کسی قیمت داره علاالدین؟
کسی قیمت داره علاالدین؟
قیمت علاالدین 450نقل قول:
اونایی که میدونن swype چیه . اگه برای ویو میخوانش اینجا درخواست بدن و نظر خودشون رو بدن( اگه بدونیین چیه 100 بار نظر میدید)
کد:http://swype.uservoice.com/forums/17482-swype-general-forum/suggestions/822237-swype-for-bada-os-?ref=title
خبری از هحک نیست؟
از ویو دورید یا همون اندورید برای ویو چه خبر؟
سلام . یه کمی از دوستام میخواد رم 16 گیگ بخره برای این گوشی. چه مدل و چه کلاسی پیشنهاد میدید و قیمتش هم بگید. کلاسی میخوام که موقع ضبط اچ دی کم نیاره. ممنون
من بالاخره اين گوشي رو براي خانمم گرفتم
واقعا از نظر صفحه نمايش و اينترفيس و سرعت فوق العاده اس
دوربينشم كه عاليه
به نظر من واقعا ارزش پولي كه براش ميدين رو داره
برعكس خيلي از گوشيها
منم امروز این گوشی خفن رو خریدم.واقعا گوشی ماهی هست.من که فوق العاده خوشم اومد.
یه سری چیزا رو برای کسایی بگم که میخوان خرید کنن.
اول از همه توجه کنید که اگه می خواید گوشی رو بخرید با کسی برید که حالیش باشه چون این مدل گوشی بدجوری به شکل های مختلف فروش میره.برای همین یه فرد خبره خیلی می تونه کمک کنه بخصوص در علاالدین یا همون بازار گرگها!
همین اینکه وارد مغازه شدید صاف و پوست کنده بگید من این گوشی با این محتویات رو می خوام
1. made by samsung یا کره باشه.درب پشت گوشی رو دربیاره خط آخر نوشته.الان اکثرا made by china by samsung دارن.
هیچ مارک دیگه ای به غیر سامسونگ روی گوشی نباشه خصوصا anycalls!این مدل چینی ها و anycalls ها ارزون ترن برای همین 440-450 فروش میرن که افرادی که حساسا باید دنبال made by samsung باشن
2.گوشی با محتویاتش باشه.مثل کیف با رم 1 گیگ.گارانتی که بیخیال با بقیه چیزا مثل هدست و شارژر و....در ضمن گول این حرفا رو نخورید که بدون برنامه کار نمی کنه بده برات برنامه بریزم! یا مثلا فارسیش می پره بده برات ثابتش کنم! یا باید سریالش رو ثبت کنم اگه نکنم هر مشکلی در رابطه با انتنش پیش بیاد به ما ربطی نداره و ... چندین چند مدل حرف مزخرف دیگه که فقط یه مشت پپه رو گول میزنه! حالا اگه رمش هم نبود مشکلی نیس چون رم 1 گیگ ارزشش رو نداره.فراموش نکنید فارسی هم روش داشته باشه که دردسر نداشته باشید.
من این مدل رو بدون رم 1 گیگ گرفتم 460.کمتر هم پیدا نمی شه اگرم باشه مدلای دیگه هست.
من کلاس 2 توشیبا گرفتم 45.زیاد فرقی نداره این کلاس ها.الانم تا خرخره پرش کردم.فیلمم که راحت می گیره.البته فکر می کنم رفت تو پاچم!:دی چون به نظرم 40 بیشتر نباشه.البته وقتش رو نداشتم و الا یه قیمت بهتر پیدا می کردمنقل قول:
سلام . یه کمی از دوستام میخواد رم 16 گیگ بخره برای این گوشی. چه مدل و چه کلاسی پیشنهاد میدید و قیمتش هم بگید. کلاسی میخوام که موقع ضبط اچ دی کم نیاره. ممنون
در ضمن یه هدست استریو بلوتوث جبرا گرفتم اونم عجیب خوفه!:دی 70 تومن بدون گرانتی.کیفیت خیلی عالیی داره.خوبیشم اینه میشه به غیر از هدست خودش هر مدل هدستی روش زد.
مدل
Bt 3030
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه دوستان
این گوشی با هدست های بولوتوث استریو مشکل داره! من هم یه دونه BH-503 نوکیا روش تست کردم و هم یدونه از همین مدل بالایی.لعنت به این شانس! وقتی داشتم همین جبرا رو می خریدم روی گوشی نوکیام تستش کردم و اصلا فکرشم نمی کردم ویو چنین مشکلی داشته باشه!کلا بدجوری خورد تو ذوقم! :sad:
هم کیفیت صدا رو پایین میاره و هم نویز میده روی موسیقی!
نمی دونم الان که دارم یه ایمیل به پشتیبانی سامسونگ میدم ببینم چی میشه.اگر کسی هم راه حلی داره بگه ممنون میشم.در ضمن فرمور گوشی 1.0.2 هست و فکر می کنم آخرین آپدیت روش نصبه
من یه دونه از اینا براش گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر کیفیت با وقتی که هدفن مستقیم به گوشی میزنم فرقی نداره البته هدفنشو بندازین دور من هدفن خودمو میزنم بهش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با گوشی هم هیچ مشکلی نداره سریع هم پیر میشه
با ۶۳۰ کریتیو هم عالی هست
یه سوال
این برنامه Kies خیلی پدر سوخته هست! با وی پی ان هم که وصل می شم به اینترنت بازم می فهمه من ایرانی هستم و قسمت پولیش باز نمی شه. راهی هست که بشه به این قسمت رفت یا کشورش رو عوض کرد؟
پ.ن
یافتم.باید همون اول نصبش انتخاب کنی