pes 2014 واقعا عالی شده من pes2013 خوشم نیومد ولی pes2014 عالی کار شده امسال pes از فیفا خیلی بهتره
Printable View
pes 2014 واقعا عالی شده من pes2013 خوشم نیومد ولی pes2014 عالی کار شده امسال pes از فیفا خیلی بهتره
با دسته ps2 که با تبدیل به pc وصل هست میشه بازی کرد ؟ تو pes 13 میشد تو اینم میشه ؟
اصلاً ربطی به بازی نداره این موضوع! وقتی دسته تبدیل بشه و کامپیوتر دسته رو شناسایی کنه شما SONIC یا PES 2014 بازی کنی کار میکنه دیگه.نقل قول:
پس با Pc روی گرافیک High و تنظیمات High از داخل ویندوز بازی نکردی تا بدونی چه گرافیکی داره بازی من روی اخرین درجه و از داخل ویندوز روی تمام گزینه های Very High تنظیم هستش خیلی شفاف و طبیعی هستش اتفاقا کنسول روی یه گرافیک پیش فرض تعریف شده پس به پای Pc نمیرسهنقل قول:
اتفاقا من دموی فیفا رو هم بازی کردم گرافیکی که تو Pes بود بخدا تو فیفا نبود دیگه فیفا باید ورژن نکست جن رو رو کنه تا از کونامی بزنه جلو هر چند امسال میدونم هر دوتا فوتبال رو میتونیم با خیال راحت بازی کنیم از هر کدوم خسته شدی میری روی دیگری تعصبی نیست مهم هیجان و استرس فوتبال واقعی هستش :n01:
همین ورژن Pes بخدا نکست جن هستش ولی بخاطر بعضی کمبودها که تو بازی واسه سال اول نبود نذاشتن اسمشو نکست جن خدا رو شکر روی سیستم ما مشکلی نداره از نظر افت فریم و گرافیک
اره میشه بشرطی دسته هات شوک دار باشه چون تمام بازی روی شوک میچرخه دیگه هر کی با قلش بازی میکرده باید بیاد روی شوک :n01:نقل قول:
اتفاقا دسته های منم 4 تا از همین تبدیلی های PS2 هستش بدون مشکل کار میکنه فقط تو ستینگ یادت نره دکمه ها رو درست تعریف کنی :n12:
ممنون... اینی که شما گفتی برا دیتاپک هست یا در مورد DLC هم همینطوره؟ یعنی DLC هم نصب کنیم اتفاقی نمیفته ؟ مثلا نقل و انتقالات درست نمیشه؟نقل قول:
دسته هات رو اینجوری تنظیم کن بهتر میتونی بازی کنی بهترم شوت میزنی بعد که عادت کردی گزینه های Advance رو چک کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز Dlc نیومده این دیتا پک بود که برای قسمت انلاین بازی بود و کرک شد اگه Dlc بیاد مگه حجمش 30 مگه فوقش نزدیک 600 500 مگی میشه چون قراره صورتهای بازیکنای مطرح و معروفتر و توپ و کفش و استادیوم و لباس و چیزای که تو بازی حق لیسانس ندارن اینجوری میدن بیرون تا مشکلی نداشته باشننقل قول:
هر چند از کونامی بروبکس PesEdit زودتر دست بکار میشن :n02:
من مدتی از دنیای بازی دور بودمنقل قول:
منظورت از روی شک بازی کردن چیه ؟
داداش مگه این DLC نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گفته نقل و انتقالات و فیس ها درست شدن که...:n13: