ببين تفاوت هست ولي اونقدر نيست كه آدم فداي ويستا بكنه. اونقدرها محسوس نيست يه ذره رنگ شفاف تر ميشه تازه اونم توي اون عكسها واقعا معلوم نيست اگه توي خود گيم امتحان كنيم هم شاهد اين تغييرات باشيم تازه اون عكسها توي كيفيت بالاي گرافيكي از بازي گرفته شدند ما كه براي سرعت بخشيدن به بازي و نداشتن افت فريم مي ذاريم روي كمترين كيفيت ديگه dx10 يا 9 خيلي توفيري نداره. قبول كن ويستا گيمينگ نيست ديگه حناي مايكروسافت رنگي نداره همه اين موضوع رو فهميدند حتي خود مايكروسافت هم اعتراف كرده كه ويستا حتب با داشتن dx10 گيمينگ نيست. توي gta iv يه عددي هست كه تا قرمز نشده مي توني كيفيت بازي رو بالا ببري توي ويستا اون عدد در حالت عادي براي من 200 و خورده اي بود ولي توي xp چيزي حدود 450 و كمي هم بيشتر ديگه چه دليلي بهتر از اين توي ويستا من نمي تونم pes بازي كنم چون بيشترين رزوليشني كه تو تنظيمات ميده خيلي كمتر از رزوليشن استاندارد مانيتورم هست ولي توي xp مي تونم رزوليشن بازي رو بذارم روي 1440 در 900 حالا شما باز هم ميگي برم با ويستا كار كنم تازه اينا نقطه ضعف هاي ويستا توي گيمينگ بود حالا بماند دنگ و فنگ ها و سوال ها و كانفيرميشن هايي كه در محيط ويندوز ازمون مي خواد واسه يه كپي پيست كردن ساده بايد 100 بار اوكي و يس بزني. خيلي سوال مي پرسه وقت آدم رو كلا تلف مي كنه واقعا براي استفاده هاي ساده ويستا مناسب نيست خيلي امنيتي هست. ويستا خوبه ولي به درد ما ايرونيا نمي خوره. وقتي xp اومد اصلا پز نميداد مايكروسافت چون ازش خيلي نا اميد بود ولي هد اومدن sp2 و پشت بندش sp3 ديديم كه xp چه قدر قدرتمند كاربردي و بهينه هست در حاليكه قبل اومدن ويستا مايكروسافت بد جوري داشت پزش رو ميداد همون نسخه آلفاش كه نهايي بود كلي مشكل داشت اونقدر مشكل داشت كه تا حالا هيچ ويندوزي اينقدر اشكال نداشت. ويستا اگه خوب بود اينقدر زود نمي مرد. Xp از 2003 تا الان هنوزم بهترين هست. البته همه اينها هم سليقه اي هست و xp براي من سازگاره. بهتره بحث رو خاتمه بديم. تا تاپيك قفل نداشه البته اگه قفل هم بشه واسه تاپيك كريسيس يه تنوع ميشه از بس كساد هست بازار تاپيك هاي كريسيس :31:
اوكي... فعلا باي