درود اقا میخوام برای کاراکترم رد پا هم بزاره باید چی کار کنم؟ فیزیک متریال میخواد؟
Printable View
درود اقا میخوام برای کاراکترم رد پا هم بزاره باید چی کار کنم؟ فیزیک متریال میخواد؟
سلامنقل قول:
خیلی ممنونم-ولی نمی دونم چرا این سایت واسه من باز نمیشه:41:
با تشکر:40:
سلام. یه یکی دو روزی هست پایپیک بی حاله چرا انقدر دیر به دیر میاد؟ :13: :41: :19::18:
سلام :
من دوباره یه مشکل دارم.وقتی میخواهم بازی رو شروع کنم بازیکن میمیره.چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
جای Player Start درست نیست. حذفش کن و ار اول یکی بذار، جایی که می ذاری زیرش صاف باشه و دورش هم یه مقدار جای آزاد داشته باشه.
در ضمن Player Start رو دستی تو محور Z جابجا نکن که مشکل پیش نیاد.
من با همون تنظیمات که بهت دادم دارم با 2008 کار می کنم، No problem. مشکل شما از یکی همونا بوده که گفتم.نقل قول:
با این همه خوبه دیگه مشکلت حل شده.
سلام. پایپیک چیه؟ منظورت تاپیکه؟نقل قول:
کی دیر به دیر میاد؟:13:
سلامنقل قول:
چنتا راه داره. راهی که توصیه می کنم اینه:
توی انیمیشن راه رفتن، دویدن و ... که ردپا مهمه، جاهایی که کف پا دقیقا روی زمین قرار می گیره، یه Anim Notify اضافه کن. بعد تو اسکریپت زمانی که Notify ها اجرا شد هربار یه Decal از ردپای بازیکن ایجاد می کنی و. می ذاری دقیقا تو همون نقطه.
این دقیق ترین و بی دردسر ترین روشه. هر چند اسکریپت می خواد و کار الانت نیست.
بعد این که 3-2 ماه اسکریپت وارد شدی، سورس Dungeon Defence رو بگیر، انیمیشن های Mage رو چک کن. از notify استفاده کرده برای صدای پا. شما همون کارو باید بکنی فقط باید کد اضافه کنی برای Decal.
ادیت - راستی برای اول شخص اگه بخوای این کار رو بکنی، از اونجا که اصلا پایی در کار نیست، باید تو اسکریپت خودت این روند رو شبیه سازی کنی. کار ساده ایه، البته وقنی کدنویسی وارد باشی.
در ضمن برای اون Notify که گفتم یه کلاس AnimNotify_Footstep هست تو framework ولی خب خالیه.
سلام:
من چجوری میتونم جای stsrt player رو درست کنم؟
سلامنقل قول:
اول اگه پلیر استارت از قبل داری که پاکش کن.
جایی که می خوای روی زمین کلیک راست کن، از زیرمنوی Add Actor گزینه ی پلیر استارت رو انتخاب کن. فقط حواست باشه چی گفتم:
بعد هم که کارت تموم شد، از منوی Build گزینه ی AI Paths رو بزن. تمام.نقل قول:
نوشته شده توسط tovamohammad
فعلا.:8:
کاری که گفتی کردم.ولی بازم این خطا ها رو دارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مسئله ی Player Start که داشتی حل شده. اینا هم Error نیست، Warning هست اونم از نوع کم اهمیت. الان در نظرشون نگیر، فقط قبل پابلیش پروژه بهتره رفع بشن.نقل قول:
در کل الان مشکلی برای تست و اجرا نداری. در ضمن مگه نگفتم تا ویدئوها رو ندیدی ادامه نده؟
ببین دو حالت بیشتر نداره، یا شما می خوای UDK یاد بگیری یا نمی خوای. اگه نمی خوای که اینجا چیکار می کنی؟:31: اگه هم می خوای تنها راه برا شروعت همون ویدئوها و تمریناس که گفتم و بس.:3:
دیگه خود دانی. بای.:8: