بعلهههههه:31:نقل قول:
من می دونستم عکسا دس کاریه.بریم سر یه موضوع دیگه.:31:در باره بدنه مثلا:21:
Printable View
بعلهههههه:31:نقل قول:
من می دونستم عکسا دس کاریه.بریم سر یه موضوع دیگه.:31:در باره بدنه مثلا:21:
k750!!?نقل قول:
بابا k750 مال 5 6 سال پیشه!
تو سایتای خارجی کیسشم می فروشن
19 دلار
اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40:
يعني من اگه بخوام با 400 و خردهاي، C7 بخرم چقدر بايد صبر کنم؟ چند ماه؟نقل قول:
به نظر من بیخود صبر نکن........حالا حالا ها به این قیمت نمیرسه........اگه بخوای اینجوری ادامه بدی بازم یه گوشیه جدید و خفن تر میاد که دوس داری اونو بگیری..........همین الان برو یه گوشی به اندازه ی پولت بخر....اینقدر هم حساس نباش.........:46:نقل قول:
يعني من اگه بخوام با 400 و خردهاي، C7 بخرم چقدر بايد صبر کنم؟ چند ماه؟
یه چیزی میگیا حسن.:31:آخه آیفون 4 دوربینش در حدیه که با ان 8 مقایسه بشه:18:.دوربین آیفون 4 باید باگوشیهای مثل گالاکسی مقایسه بشه نه با ان 8 عزیزم:31:نقل قول:
تاریخ دقیق ریلیز C7 رو نمیدونم.فکر میکنم 3 ماه ی چهارم میلادی باشه این طور که یادمه. ولی قیمتش همون حدوده.نقل قول:
از شرایط این گوشی معلومه که نوکیا اونو واسه فروشه زیاد طراحی کرده.
بعله درسته ... با این مقایسه آبروی ان8 رفت :دی ... 12 در مقابل 5 اینجوری کم بیاره خیلی جالبه :27:نقل قول:
اینم Detalis مقایسه دو تا عکسی که صفحه پیش گذاشته بودن :
Sharpness رو گذاشته روی Hard بعد میگه N8 عکس هاش ماته و واضح نیست..... همین سایته معتبر Engadget
سمت چپ ماله آیفونه!
در ضمن اصلا بگیم عکس های N8 مات!.....آقا قبول!.....ولی حداقل دو تا Crop هم میذاشتی آقای معتبر انگجت تا ملتو گمراه نکنی! اصلا رزولوشن آیفون با N8 قابل قیاس هست مردک؟:27:
نقل قول:
خدا شمارا خير دهد كه ملتي را از ناراحتي درآورديد خداوكيلي N8 چيز دگيه اي هستش آيفوني ها ما رو داغون فرمودند با اين گوشيشون