کتاب زیست 2 سبز و گرفتم واسه ژنتیکش ژنتیک نداره!!!!:دی کتاب ژنتیکشم که جمعیته پس مندلی چی نداره؟!!!!!!!!!!!
Printable View
کتاب زیست 2 سبز و گرفتم واسه ژنتیکش ژنتیک نداره!!!!:دی کتاب ژنتیکشم که جمعیته پس مندلی چی نداره؟!!!!!!!!!!!
منظورش اینه که بچه های سال سوم دبیرستان(الان سوم دارن میخونن)و اونایی که دیپلم ناقص دارن(یعنی سال سوم و خوندن ولی پیش دانشگاهی رو نگذروندن)نمیتونن کنکور بدن اگه بدن تقلب محسوب میشه..اونایی که تو 12 سالگی یا 90 سالگی:31:میرن کنکور میدن مدرک پیش دانشگاهی رو دارن یا دارن توی پیش دانشگاهی درس میخونن.البته شاید اون 90 ساله هه دیپلم نظام قدیم داشته باشه در اون صورت باز فرق میکنه:31:نقل قول:
من دوستم امسال داره آزاد تهران مرکز عمران میخونه میخواد دوباره کنکور سراسری شرکت کنه
اول اینکه میتونه این کار رو بکنه با سربازی به مشکل نمیخوره
و اینکه نرفته برای امسال سوابق تحصیلیش رو تایید کنه و کد سابقه تحصیلی نگرفته میتونه دفترچه بگیره
من تمام کتابای ابی قلم چی و عربی گاج سبزش و وا3 زیست کتاب خیلی سبز رو دارم..درسای مشکلم تو عربی و شیمی و ریاضی هست!!نقل قول:
چجوری میتونم اینارو خیلی خوب وا3 امتحان نهایی و کنکور بخونم؟؟؟
سلام
کسی هست بگه زمان ثبت نام کنکور ازاد کی هست؟؟؟
سوم تجربی هستم میخوام ازمایشی کنکور بدم!!!
آخر دفتر چه ثبت نام چنین چیزای رو تبلغ کردهنقل قول:
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
پزشکی دانشگاه معمولی رو نمی دونم!نقل قول:
ولی بین المللی قشم فکر کنم ترمی 1/5-2 باشه!( اگه بین الملی رو دقیق بخوای میتونم از پشتیبانم بپرس )
ولی شعبه شهید بهشتی و شیراز ترمی 6 میلیون!
کتاب ژنتیک مندلش رو من دارم! ژنتیک فصل 8 e دیگه!نقل قول:
قبلا یه کتاب داشتن به اسم ژنتیک جمعیت که فصل 5 پیش بود دیگه اون چاب نمی شه!
نه مشکلی نداره!پارسال یکی دو تا از دوستام ثبت نام کردن! ولی نرفتن شرکت کنن! ولی مشکلی نداشتننقل قول:
می تونه امتحان کنه
کد:http://www.dipcode.medu.ir/
دوستان الان من که پیش دانشگاهی هستم هیچ مدرکی برای ثبت نام نمیخوام؟! امضا یا فرم یا کدی نباید از مدرسه بگیرم!؟ فقط همون دفترچه رو از پست بگیرم؟
کد ره گیری رو باید از سایت آموزش پرورش میگرفتی . اگه نگرفتی نمیتونی ثبت نام کنی چون برای ثبت نام لازمهنقل قول: