نه اونوقت سنگ کاغذ قیچی میکنن :n02:نقل قول:
آخه برادر من ایران - کره بازی 3 - 3 بشه ؟؟؟؟:n02:
من اصلا به ذهنم خطور نمیکنه تو اون بازی بیشتر از 3 گل از خط دروازه ها عبور کنه :n02:
Printable View
نه اونوقت سنگ کاغذ قیچی میکنن :n02:نقل قول:
آخه برادر من ایران - کره بازی 3 - 3 بشه ؟؟؟؟:n02:
من اصلا به ذهنم خطور نمیکنه تو اون بازی بیشتر از 3 گل از خط دروازه ها عبور کنه :n02:
"چوی کانگ هی" مربی تیم فوتبال کره جنوبی گفت که می خواهد امیدهای ایران برای راهیابی به جام جهانی را از بین برد.
وی با بیان اینکه به دنبال گرفتن انتقام شکست از ایران است اظهار داشت: با من در ایران خیلی بد رفتار شد.
وی اضافه کرد: رفتاری که از آنها از خود نشان دادند خوب نبود. انها اصلا مهمان نواز نبودند.
مربی تیم ملی فوتبال کره جنونی افزود: جدا از اینکه چه کسی به جام جهانی راه پیدا می کند، من فقط دوست دادرم ایران را به هر قیمتی شکست دهم.
وی در ادامه گفت: صادقانه بگویم، من از ایران بیشتر از ازبکستان متفرم و امیدوارم که ازبکستان به جام جهانی راه پیدا کند.
منیع: انتخاب
(چه غلطا ! حالا که اینطور شد باید لولشون کنیم )
واقعاً که نشون دادی مستحق فحش +18 هستی. برای حالگیری هم که شده نمیذاریم هیچ غلطی بکنید. حالا که اینطور شد بهتون رحم نمیکنیم و اشکتونو تو کره در میاریم.نقل قول:
میزان که خب رای ملت است !!!:n09:نقل قول:
مطمئن نیستم: نتایج هر دو تیم رو با بهترین تیم گروه مقایسه میکنن(بهترین میتونه از خودشون بالاتر باشه یا پایینتر) حالا اینجا نتایج دو تیم مقابل کره هست شاید FIFA/AFC قوانین و معیارهای دیگه ای داشته باشن اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن ...
این مصاحبه منبع خارجی معتبر هم داره یا ساخته ذهن بیماره؟:دی چون لحن صحبت و کلمات کمی عجیبه و خارج از رفتار حرفه ای که معمولا شرق آسیایی ها دارن!حریف سنتی بودن ایران و کره جنوبی قابل کتمان نیست ولی تندترین مصاحبه رو از طرف کره ای اگه اشتباه نکنم زمان قطبی بود که گفت ایران کی میخواد واقعا حرفه ای بشه و پیشرفت کنه و از سطح آسیا بالاتر بیاد و ...نقل قول:
چرا برعکس من فکر میکنم همچین اتفاقی بیفته . البته نه دقیقا ولی به نظرم گل زیاد رد و بدل بشه . کره و ایران همیشه بازیهای نسبتا پر گلی رو داشتن . البته به غیر از چند سال اخیر . نمونه اش اون بازی 4-3 توی جام ملتها .نقل قول:
کلا دو تیم اون روز هر دو به قصد برد میان . مخصوصا ایران که خطر ازبکستان بیشتر تهدیدش میکنه . اما هر دو به مساوی هم راضین . کافیه یک تیم گل بزنه که مطمئنن میزنه با توجه به دفاع غیر مطمئن دو تیم . تیم دیگه به شدت حملاتش رو زیاد میکنه چون چیزی واسه از دست رفتن نداره . چون سومی همه تیمها مسلم شده .
به همین ترتیب احتمال میدم چون ایران و کره نسبتا خط حمله های قوی دارن و رو به جلو بازی میکنن (بر خلاف عربها) بازی پر گل باشه که اگه مساوی هم بشه بازم خوبه واسه ایران .
خلعتبری: این پیروزی نتیجه زحماتمان بود/ اسم لیگ امارات تغییر نکند به عجمان نمی روم
ورزش > فوتبال ملی - مهاجم تیم ملی می گوید پیروزی مقابل لبنان نتیجه تلاش های شبانه روزی اعضای تیم بوده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمدرضا خلعتبری ستاره تاثیرگذار تیم ملی کشورمان پس از پیروزی پرگل مقابل لبنان در جمع خبرنگاران گفت: «ما با تلاش های شبانه روزی به این پیروزی رسیدیم. پیروزی بسیار ارزشمندی بود و خدا را شکر توانستیم تفاضل گل مان را هم بهبود ببخشیم.»
او در ادامه گفت: «همین جا از رسانهها و مردم تشکر کنم که در این مدت در کنار تیم ملی بودند.»
مهاجم تیم فوتبال سپاهان در مورد توافق با باشگاه عجمان امارات گفت: «من چند روز پس از فینال جام حذفی مقابل پرسپولیس با عجمان به توافق رسیدم با این حال اگر آنها اسم لیگ خود را تغییر ندهند در امارات بازی نخواهم کرد حتی اگر یک سال هم بدون تیم بمانم برایم اهمیتی ندارد.»
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این میگن غیرت
غلط زیادی خورده :n22:نقل قول:
خوب زیاد نمیشه به سرمربی کره خرده گرفت منم اگه جاش بودم تو تاریخ بازیهای رو در روی دو تیم باخت تحقیر امیز 2-6 که بعد خوردن گل سرمربیشون داشت گریه میکرد و یکی از اماده ترین تیمهای کره که داشت خودش برای قهرمانی تو ملت های اسیا اماده میکرد 3-4به ایران میباخت و حذف میشد این چنین اراجیفی به هم میبافتم خدا کنه شرایط طوری رقم بخوره تو خاک کره جشن صعود به جام جهانی بگیریم خیلی میچسپه:n02:
نمیدونم چطور از لبنان باختیم تو بازی رفت
اما هر چی هست هنوز هیچ چیز مشخص نیست
و بدتر اینکه فکر کنم بازیها همزمان نباشه که در اینصورت بازی کره-ایران رودتر برگزار میشه و فقط امیدوارم به گونهای نشه که مجبور بشیم با اضطراب بازی دیگه رو دنبال کنیم
میترسم آخرش بشه ژاپن اولین تیم صعود کننده به جام جهانی و ایران آخرین تیمی که به جام جهانی صعود کرد یا میتوسنت صعود کنه
ولی ای کاش . واقعا ای کاش که فقط توی بازی با لبنان که 1-0 باختیم یا با ازبکستان که تو خونه خودمون 1-0 باختیم فقط یک امتیاز میگرفتیم . فقط یکی . اون وقت الان باید توی ازادی جشن صعود میگرفتیم .