البته شما و دوستانی که تو کار تشکر هستن هم باید بدونید که مورینیو هم از اتهام بچگانه بودن کارهاش تبرئه ( و نه تبرعه!) شده. دیدیم که به دروغ حرف نزد.نقل قول:
Printable View
البته شما و دوستانی که تو کار تشکر هستن هم باید بدونید که مورینیو هم از اتهام بچگانه بودن کارهاش تبرئه ( و نه تبرعه!) شده. دیدیم که به دروغ حرف نزد.نقل قول:
حرف دروغ نه ولی نتیجه گیری زودهنگام و اتهام زدن به فیفا قبل از دونستن واقعیت ها و جو دادن درباره دلایل نیومدن به مراسم فیفا، اینکه از قبل می دونسته فیفا داره تقلب می کنه و ... ، خب از این چیزها تبرئه (:دي) نشده. حرف مورینیو راست بود که پاندف بهش رای داده، ولی نتیجه ای که از این قضیه گرفت کاملا اشتباه بود و انگشت اتهام رو به سمت افراد اشتباهی گرفت.نقل قول:
هم من میدونم و هم شما که این یک رای تاثیری در نتیجه نهایی نداشته و حالا که مشخص شد اصلا فیفا هم در این قضیه نقشی نداشته، خلاصه اینکه صحبت ها درباره فساد فیفا و تقلب و شرکت نکردن در مراسم به خاطر علم از قبل درباره این تقلب ها و ... ، هیچ کدوم این ادعاهای قبلی مورینیو با این واقعیت منتشر شده پشتیبانی نمیشه متاسفانه.
من تو مصاحبه ها ندیدم بگه فیفا در رای گیری تقلب کرده. گفت که بعضی ها به من زنگ زدن گفتن که به من رای دادن ولی رایشون به نام کس دیگه ای ثبت شده.
مورینیو طبق شواهد موجود علت عدم حضورش در مراسم رو گفت. البته فراموش نکنیم که این تنها یک مورد بود و موارد مشابه دیگه هم بوده که دست و پا شکسته اعتراضاتی نسبت به نتیجه اعلام شده از سوی فیفا داشتن.نقل قول:
فقط IP نیست که میشه برای اثبات ازش استفاده کرد. برای مثال تو یه Registration ساده، برای تکمیل و Active شدن باید به ایمیل ارسالی پاسخ داد. ضمن اینکه متدهای Authentication بسیار خوبی هست که امنیت رو بالا میبره. کلا این سیستم کاغذ و فکس دیگه خیلی مسخره هست.
در مورد حقانیت مورینیو فقط یک طرفدار تیم حریف میتونه شک داشته و باشه و بس...( :n02: ) (شوخی)
دوستان
بازیه بعدیه ما کی و با کجاست؟؟؟
تو چمپیونزلیگ چندم بازی داریم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال مادرید در به دننبال کسب 4000 مین امتیاز خود در تاریخ لالگیا به عنوان اولین تیم مقابل ساراگوسا
یه عکس 360 درجه ای از ورزشگاه سنتیاگو برنابئو
تو لیگ امشب با ساراگوسا ساعت 23:30نقل قول:
تو چمپیونز چهارشنبه با گالا ساعت 23:15