بچه های HD2 دار کسی مشکلی با گوشیش داره مثل آقای MOHAMMAD_ASEMOONI بی رودربایستی بگه, بقیه ملت هم بدونن. اینقدر یکطرفه قاضی نشید.:13:
بچه های HD2 دار کسی مشکلی با گوشیش داره مثل آقای MOHAMMAD_ASEMOONI بی رودربایستی بگه, بقیه ملت هم بدونن. اینقدر یکطرفه قاضی نشید.:13:
سلام.نقل قول:
ایشون (محمد آقا) کلا" از روز اول گوشیشون مشکلات عجیبی داشت .همون روزای اول هم اکثر بچه ها از جمله خود من بهشون پیشنهاد دادیم که گوشی رو ببرن گارانتی و تعویض کنن.
تا الان کسی چیزی نگفته در مورد این مشکلات منم با گوشی یکی از دوستان خیلی مسائلش رو تست کردم و به این مشکلات بر نخوردم اما منم خواهش میکنم اگر دوستانی که گوشی رو دارن از این مشکلات عجیب و غریب دارن همین جا مطرح کنن که بچه هایی که میخوان بخرن بدونن و یا نخرن یا با دید باز بخرن که بعدا" پشیمون نشن.(هر چند که من فکر نمیکنم از این مشکلات جالب این گوشی داشته باشه.یا بهتر بگم تو این مدتی که من گوشی رو تست میکردم و عین ....رررررررازش کار میکشیدم که یه همچین مشکلاتی رو ندیدم.:46:):11:
سلام.نقل قول:
درسته، ایشون از همون اول مشکلات عجیبی رو برای گوشیشون بیان کردن، اما خوب اگه ما خریدیم و مشکل داشت، فوقش رفتیم عوض کردیم، (قبلش باید ببینیم نمایندگی یاس اهواز از این کارا میکنه یا مثل بقیه نمایندگیها میگه همینی که هست) حالا اگه باز هم مشکل داشت چیکار کنیم؟؟ چند بار عوض کنیم؟؟
آقا محمد آسمونی اون مشکلی که گفته بودین اگه دکمه تماس رو بزنین و درجا قطع کنین، تا چند دقیقه هنگ میکنه هم ناشی از همین مشکل بود؟؟؟
دوستان عزیز کسی مشکلات شبیه این نداشته؟؟ توی انجام چندتا کار سریع و پشت سر هم هنگ نمیکنه؟؟؟
راستی دوستانی که تو مقوله سخت افزار موبایل واردن، اگه لطف کنن در مورد مقایسه پردازنده و شتاب دهنده گرافیکی XPERIA X10 و HD2 یه توضیحاتی بنویسن ممنون میشیم...
باید بنچمارکهای دو گوشی را ببینینقل قول:
راستی دوستانی که تو مقوله سخت افزار موبایل واردن، اگه لطف کنن در مورد مقایسه پردازنده و شتاب دهنده گرافیکی XPERIA X10 و HD2 یه توضیحاتی بنویسن ممنون میشیم...
بنچ مارکها هم قیاسشون مقداری سخت میشه
چون یکی وین موبایل و یکی آندروئید هست
invisible shield برای اچ دی ۲ چقده الان تو بازار؟
خداییش ترس داره خرید این گوشی اما خودارو شکر پرشین تلکام گوشیو گارانتی کرده و بیمه . پس با خیال راحت بخرید
ولی در مورد این گوشی من خرید بدون گارانتی رو کار نادرستی میدونم . در صورتی که من زیاد با گارانتی گوشی میونه خوبی ندارم.
نقل قول:
سلام.
شما هر گوشی یا هر جنسی رو از نمایندگی بخرید و گارانتی داشته باشه اگر ایراد داشته باشه نمایندگی از شما قبول نمیکنه.شما باید برید دفتر شرکت گارانتی کننده که در این مورد یاس هست و دفترش هم تهرانه.
اما در مورد اینکه شما بخری ایراد داشته باشه عوض کنن بعد دوباره ایراد داشته باشه و......اگر اینجوری میخوای فکر کنی که نه تنها این گوشی رو بلکه هیچ چیز دیگه ای تو زندگیت نباید بخری .:46:
من اصلا" متوجه نمیشم که این قضیه چیه که این گوشی ایراد داره و تنها شما دو نفر دوستای عزیزمون از اهواز این ایراد هارو میبینید و فقط قراره گوشیهایی که شما میخواین بخرین ایراد دار باشه و.....
من به عنوان یک دوست که چند سالی هست گوشیهایی که میخرم همه پاکت پی سی هستن به شما توصیه میکنم که اصلا" پاکت پی سی نخرید چون نمیتونید باهاش کنار بیایید .یا بهتر بگم بکارتون نمیاد و الکی دارید پولتون رو دور میریزید.البته اینو هم بنده از نوع تفکر و دیدگاهتون نتیجه گرفتم ببین مثلا" دوست عزیزمونdavidmti این گوشی رو با P990 مقایسه میکنن.خوب قطعا" دیدگاهشون در مورد گوشیی که میخوان بگیرن باید با P990 هماهنگ باشه و این گوشی بدردشون نمیخوره و......
اما اگر لازم هست بیشتر در این ضمینه با هم صحبت کنیم بخاطر اینکه تاپیک از موضوع مربوطه منحرف نشه بهتره تو پیغام خصوصی باشه در صورت نیاز بفرمایید من در خدمتتون هستم.:10::40::11:
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------
نقل قول:
سلام.
شرکت یاس هم گارانتیش همراه با یکسال بیمه البرز ارائه میشه.:11:
سلام دوستان
چند روز پیش از نزدیکی مرکز موبایل علائدین (! چطوری باید تایپش میکردیم ؟! :whistle:) رد میشدم, از یه جا قیمت پرسیدم :
" 760 تومن با گارانتی یاس (!) و 640 تومن باگارانتی خوب بازار !!! " :31:
حالا این که گارانتی خوب بازار چی هست و اگه گوشی مشکل دار بود باید یقه ی کی رو گرفت و ... بماند ! :18:
آره گارانتیه خوبیه از اسمشم که مشخصه خوبه:46:.نقل قول:
گارانتی خوب بازار !!!
فکر میکنم منظور از خوب نوع کاغذ برگه گارانتی بوده :31:
نقل قول:
احتمالن موقع شمردن پول میگه که گارانتی نداره و یا در بهترین حالت یه برگه میده دستت.
به احتمال 100 درصد هم بهدش بین 100 تا 150 برای نصب برنامه می گیره!!! ومی گه شرایط ضمانت فقط با نصب این برنامه ها برقرار میشه.