بله همینطوره تمام فایلهای EXE خراب میشن و اجرا نمیشننقل قول:
بله همینطوره تمام فایلهای EXE خراب میشن و اجرا نمیشننقل قول:
من فایل رو چک کردم پاک بود. آنتی ویروس خودتون رو اول آپدیت کنید و بعد دوباره اسکن کنید.نقل قول:
اینم یک ویروس کش سالدوست دست ساز البته باید netfremwork 1 رو داشته باشی
[HTML]www.mshdiau.ac.ir/itc/SaldostCleaner.zip[/HTML]
:27:
سلام ژینا خانوم گل
واقعا برای من گل کاشتین.
بالاخره تونستم ویندوزم رو به حالت سابقش برگردونم و همچنین سطح اطلاعات منو بالاتر بردید.
مرسی و سپاس از شما...
بازم مزاحمت میشم.........
آقا من امروز نمیدونم چرا CPU USAGE ام از وقتی کامپیوترو روشن میکنم ... 100 درصده ... خیلی سرعتش پایینه ... برنامه خاصی هم نیاوردم .... ویروس هم نداره ... چرا دیروز یه Jeefoa به جون PC افتاد که پاکش کردم ...
سلام
اين کامپيوتر ما اين ويروسي رو گرفته که در هر درايو 2 تا فايل
autorun درست ميکنه و مخفي ميشن رو گرفته
و وقتي روي درايوها کليک ميکنم در يک صفحه ديگه باز ميشه
حالا با مک آفی این ویورس رو پاک کردم
ولی وقتی رو درایوها کلیک میکنم پنجره open with باز میشه
چطوری باید این مشکل رو برطرف کنم که مستقیما داخل درایو بشه
folder option هم مخفی هست هنوز
ممنون میشم راهنمایی کنید
التماس دعا
Win32/Pacex.Gen virus
well it all started by yahoo messenger. whenever i try to log on it closes automatically. i installed different version of yahoo messengers but all of them don't work. then whenever i wonted to change the setting of the hidden files, it returns ti default (do not show hidden files) after i click apply or ok. when i ran NOD32 i revieved so many messages of a virus named Win32/Pacex.Gen virus. it kept on jumping to my external harddrive or to my C or D drives. now when i open one of the hardesk (double click or explore) the open with message comes.
دقیقاً همچین کارهایی رو انجام میده
بستن اتوماتیک یاهو مسنجر
وقتی روی هرکدوم از دارایو ها کلیک میکنی یک پنجره جدید باز میشه
و ...
کارهایی که انجام دادم
نصب نود32 با آخرین آپدیت : ویروس شناسایی میشه ولی حذف نمیشه
پاک کردن ویندوز ( غیر حرفه ای ولی انجام دادم )
باز مشکل به قوت خودش باقی بود
واقعاً دیگه کمک
اعصابم رو ریخته به هم :41:
سلامنقل قول:
سه فایل زیر را دانلود و اجرا کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مشکل شما دقیقا چیست ؟ با پاک کردن ویندوز ویروس هم پاک می شود هر چند بعضی از اثرات آن روی فایلهانقل قول:
یا سایر درایوها باقی می ماند .اگر مشکل شما فقط باز نشدن درایوها است .فایلی را که در پست بالایی گذاشته ام
دانلود کرده و فایل No Autorun را اجرا کنید.اگر مشکل دیگری هست من در خدمتم.
سلامنقل قول:
همانطور که دوست عزیزمان zhina_gian هم گفتند در حال حاظر نه بیتدفندر و نه آنتی ویر این فایل را به عنوان تروجان
شناسایی نمی کنند و احتمالا شناسایی قبلی هم یک مثبت کاذب بوده است ولی با این وجود من فایل را روی
سیستم اجرا کردم یک پوشه و یک فایل با نام Crack.exe در پوشه ویندوز ایجاد می کند ولی نه خود برنامه و نه فایل
ایجاد شده فعالیت مشکوکی ( از جمله دست اندازی به رجیستری یا Startup و یا اتصال به اینترنت انجام ندادند (
حداقل تا زمانی که روی سیستم من بودند ) با این اوصاف من فکر نمی کنم استفاده از این فایل مشکلی داشته
باشد فقط هنگام استفاده به اینترنت وصل نباشید و اگر تقاضای اتصال به اینترنت را داشت قبول نکنید و بعد از پایان
کار اگر پوشه Crack.exe در پوشه ویندوز باقی مانده باشد آن را به طور دستی پاک کنید.