تفاوت قیمت 1 و 2 ترای اکسترنال چقدر هست؟
Printable View
تفاوت قیمت 1 و 2 ترای اکسترنال چقدر هست؟
WD Green انتخاب مناسبی میتونه باشه . البته دقت کنید که این مدل هارد پرسرعتی نیست ولی کاملاً مناسب برای آرشیو دیتا . اگر هارد پرسرعتتری میخواهید میتونید سیگیت ST2000DM001 رو بخرید .نقل قول:
در مورد سوال آخر ؛ نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست . کافیست از طریق disk management ویندوز هارد را پارتیشن بندی و فرمت کنید .
1TB پرتابل حدود 230 هزار تومن و 2TB آداپتوری در حدود 330 هزار تومن هست . قیمتها با توجه به مدل ، گارانتی و موارد دیگر متغیر هست .نقل قول:
به نظر شما برای استفاده ذخیره سازی فیلم و اتصال به تلویزیون پرتابل بهتره یا آداپتوری؟
نظرتون در مورد وسترن دیجیتال بلک چیه ؟
قیمت 1 ترابایتش حدودا چقدره الان ؟
همه بلک ها ، ساتا و بافرشون مثل هم هست ؟
بنظرم مدل خيلي خوبي هست ولي قيمت بالايي هم دارد . يكترابايت حدود 440 هزار تومن هست .نقل قول:
در مورد سوال آخر در جديدترين مدلها ، نوع اينترفيس و Cache مشابه هم يعني SATAIII و 64MB cache هستند .
با این تفاسیر 2 ترابایتش باید حدود 600 تومن باشه ولی چاره ای نیست دیگه باید خرید ! فکر می کنم خروجی مطلوب تری هم قطع به یقین باید داشته باشه ، عمرش هم بیشتر باید باشه نسبت به گرین !نقل قول:
فکر کنم گارانتی آواژنگش مناسب باشه
دوستان هارد کامپیوتر من وسترن دیجیتال سبز هست .واقعا سرعت افتضاحی داره خیلی کمه.لطفا به من بگید چه هاردی بخرم که هم قیمتش مناسب باشه و هم سرعتش زیاد باشه.ممنون
1tb
ميتونيد سيگيت سري 7200.14 (مدل نامبر st1000dm003) يا WD Blue (مدل نامبر WD10EZEX) بخريد .نقل قول:
استاد گرامی این مدل هارد چطوره و حدود قیمتش چنده WD My Book 2TB Desktop USB 3.0 External Hard Drive
در كل مدل خوبي هست ، معايب و مزايايي هم داره . پيشنهاد ميكنم اين پست را مطالعه كنيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . قيمت اين مدل در حدود 320 الي 330 هزار تومن هست .نقل قول: