من شارژ ندارم الان هم تعطیله
شب هم که نمیشه رفت کافی نت!!!!!!!
Printable View
من شارژ ندارم الان هم تعطیله
شب هم که نمیشه رفت کافی نت!!!!!!!
منم فكر كنم خبر ها رو بايد از سايت ها بگيرم.خيلي نتيجه بازي آندرتيكر و شان مايكل واسم جالبه.كاش ميشد بازي رو تو ورزشگاه ببينيم
شاید gem پخش کنه ! می گم بچه ها یه فیلمی هست که همه ی کشتی کچ کارها توش بازی کردن ! چند بار هم gem نشون داد ! اسمش چیه ؟ کسی می دونه ؟
من دوست ندارم اخبار بخونم بعد بازی ببینم این جوری لذت نداره
احتمالا مجبورم از فروشگاه ها خرید کنم
خیلی قشنگ بود دمت گرم از اینا بیشتر بزار.نقل قول:
the wresseler بازيگر اصليش هم ميكي روئكنقل قول:
نه رفیق اونو نمی گم ! اون که اصلا کشتی کچ کار توش بازی نکرده همه نرپیشن ! اونو اتفاقا دیدم فیلم قشنگیه یه فضایی دلسرد کننده ای داره و زندگی یک کشتی کچ کار پیر رو نشون می ده ! این فیلمی که من می گم کمدیه بعدش همه توش بازی کردن از شان مایکل بگیر تا هاگن و سینا و کندی و ...
* استینگ در دابلیو دابلیو ای :
در طی انتشار یک خبر عجیب ، گفته میشه که استینگ احتمالا در مراسم هال آو فیم امسال شرکت میکنه ! قبل از این دابلیو دابلیو ای قصد جذب اسطوره ی کشتی حرفه ای ، استینگ رو داشت اما استینگ در طی یکی از شوء های !Impact جلوی تمام طرفداران TNA گفت که وینس مک من به من زنگ زده اما من پیشنهاد او رو قبول نکردم .
اما این بار بنظر میرسه که خود استینگ با دیدن و صحبت کردن با یه سری از سوپراستار های WWE به این کمپانی علاقه مند شده و خودش دوست داره در دابلیو دابلیو ای بازنشسته بشه . البته استینگ هنوز با تی ان ای قرار داد داره و نمیدونم او چجوری میخواد در مراسم هال آو فیم امسال حضور پیدا کنه ، اما احتمال اینکه او بعد از اتمام قرار دادش با تی ان ای به دابلیو دابلیو ای بیاد خیلی زیاد هست .
اگر یادتون باشه زمانی که کمپانی های WWE و WCW با هم ترکیب شدن - استینگ که در دابلیو سی دابلیو بود - حاضر نشد به WWE بیاد چون با سیستم وینس مک من کاملا مشکل داشت . اما بنظر میرسه که جدیدا رابطه ی استینگ با وینس بهتر شده و او خیلی بدش نمیاد بعد از سال ها حضور در TNA و دیگر کمپانی های کشتی حرفه ای ، برای مدتی هم در بزرگترین کمپانی Pro Wrestling که WWE هست حضور پیدا کنه و کشتی بگیره . باید منتظر بمونیم و ببینیم استینگ چه تصمیمی خواهد گرفت .
-----------------------------------
* نگرانی کوین نش از وضعیت اسکات هال :
اسکات هال مدتی هست که در بک استیج WWE حضور پیدا میکنه و به این کمپانی بطور مخفیانه کمک میکنه . از نزدیکان اسکات خبر میرسه که او به مواد مخدر اعتیاد پیدا کرده و وضعیت چندان خوبی نداره . کوین نش ، صمیمی ترین دوست اسکات هال - که زمانی هم در ان دابلیو او با هم بودن - از وضعیت دوستش اظهار نگرانی کرده و در جدیدترین مصاحبه ای که با او به انجام رسیده ، درباره ی اسکات گفته :
" اسکات خیلی وضع خوبی نداره . من هفته ی پیش با او بودم ، واقعا داره دوران سختی رو پشت سر میذاره . میدونید ، دابلیو دابلیو ای خیلی اینجور چیز ها براش مهم هست و چندین بار ازش خواسته تا بهش کمک کنه . اون ها [دابلیو دابلیو ای] خیلی درگیر این مسئله هستن که یکی از افرادشون [اسکات هال] اونجا مریضه و وضعیت خوبی نداره ، بخاطر همین سعی دارن هر کاری که از دستشون بر میاد برای او انجام بدن . من در کنار معتاد های زیادی بودم ، همه ی خانواده های اون ها ازشون میخوان تا ترک کنن اما تا وقتی که خود انسان نخواد ، مهم نیست که بقیه چی فکر میکنن و چی میخوان . تا وقتی که اون [اسکات] نخواد پاک بشه ، هیچ وقت پاک نمیشه . خیلی از آدم ها دور و بر او هستن که دوستش دارن و ازش میخوان ترک کنه اما این خود او هست که باید تصمیم بگیره . ما هیچ کاری نمیتونیم براش بکنیم ، نه وینس مک من و نه هیچ کس دیگه . "
ما هم امیدواریم اسکات هال سلامتی خودش رو دوباره بدست بیاره تا به آینده ی افرادی مثل تست دچار نشه . گفته میشه که اسکات از لحاظ بدنی هم وضعیت خوبی نداره و دابلیو دابلیو ای نمیتونه از او به عنوان یه کشتی گیر استفاده کنه ، هال فقط میتونه در بک استیج به کمک کمپانی بیاد .
* مصاحبه ی جدید کپتین کریزما ، کریسچن :
وینس روسو سه سال و نیم پیش ، یکی از بهترین خرید های کمپانی TNA رو - در اون زمان - انجام داد و کریسچن رو از دابلیو دابلیو ای دزدید . کریسچن در تی ان ای پیشرفت قابل ملاحظه ای داشت و همین باعث شد کمپانی WWE او رو بار دیگه جذب کنه . حالا کریسچن بعد از سه سال به خونه ی خودش برگشته و موفق شده در اولین ماه حضورش در دابلیو دابلیو ای ، جواز حضور در مانی اینده بنک در رسلمینیا 25 رو هم بدست بیاره .
بتازگی مصاحبه ای با کریسچن به انجام رسیده که از خبرگزاری Edmontonsun منتشر شده . این مصاحبه رو بطور کامل برای شما ترجمه کردیم .
» چی شد که به دابلیو دابلیو ای برگشتی ؟
" من سه سال اونجا تو تی ان ای بودم . بازگشت من به هیچ وجه بخاطر مشکلاتی که با تی ان ای داشتم نبود . من این شانس رو پیدا کردم که همه چیز از دست رفته ام رو برگردونم . فکر نمیکردم که کارم تو دابلیو دابلیو ای تموم شده باشه . من باید به بالاترین جای ممکن میرسیدم ، دابلیو دابلیو ای جای من هست . یه سری بیزینس نا تموم در دابلیو دابلیو ای دارم که باید تمومش کنم . "
» نظرت درباره ی حضور در برند ای سی دابلیو چی هست ؟
" وقتی در ای سی دابلیو به رینگ بازگشتم ، کمی نگران بودم ولی از طرفی احساس ِ راحتی میکردم . صحبت هایی درباره ی چگونگی بازگشت من بود ولی هیچ کس فکرش رو نمیکرد من در ای سی دابلیو پیدام بشه . جای خوبی برای شروع هست . "
» سه سال درخشان رو پشت سر گذاشتی .
" میدونستم که در تی ان ای باید ارزش های خودم رو نشون بدم . هیچ چیز تو این دنیا از قبل مشخص نیست . من تلاشم رو کردم و دابلیو دابلیو ای رو مجبور کردم تا من رو دوباره جذب کنه . من الان % 100 آماده هستم . سه سال گذشت ، سه سال پیرتر شدم اما سه سال ِ درخشان رو پشت سر گذاشتم . "
» حضور در مانی اینده بنک ، چه فکری دربارش میکنی ؟
" پیروزی در مانی اینده بنک ، یعنی بدست آوردن موقعیتی فوق العاده . میدونم که تا الان تمام برنده های مانی اینده بنک یه قهرمانی جهان رو بدست آوردن . و خیلی خوب میشه که من پیروز بشم و برابر همبازی دوران کودکی ام ؛ ادام کوپه لند [اج] قرار بگیرم . "
» از اج گفتی ، درباره ی وضعیت اج بگو .
" اج خودش رو بالا کشیده . او الان بدلایلی در بالاترین سطح قرار داره . او هر چی که بدست بیاره حقش هست ، چون واقعا سخت تلاش کرده . اما من الان دارم به خودم فکر میکنم . "
» به هفته ی دیگه رسلمینیاست ، چه حسی داری ؟
" یه حسی هست که همیشه در طول یه هفته ی آخر رسلمینیا ما استار ها داریم . قابل توصیف نیست . هر چقدر که به این ایونت نزدیک تر میشی ، دلهره ات بیشتر میشه . واقعا هیجان انگیز هست . "
خیلی ها کریسچن رو برنده ی قطعی مانی اینده بنک امسال میدونن . هنوز هیچ چیز مشخص نیست ، اما کریسچن یکی از مدعی های پیروزی این کیف با ارزش هست .
* اخبار کوتاه از استار ها و کمپانی های کشتی حرفه ای :
- جان سینا در طی یکی از مصاحبه هاش ، راک رو به یه مسابقه در رسلمینیا 26 دعوت کرد . جان سینا گفت که مطمئن هست راک این چلنج رو قبول میکنه .
- تری و دوری فانک که قرار هست امسال در مراسم هال آو فیم بطور رسمی بازنشسته بشن ، از برت هارت خواستن تا اون ها رو معرفی کنه . جالبه که برت این پیشنهاد رو قبول کرده و باید منتظر تصمیم وینس مک من باشیم .
- متاسفانه فیلم جدید جان سینا - 12 راندز - علاوه بر این همه تبلیغی که براش انجام شد ، فروش چندان خوبی نداشت . پیش بینی میشد که این فیلم در هفته ی اول 10 میلیون دلار فروش داشته باشه در حالی که فقط 5.5 میلیون دلار فروش داشت . فیلم قبلی جان سینا - مارین - در هفته ی اول 7.1 میلیون دلار فروش داشت .
فیلم با این کسایی که شما گفتی نمیتونه باشه. چون حداقل Cena دو تا فیلم سینمایی بیشتر نداره که خودش تنهاست.نقل قول:
اونی که الان یادم میاد و تعدادی کشتی کج کار داخلش بودن (2005) The Longest Yard هست که گلدبرگ - گریت خالی - استیو آسین - کوین نش - ... بازی کردن.
بقیه تنهایی:
Half Past Dead 2 - 2007
بیل گلدبرگ
The Condemned - 2007
استیو آسین
The Marine - 2006
جان سنا
Twelve Rounds - 2009
جان سنا
...
نه نه نه رفیق اون نیست ! ببین اصلا خودم هم موندم چون کلی توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم !! ولی یه فیلم کمدیه که همه ی کشی کچ کارها توش هستن حتی زنهاش همه !!! خیلی جالب بود یه صحنه نشون داد کورت آنگل و شان مایکل لباس کابویی پوشیدن ! بعد یکی دیگه به اون زن معروف دیوا گیر داده بود ! خیلی خنده دار بود !! بعضی فیلم ها رو هم مسخره کرده بود مثلا فیلم غریزه ی اصلی ! فقط نمی دونم چرا اسمش رو ندیدم !!!همین برنامه ی I man تبلیغش رو کرد ! ولی مرتیکه هیچی در موردش توضیح نداد !