سلام:31:نقل قول:
بابا صدا که همشون میدن.
ولی کم.
Printable View
بابا صدا که همشون میدن.
ولی کم.
سلام .توی شب میشه کاریش کرد که بهتر عکس بگیره؟؟
بابا دیکه چه انتظاری داری؟:31:
یکی از بهتریناست تو شب.
با سلام
من یه n86 دارم میخوام به شبکه وایرلس وصل شم ولی چون سیستم امنتیش wpa2-enterprise هست و user&pass میخواد نمیتونم ... کسی راه حلی واسه این مشکل نداره؟ نرم افزاری چیزی...
وایرلس که همینطور الکی نیست که براحتی هکش کردنقل قول:
باید یوزر پس را بدی تا کانکت بشی
نقل قول:البته یه نیمچه راهی هست... برنامه هایی برای -- رمزواژه وای-فای هستن که برای کار نیاز به سیستم های وایرلس دار ( برای نمونه لپ تاپ ) دارن !! :دی البته من که امتحان نکردم!نقل قول:
دوستان یه سوال ازتون دارم ...
من حدود دوهفتس این گوشی رو گرفتم ... اما یه مشکل خنده دار باهاش دارم که شاید از نظر خیلیا مسخره باشه ...
من تا الان حدود 40 50 تا گوشی عوض کردم و تا حالا اینجوری نشده بود ....
مشکل من با عکس انداختن گوشی هست ... وقتی در حالت عکاسی هستم کلید شاتر دوربینو که میزنم فقط یه لحظه همون کادر سبز چهره میاد و میره و عکس نمیگیره ... باید حتماً دکمه شاتر دوربینو محکم فشار بدم تا عکس بگیره که اونم تار و مات میندازه و کیفیت نداره...
حالا این وسط بعضی اوقات شانسی عادی عکس میگیره ... یعنی اول فوکوس میکنه بعد دو تا فلاش میزنه و عکسو میگیره .. که این حالت در تمامی گوشیها عادی هست .. ولی خوب خیلی کم پیش میاد اینجوری بشه .. و بیشتر اوقات همون اتفاق بالا که گفتم میوفته ...
حالا از دوستانی که چندتا گوشی بیشتر از من ترکوندن میخوام اگه برای عکاسی لم خاصی داره بفرمائید تا ما بیشتر از این جلوی هر کسی ضایع نشیم ...
سلام سامان جان.مبارک باشه.نقل قول:
شاید مشکل داره گوشیتون؟مگه دسته دوم نیست؟
چون من خودم قبلا ان82 داشتم .یکمی دکمه شاتر ان86 سفتر هست اما نه اینجوری که شما مشکل دارین.
نه حمید جان آک هست .... 410 خریدم ...
.
من فکر میکردم همه 86 ها اینجورین ...
دکمه شاتر ان86 کمی سفت هست
از اینرو بین فوکوس و گرفتن عکس هیچوقت اشتباهی وجود نداره
من خودم از این سفت بودن خوشم میاد
اما در عوض دکمه طوری طراحی شده که میشه براحتی فشارش داد
اخه در بعضی گوشیها هر چند نرم ولی بسختی میشه فشارش داد
و حتی موقع عکاسی دست نیز میلرزه ....