سامانه آبش قطع شده:n02:
Printable View
سامانه آبش قطع شده:n02:
هرچه بادا باد.من دارم دان میکنم.یا حجم کم میکنه یا نمیکنه دیگه.ازین دو حالت خارج نیست.
والا برا ما ک اینجوریه واسم خیلی عجیب بود صبح زنگ زدن !نقل قول:
بعدش کارمند هستم نه بیشتر بعدشم واسهآمارم همخب در کنار بقیه توضیحاتم گفتم پست اضافه ای ک ندادم الان !بعدش از شما حجم کم شده به بازرسی ایمیل بزن منم به همونجا 3.و4دفعه ای ایمیل زدم ی دفعش رنگیدن بعدش علم غیب ندارن که من ته ایمیلم شماره تلفنم میزارم!
بعدش برای عکسم میزارم چشم چرا نظارم میظارم تا ثابت شه
ت شه ! حرف بیخودیم نزنین 4گیگ ک دیگه محاله هیچ وقت از 3تا بالاتر نبوده اونم نهایتش سرورای دانلودمم ک معمولیه آسان ...دانلودو ....دانلودها و...سافت 98 همین
اینم عکس:
ضمنا اون یکیو همین الان از سامانه گلد نت گرفتم !(با گوشی از طریق رایتل)گفتم از طریق چیشم بگم که ی وقت نیاین بگین ....!ضمنا لپتاپم هست دستگاه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتو جمع بزنین همینیه که گفتم!
دیشب مخابرات یادش رفته شییر اب رو کم باز کنه یکم بیشتر دانلود کردم این سایتشم یکسره خرابه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیر اب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون یوزر وپسورد مودم که تو2030 میزنمو تو این سایت میزنم نمیرهنقل قول:
یه سوال دیگه من میخوام یه طرح دیگه(نقره ای یا طلایی)واسه یه خط دیگه بردارم3ماهه ایا شب رایگان داره یا نه باید6ماهه بگیرم.کدوم شبانش سرعتش بیشتره
نقل قول:
اقا دمت گرم نمی دونی چقدر ماره خوشحال کردی:n02:
خدا یک اینترنت پرسرعت در حد 10 مگ واقعی بهت بده:n02:
الان یعنی باید از اسیا تک اینترنت بگیرم؟ من تو سایت مخابرات رفتم گفت خط شما امکان اینترنت نداره از 2020 هم رفتم اونم همینو گفت! هزینه ش مهم نیست فقط اگه بشه که خیلی عالی میشه
اگه مثلا بشه از شاتل بگیرم که دیگه ...:n02:
بازم ممنون از شما دوست عزیز
آقـا برای شما هم حجم ثابت مونده ؟! الان برای من 3-4 روزی هست که روی 14300 مونده !
میترسم بزنم دانلود یهـو فلـه ای کم کنـن یه عالمـه هم روش بدزدن : دی
دانلود کنیم یانه
کسی نمیدونه
؟؟
من کمپین 256 دارم و برام حجم باقیمونده رو درست نشون میده. اما وقتی میخوام از سایت 2030.goldnet.ir شارژ بگیرم بعد از اینکه تو سایت بانک، اطلاعات رو وارد میکنم و پرداخت رو میزنم مینویسه که تراکنش شما با خطا مواجه شد. برای بقیه هم همین طوری میشه؟!!
از ظهر 50 بار امتحان کردم باز هم همین پیغامو میده. چه کنیم؟