[QUOTE=caspian1;8100127]نقل قول:
بله. دقیقا این همون ریش تراشی هست که خریدم. جعبه اون دقیقا همینه
Printable View
[QUOTE=caspian1;8100127]نقل قول:
بله. دقیقا این همون ریش تراشی هست که خریدم. جعبه اون دقیقا همینه
سلام.من 2 روز پیش es4036 پاناسونیک رو گرفتم.عالیه به نظرم.البته من اطلاعات خیلی تخصصی در مورد ریش تراش ها ندارم ولی تو بازه قیمتی زیر 300 به نظرم بهترینه.یه ساعته شارژ میشه،قابل شستشو با تیغه های تیتانیومی و موتور با 8800 دور در دقیقه.من از یه فروشگاه خرید کردم که دونه آخرش بود و 250 تومن قیمت زده بود و من 200 گرفتم ازش.به نظر من ریش تراش اول پاناسونیک بعد رمینگتون بعد براون و فیلیپس خوبه.نقل قول:
ممنون از پاسخگویی دوست من
فقط یه سوال تیغه خط زن این دستگاه کارایی لازم رو داره ؟!
با تشکر
چرا همه راجب فیلیپس میگن؟؟؟؟من براون میخام میشه بگین کدوم مدلش از همه بهتره...نیاز به ظرف شستشو هم ندارم..فقط میخام زیردوش جواب بده..ممنون میشم راهنمایی کنین ...سقف مبلغ هم ندارم...
بچه ها یه مدل به من پیشنهاد بدین که اولا کاملا از ته بزنه از تیغ هم بهتر . دوما واسه پوست حساس خوب باشه و گردن رو هم خوب بزنه و قرمز نکنه و جوش نزنه . حداکثر هم ۵۰۰ باشه
[QUOTE=caspian1;8100639]ممنون از پاسخگویی دوست من
فقط یه سوال تیغه خط زن این دستگاه کارایی لازم رو داره ؟!
تیغه خط زنشم خوبه بلاخره نیازه اگه باشه کامل تره.
نقل قول:
panasonic ES-ST25 عالیه. بهتر از این نیست
خب من هم بر اساس توصیه شما سفارش دادم ... اینترنتی البته ... با هزینه پست شد 480 تومن ... حالا بذار به دستم رسید نظرم رو میگم همین جانقل قول:
باسلام
دوستانی که تجربهPhilips QS6140 دارن بفرمائید راضی هستید یا خیر
برای پیرایش ریش توی اندازه های مختلف کارائیش چطوره ؟ نسبت به قیمتش حدود 350 400 ایا مقرون بصرفه هست؟
حساسیت پوستی ایجاد میکنه ؟
مدلی از برندهای دیگه که به سبک همین باشه چی پیشنهاد میکنید؟
سپاس
سلام
من یه دو سالی هست که ریش تراش پاناسونیک lt20 رو دارم میخوام فویل و تیغشو عوض کنم. از کجا باید تهیه کنم و چجوری بفهمم اصل باشه ؟
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2