عزیزم دیشب مشکل از p30 world بود
Printable View
عزیزم دیشب مشکل از p30 world بود
من تست کردم هم نتهنا پس سی ورلد بلکه چند تا سایت دیگه هم مشکل داشت که کم کم مشکلشون حل شد دیگه ساعت 4 بود که تو اینترنت بودم مشکلی تو لود صفحات ندیدم فط اواخر شب دیشب بود که مشکل پیدا کرده بود و الان که سرعت خیلی خوبه :11:نقل قول:
سلام
2تا سؤال:
1- ميشه با يه مودم هم با pc كانكت شد هم با لپ تاپ ؟ ( هم در آن واحد و هم دونه دونه )
2- مودم وايرلس شاتل چطوره؟ چند مدل داره؟ كدوم بهتره؟ با وايرلس كه ميشه چه در آن واحد و چه جدا جدا حتي با چند تا لپ تاپ وصل شد كه ؟ سرعت پاين نمياد؟
ممنون
مشكلي براي شاتل پيش اومده؟نقل قول:
حل ميشه يا نه؟
منت ميخام شاتل بگيرم
بگيرم يا نه؟:18:
مودمتون باید هم usb باشه و هم lan تا بتونید همزمان استفاده کنید:5:نقل قول:
در مورد مودم های وایرلس شرکت من اطلاعی ندارم :20:
موفق باشید :11:
بگیر...پشیمون نمیشی...! یعنی من که نشدم...نقل قول:
حالا نظر بچه های دیگه هم مهمه:10:
ببینم، اگر با این کابل usb به کامپیوتر دیگه بخوایم وصل کنیم، کارت شبکه هم نیاز داریم؟!نقل قول:
نقل قول:
نه دیگه به عنوان مثال مودم asus 602 دو تا خروجی داره یکی usb و یکی lan
شما باید کابل usb رو به کامپیوتر خودت وصل کنی و کابل lan رو به کامپیوتر دوم
حالا اینجا یکسری مسائلی هستش که برای تنظیمات ip که باید اون ها رو هم انجام بدی تا وصل بشن
شما نیازی به کارت شبکه ندارید اگه سیستم شما سیستم های امروزی و حتی برای 4 سال پیش هم باشه بر روی خود مادربردها پورت lan قرار داده شده و نیازی به تهیه کارت شبکه ندارید
پیروز و موفق باشید :11:
نه دیگه ، با یو اس بی که وصل می شید به یو اس بی ، کارت لن می خواید چی کار ؟نقل قول:
اگه با لن بخواد وصل بشید ، باید کارت شبکه داشته باشید ( حالا یا آن برد ، با تهیه کنید دیگه ... :20:)
در مورد وایر لس ، محدودیت تعداد کانکشن رو من نمی دونم راستش ، برام جالب شد دونم ... ( ما تو دفترمون تجربه 3 تا لپ تاپ رو یادمه داشتیم ، نه فقط نت ، بلکه شبکه ولی بیشتر رو دوست دارم بدونم خودم :5:)
اما سرعت شیر می شه دیگه ، عین شیر کردن عادی ، هر چند تا با هم وصل بشن ، پهنای باند شیر می شه
مرسی :11: :10:
یا حق
بله سرعت خیلی توپ شده، فکر کنم مشکل حل شده. البته دیشب سرعت دانلود خیلی عالی بود، ولی براوز خوب نبود، اما الان هم دانلود و هم براوز عالی شده.
سرعت باز کردن پیج کمی بهتر شده ولی هنوز در حد دایل اپ هست!!!:13:
عجیبه چرا سرعت دانلود خوبه ولی براوز داغونه!!