من اینارو بگیرم بازی میشه 100%
Golden Touch
Master
One with the Shadows
Thu'um Master:31:
Printable View
من اینارو بگیرم بازی میشه 100%
Golden Touch
Master
One with the Shadows
Thu'um Master:31:
من بین فالورر هایی که تا حالا گرفتم illia حرف نداره یه زن میجه ، تا حالا مردن که هیچی ، تو حالت اغما . هر که فالوور میج می خواد فقط همین ، سگش به اون معبدی ( آزورا ) می ارزه
نقل قول:
چه جالب سگ هم داشت ...!!؟؟ :31:
گفتم که هر فالووری یک لولی داره ، اون آزورا هم به درد همون لول 10-20 میخوره :46:
دوستان آموزشی از بازی هست که فارسی باشه ؟! برا ما که زبانمون خوب نیست خیلی سخته !
همون اول بازی قاطی کردم ! با اون یارو که اول بازی بود رفتم و رفتم تا رسید پیش یه آهنگر و با اون آشنا شد و شب که شد رفتن خونه . بعد نشستن دوره همو غذا و اینا :دی بعد زن و بچش رفتن زیر زمین و منم پشت سرشون :دی بچه نشست یه ور و بچم یه ور ، رفتم سمت بچه زنه بم حمله کرد ر حالی که بالا پیش شوهرش این کارو نکرد ! :دی بعدم که من انو کشتم ، اون دوستمون اومد به جنگ ! :دی :دی چی کار کنم ، قاطی کردم !
یکی از بزرگترین باگایه این بازی برای این یارو سگست الان خیلی وقته دارمش دهنم رو سرویس کرده هی میرم تو یه اتاق کوچیک میاد جلوی در میشینه و راهم رو میبنده!یا بعضی موقع ها که یه جا واسادم هی هلم میده!بعضی وقتا میخوام بش بگم ولم کن برو یا بگیرم بکشمش!(سگم همونیه که از تویه اون معبده یه ماموریت میری براش بعد رفیقت میشه و دنبالت میاد اسمش فکر کنم barb... یه چی تو این مایه هاست.)
کلا Follower های بازی چیز مالی نیستن! من که بدون اونا میرم! بجای کمک دردسرن! زود میمیرن ، جلوی دست و بالتو می گیرن ، واسه من هم که دور زنم بدن ، چون همه ی گلوله آتیشین ها می خوره بهشون... دردسرن کلا...
من همونجا دیدم سگه رو اعصابه دیگه دنبال خودم نیاوردمش ، دادم به همون یارو مجسمه شدنقل قول:
بعضی مواقع هم بدرد میخورند ولی نباشن بهترهنقل قول:
مبین از اینا تو هم داری ... ؟؟؟
محتوای مخفی: spell
هفته ی گذشته Bethesda پچ ۱٫۲ بازی عظیم Skyrim را منتشر کرد که با برطرف کردن بسیاری از باگهای قبلی، باگهای جدید و بعضا جالب و هیجان انگیزی مانند “برعکس پرواز کردن اژدها” را به بازی افزود.
به نقل از پی سی پرس: البته خبرهای خوبی هم در این میان برای طرفداران Skyrim وجود دارد. سازندگان در حال آماده سازی پچ جدیدی هستند که هفته ی آینده عرضه خواهد شد. البته لیست تغییرات اعلام نشده اما حداقل گقته اند مشکل خنده دار پرواز اژدها و عمل نکردن Magic Resistance برطرف خواهد شد. انتظار آن می رود که PC بازها قبل از X360 و PS3 این آپدیت را دریافت کنند. همچنین در بلاگ بتسدا آمده پس از تعطیلات کریسمس بازیکنان PC می توانند ابزار Editor بازی را دانلود کنند و خود به خلق نقشه ها و مراحل بپردازند. و این دقیقا همان ابزاریست که بتسدا برای ساخت Skyrim استفاده کرده است! فقط تا اوایل ژانویه صبر کنید تا همانگونه که بتسدا با Editor سحرآمیز خود مرزها و استاندارد های RPG را جابجا کرد شما نیز مرز های Tamriel را جابجا کنید.
منبع
کد:http://www.dbazinews.com/?p=12350
اون سگه خیلییییی رو اعصابه! من 7 8 بار حرصمو سرش خالی کردم ولی لامصب نمیمرد که! اخرشم کشتمش و حرصمو خالی کردم و تحویلش دادم به صاحابش :دینقل قول:
دوستان اسکایریم باز
من یه هفته پیش رفتم زن گرفتم درومده رفته هیچ جا نیست!! از نوع housecarl هم بود بیشعور معلوم نیست کجاس! راهنمایی کنید پلیز
علت ممکنه این باشه؟
چون منم دفعه اول مراسم رو از دست دادم دفعه دوم برگذار شد رفتم... حالا چی کنم؟کد:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111124131109AA87sXj
2به 3 تا باگ ناجور هم برخوردم... اسماشون رو یادم رفت دقیق بردارم ولی یکیش اونه که میگه واسه دلفین فالوور ببر، براش یکی بردم نفهمیدم قبول کرد یا نه دوباره یکی بردم بازم نفهمیدم قبولید یا نه ولی یارو لباساش عوض شد و رفت تمرین کردن ولی هنوز اون علامت بالا سرش واسه فالوور بردن فعاله ولی دیگه دلفین گزینه ای نداره برای فالوور و البته talk to esbern هر چی میزنم حرف جدیدی نداره...
یکی دیگش میگه forsworn heart پیدا کن یارو رو کشتم هر چی توش بود برداشتم ولی همچنان روش علامت داره
چطوری باید درستش کنم؟
یکیش هم میگه dragon heart....... یادم نیست خداییش :دی طرف های غرب پایین شهر سولیتود میرم جایی که علامت شده بر و بیابونه هیچ چی نیست!
اژدها هام هم که بیشعورن یه لند نمیتونن بگیرن امروز رفتم یه جا 3 تا اژدها با هم بودن جنگ هم نمیکردن! داشتم میزدمشون 2 تاشون فرار کردن یکیش موند اومد لند کنه برعکس افتاد رو زمین منم با شمشیر پریدم روش :دی تا حالا 3 تا اژدها اینطوری شده