادند که در بازگشت، این موضوع تکرار نشود، ولی با وجود قولی که آنها دادند باز هم این اتفاق افتاد.
حالا در ۲۵ فروردین شاهد این موضوع هستیم که هنوز این مسئله وجود دارد. فکر میکنم گروگان فدراسیون و اداره مالیات هستم.
کیروش در ادامه تأکید کرد: وسیله بازی اداره محترم مالیات و فدراسیون فوتبال شدم و این موضوع بسیار ناراحتکننده است.
امروز قرعهکشی مرحله مقدماتی جام جهانی را داشتیم که اکثر سرمربیان تیمهای قدرتمند و حداقل تیمهای درجه یک آسیا در آن حضور داشتند،
اما از کادر فنی تیم برتر آسیا کسی حضور نداشت، چرا که مثل یک گروگان با من برخورد میشود.
متأسفانه این بازی رفت و برگشت و پینگپنگی بین اداره مالیات و فدراسیون فوتبال بود.
وی ادامه داد: هماکنون من باید در محل قرعهکشی میبودم تا از منافع تیم ملی دفاع کنم و برنامهریزی لازم را انجام بدهم.
رقبای ایران در حال برگزاری بازیهای خود هستند من هم باید در آنجا میبودم تا راه حل مناسبی را ارائه میدادم. تصور این بود که راه حل ارائه شود.
سرمربی تیم ملی تصریح کرد: زمانی نداریم که بخواهیم قول و وعده بدهیم باید مسائل عملی شود.
90