د بیا باتو دیگه کی هستی هر آنتی ویروس ، ویروسهایی که شرکت روش کار کرده رو می شناسه سی دی boot نود 32 رو بگیر معجزه میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
د بیا باتو دیگه کی هستی هر آنتی ویروس ، ویروسهایی که شرکت روش کار کرده رو می شناسه سی دی boot نود 32 رو بگیر معجزه میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ربطی داشت؟؟نقل قول:
رفتم گشتم توضیحات خیلی خوبی پیدا کردم:نقل قول:
یک توضیح کامل درباره HIPS نود 32 بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] {این یکی رو نفهمیدم چی میگه:n02: ولی جالب بود}
اینم یک توضیح دیگه:
مخفف HIPS
Host-based Intrusion Prevention
به معنی میزبان اصلی جلوگیری کننده از برنامه های سرزده است ومنظور از برنامه های سرزده برنامه یا فایل هایی است که توسط موتور تشخیص دهنده ی تهدید یا همان
threat sense engine
آنتی ویروس /ازروی شیوه عملکرد آن فایل یابرنامه براساس الگوریتم های از پیش تعیین شده به عنوان فایل بد ویامخرب شناسایی میشود و به برنامه انتی ویروس کمک میکند
سلام .
من از نود 32 ورژن 4 استفاده میکنم .
الان مدتی هست که وقتی ویندوز بالا میاد نود32 بطور اتوماتیک بالا نمیاد و من باید بصورت دستی این کار رو بکنم .
چیکار باید بکنم ؟
اگه مشکلی نیست حتما از اخرین ورژن نود32 استفاده کنید!{چون خیلی بهتر میشه راهنمایی تون کرد}نقل قول:
ولی همین طوریش انتی ویروستون رو آپدیت کنید و کل سیستمتون رو بزارید برایه اسکن!{برای اینکه یک بار من هم یک ویروس انداختم تویه سیستم و انتی ویروس اینطوری شد}
الان من تویه فروم eset سوال کردم ببینم چی میگن!؟{اگه جواب بدن که حتما اینطوریه پست رو ویرایش میکنم}
سلام دوستان
امروز رفتم از سایت خود نود32 مثل همیشه یوزر 1ماهه بگیرم که لینکش اینجا هم هست دیدم غیرفعال شده و دیگه نمیده!!
راه حل دیگه ای دوستان دارید برای یوزر گرفتن 1ماه برای آپدیت؟
ممنون
این سی دی رو تهیه کن تا بفهمی من چی میگم:
ESET Nod32 Rescue CD
- :n01:
ارسال شد...!نقل قول:
سلام
من میخام نود 32 رو دانلود کنم ولی قبلش چندتا سوال داشتم
کدوم نسخه رو بگیرم که مهلت دار نباشه یا اگه هست بشه اونو از محدودیت 30 یا 60 روزه خارج کرد؟برای این کار از تریال ریست استفاده میکنن یاز کلید یا ...؟ میخام به انتی ویروس اسیب نرسیه ...بهترین راهش کدومه؟
شما نسخه ی smart security رو دانلود کن و بعد هر ماه با سریال نامبر اکتیو کن به راحتی مشکلی هم ایجاد نمیکنه
سایت های خارجی به راحتی یوز پس 1 ماهه میدهنقل قول: