برای یکی از اقوام می خوام.نقل قول:
میگه بیشتر برای بازی و کارای سنگین گرافیکی میخواد
برای یکی از اقوام می خوام.نقل قول:
میگه بیشتر برای بازی و کارای سنگین گرافیکی میخواد
برای بازی زیاد مناسب نیستنقل قول:
تو این قیمت از نظر گرافیک و cpu i7 فعلا n61 jq مناسبترینه
1400 قیمتشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU: INTEL i7-720QM (2.8 Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640+ GB SATA / LCD: 16" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI Mobility Radeon HD 5730 1G DDR3 VRAM / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / WIN7 / BLUE RAY
توی رنج 1.5 تا 2 میلیون...نقل قول:
سلام دوست عزیز .نقل قول:
من الآن دارم با G51JX-A1 پست میدم . :31: .
اون سه بعدیه به خاطر صفحه نمایشش ارزش نداره و پیشنهاد هم می کنم که نخرید .
اینا چون G51JX هست همه کارت گرافیک 360 دارند و فقط روی سری ها G51J کارت گرافیک 260 هست که در پردازش از JX ها ضعیف تر هستند و صفحه نمایشی با رزولوشن 1360 در 768 دارند و فول اچ دی نیستند .
کمترین G51 رو میده 1.600 بودن کیف و موس و گارانتی .
ولی من G51JX-A1 رو امروز گرفتم 1.850 با کیف و موس .
در ضمن توجه کنید که دیگه اون کیف سبز و مشکی قدیمی روی نوت بوک ها نیست و یه کیف یک دست سیاه که روش آرم ایسوز و ریپابلیک آف گیمرز حک شده هست .
چون کیف قبلی واسه این سری کوچیک بود اومدن یه مدل جدید زدن که به نظر من شیک تره ولی مارکش هنوز تارگوس هست .
از گارانتیش هم 4 ماه گذشته ولی از همه جدید تر بود .
موس هم رازر هست که قدرت 3500 دی پی آی رو داره و در سه حالت 450 و 1800 و 3500 دی پی آی قابل تنظیم هست .
ولی پیشنهاد می کنم که سه بعدی نخرید چون معمولی ها کیفیت صفحه نمایش بسیار عالی دارند و ارزش از دست دادن رو ندارند .
از صفحه مرگ هم هنوز خبری نیست و فعلا دارم ریکاوری میگرم که 6 تا دی وی دی می خواد مشالا .
تا فردا Dirt 2 رو نصب می کنم و یه خبری میدم که صفحه مرگ میاد یا نه .
در ضمن یکم ویبره هم داره ولی تا الآن تمام نیاز های من رو برطرف کرده .
فقط یه سوال هم داشتم .
این وبکمش چطور روشن میشه ؟
موفق باشید .
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
چرا .نقل قول:
امروز یه G73 آورده بود که رو هوا بردنش .
یه 5 تا هم G51 آورده بود که یکیش من خریدم و یکی دیگش هم یه نفر دیگه .
3 تا فکر کنم داشت البته اگر که تا الآن فروش نرفته باشه .
یه آلینویر هم داره که به نظرم ریفر هست چون خط روش افتاده .
ماله من هم یه خط روش هست ولی ریفر نیست چون 24 ماه زده البته هنوز از پشتیبانی ایسوز نپرسیدم که ریفر هست یا نه .
گفت اگر که ریفر بود پس میگره .
دی وی دی نوت بوک های شما ( فقط ایسوز ها ) هم خش داشت وقتی بازش کردین ؟
موفق باشید .
با سلام:
دوستان این حروفی که آخر مدل های میذارن چی هستش؟(رنگ قرمز)
f11 ggx/b
f11pfx/h
نظرتون در مورد F 11 NFX Sony vaio چی هست؟
برای کارهای افتر افکتز
خوب اون g73انفیگش همون قبلی بود ؟ بعد کنتراستشا نمیدونی چقدر بود؟
1.
2.نقل قول:
CPU: INTEL i7-720QM (2.8 Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640+ GB SATA / LCD: 16" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI Mobility Radeon HD 5730 1G DDR3 VRAM / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / WIN7 / BLUE RAY
دومي كه مناسبتره!!نقل قول:
VPC‐F115FM/B
Intel® Core™ i7‐720QM Processor (6M Cache, 1.60 GHz)
6GB DDR3
500GB
Blu‐ray ROM
16.4" FULLHD
GeForce® GT 330M 1GB
2.9kg
15,500,000
نه؟؟
ميگم دومي چرا سي پي يوش ضعيفتره؟
برا همين كانفيگ با سيپي يو پيشرفته تر ، چه مدلهايي موجوده؟
نشون دهنده رنگ لپتابهنقل قول:
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
cpu هردو یکی هست ، حالت عادی 1.6 در حالت توربو 2.8نقل قول:
دوست عزیز اگه اینطور باشه
b یعنی مشکی
G یعنی خاکستری
H یعنی چی؟
I یعنی چی؟
R یعنی چی؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام
من بين f115 و n61jq موندم ...
از نظر بازي در حد PES و NFS ميخوام ... ولي لااقل ميخوام تو اينا كم نياره و با بالاترين كيفيت اجراشون كنه .....
مشكلي تو نصب نرم افزار و ... نداشته باشم (رو هر دو ويندوز 64 بيتي نصبه ولي درايورهاي 32 بيتي ايسوس آماده اس و لي سوني ..... فك كنم برا سوني هم بشه گير اورد ، نه؟)
من زياد از سيستم كار ميكشم (يعني در روز زياد پشت كامپيوترم ، نميخوام گرم شه يا اذيت كنه يا بعد يكي دو سال نق بزنه... ) و عملا ميخوام جاي pc ازش استفاده كنم، لذا نميخوام خيلي زود كم بياره
مرسي از راهنماييتون