بچه ها اين اينترنت که ميگن ارزون شده رو Adsl هم تاثيري داشته يا نه؟
Printable View
بچه ها اين اينترنت که ميگن ارزون شده رو Adsl هم تاثيري داشته يا نه؟
فکر نکنم تاثیر داشته باشه!!
من دارم از اسیاتک استفاده می کنم سرعت 256k بدونه محدودی حچمی ماهی 24000 تومان
سرعت دانلود با idm 35-40k هست !!نظرتون چیه؟
آسيا تك كه براي كاربر خونگي بالاي 128 نميده؟ شما كاربر اداري هستي يا نامه از دانشگاهي جايي داشتي؟نقل قول:
از نظر ایده آل شما با 256k نهایتا میتونی 32 دانلود کنی (256/8=32) اما با احتساب تلفات اگه خیلی بشه دیگه 30 هست و اگه سرویس خوبی باشه 29 رو معمولا بهت میده. اینکه میگی 35-40 برای اینه که احتمال 512 برات بستند ، چون الان خطهاشون خراب شده و اگه 256 ببندن شما سرعتت مثل 128 میشه!نقل قول:
فکر کنم برای دیال آپ باشهنقل قول:
اقا بالاخره من بعد از مدت ها مودم adsl امروز از پاساژ ایران خریدم.asus am 602.حالا میرسیم سر بحث اصلی که گرفتن اشتراک از شرکت هست.من موندم بین داتک و آسیاتک کدومو بگیرم.اگرم اشتراک بگیرم ممکنه بعضی ماه ها نخوام واسه اون ماه شارژ کنم.یعنی فصل امتحانا احتمالا شارژ نکنم.با توجه به اینکه میخوام از ای دی اس ال واسه دانلود میخوام.به نظرتون کدوم بهتره.میارزه 5-4 هزار تومن بیشتر نسبت به آسیا تک بدم و اشتراک داتک بگیرم یا با آسیا تک هم کار من راه میافته؟
اصلا کی گفته داتک خوبه؟ از آسیاتک بیشتر تعریف میکنن تا داتک!
سلام
امروز زنگ زدم، آسیا تک می گفت پورت هامون برای منطقه ی شما پر شده. داتک هم از p2p پشتیبانی نمی کنه. من اگه adsl بگیرم همش واسه emule می خوام.
به نظر شما چی کار کنم؟ از کدام شرکت اکانت بگیرم؟
یه نامه دانشگاهی پیچوندم و درست کردم به نام خودم و 256 گرفتم!!:21:نقل قول:
بله کاملا درسته الان خطهاشون مشکل داره!!و قبل مقع وصل شدن 512 میزد اما الان 256 میزنه!!و سرعت در حال حاضرنقل قول:
با وحود مشکالات بین 35-29 دان می کنم!!:20: