کمک بابا میخوام بازی کن نمیشه سرور پرشده همشم خودمم همه ی اسم های ی صدرا رو پاک کن تا خودم یکی بسازم بابا من همون صدرام
Printable View
کمک بابا میخوام بازی کن نمیشه سرور پرشده همشم خودمم همه ی اسم های ی صدرا رو پاک کن تا خودم یکی بسازم بابا من همون صدرام
کمک بابا میخوام بازی کن نمیشه سرور پرشده همشم خودمم همه ی اسم های ی صدرا رو پاک کن تا خودم یکی بسازم بابا من همون صدرام داشتم.اونارو پاک کن بیام هتلو کامل کنیم.
کمک بابا روزبه جان ای وای
من اومدم ولی هاماچی تون فول شده :n02:
میگم دیگه من دوتا دارم اون تو اگه اون یکی پاک شه تو میتونی بیایی
آقا چرا با bukkit نمیزنی بدون نیاز به هاماچه (طبق گفته های خارجیا هاماچی لگ داره اصن نمیشه ماین زد باهاش ) قابلیت نصب پلاگینم داره ، میتونین هرچقد میکشین پلیر بزارید... اگه کسی واقعا نتش میکشه بگه من همه چیو بهش یاد میدم حتی پلاگین
الان فعلن دو تا سرور داریم هر دو هم با همچی یکی ماله روزبه(SR Download) و اون یکی هم مال M2 Killer که هر کی بیاد میریم تو سرور اون
الان فعلن دو تا سرور داریم هر دو هم با همچی یکی ماله روزبه(SR Download) و اون یکی هم مال M2 Killer که هر کی بیاد میریم تو سرور اون ولی مال روزبه کامل تره عکساشم که گذاشته ماله m2 ترن هوایی داره Spawn داره قایقرانی داره با بانک الانم هیچکدوم آنلاین نیستن :دی
میدونم ولی بدیش اینه محدودیت خیلی داره سرورم peacfull مپم Flat هه بخاطر لگ ولی اگه با bikkit بزنین من خودم تا 5 تا پلیر با normal مپ و زامبیو اینا میکشم ولی اگه نتتون بالاست میتونید بکشید بگید بهم یاد میدم بهتون کلا از هاماچی بیاید بیرون خیلی چرته !
نت من 256 هه اگه کسی 512 ای یا بهتر داشت یه 10 15 نفرو ساپرت میکنه (مگه کلا چند نفر ماین باز داریم؟!)
نه فقط Flat نیست الان مال m2 مپ معمولیه رندومه