آره داداش این همه صفحه که میبینی روز به روز اضافه میشه واسه همین جدیده هستش:sq_25:نقل قول:
Printable View
آره داداش این همه صفحه که میبینی روز به روز اضافه میشه واسه همین جدیده هستش:sq_25:نقل قول:
لولتو گوشه بالا سمت راست نوشته شده ،مد هارو که دل کردی اینجا بریز Documents\Euro Truck Simulator 2\mod .نقل قول:
اول بازی تو با ماشین های دیگران بار میبری تا مقداری پول به دست بیاری بعد از بانک یه وام میگیری بعدش برای خودت یه ماشین میخری و میتونی راحت توی همه جاها بری:sq_13:
سلام بچه ها؛من الان پولم 170 هزار تاست (بی وام) میخوام یه اسکانیا 730 بخرم؛به نظر شما وام بگیرم و به دولت بازی بده کار باشم یا خودم کار کنم 260 هزار تا رو جور کنم؟
بانک خودشو کشت از بس گفت که بیا وام بگیر
راستی یه مشورت ، به نظر شما کدوم ماشین بهترین هندلینگو داره؟من خودم iveco خیلی دوست دارم؟ولی تا الان ندیدم جایی این ماشینو بفروشه
چطوری میشه پچ رو نصب کرد
آقایون فریب این چیت هارو نخورید بخدا دو روزه از بازی دل زده میشید خودتون کار کنید و پول در بیارید لولتون رو ببرید بالا من زخم خورده این اشتباهم البته تو سری های قبل مثل جرمن تراک و .... ابدا توصیه نمیکنم این کار رو بکنید .نقل قول:
با نرم افزار zmodler 3 که البته اونم کرک نداره و البته مد ساختن به این راحتی هاهم نیست .نقل قول:
دوستان به ترتیب مد های زیر رو میخوام خیلی ممنون میشم برام قرار بدید.:sq_8:
1- مد این که مارک و اسم ماشین ها همه واقعی بشه
2- محدودیت سرعت برداشته شه بدون این که به کنترل ماشین صدمه بزنه.
اولی رو دارم ولی دومی رو نه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام !
این راننده ها رو که استخدام میکنیم چجوری باید براشون بار بگیریم اونام کار کنن !؟