این کول پد چیه ابعادش چقدره دست و پاگیر نیست قیمتش چنده؟نقل قول:
Printable View
این کول پد چیه ابعادش چقدره دست و پاگیر نیست قیمتش چنده؟نقل قول:
کول پدی که من دارم مدل notepal x2 هست و در زیر مشخصاتش هست برای قیمتش هم بهت پیام میزین که از کدام نمایندگی دریا کامپیوتر ارزان تر بگیرینقل قول:
کد:http://www.daryacomputer.com/product-Cooler-NotePalX2.htm
دوستان سلام
یه مشکل برای باتری لپتاپ پیش اومده بود
از وقتی 7 نصب کردم میزنه برق وصله و مینویسه درحال شارژ ولی رو صفر میمونه
تو سایت خود hp هم رفتم دیدم خیلی از مدلای دیگه هم این مشکل رو داشتن کسی میتونه کمکی بکنه؟
ممنون
سلام به همه
به نظر دوستان dv6-1390لپ تاپ خوبیه؟کانفیگش چطوره؟ساخت کجاست؟کیفیتش خوبه؟
واسه کار با نرم افزارهایautocad و protel DXP و protel 99 +بازی(زیاد)میخواهم.
روزبه جان اگه میشه به منم بگو کجا ارزونتر میشه cool pad cool master خرید:10:نقل قول:
دوستان این سری حدیدای HP چه طورن؟ همین envyها. بعد شما کدوم مدلشو پیشنهاد میدید؟ تا 2تومن. یه خورده بالاتر هم باشه اشکالی نداره.
تو تاپیک مشاوره گفتم ولی کسی حال نداد!!
سلام .
من یک لب تاپ hp dv3 خریدم با ویندوز وستا که قابلیت update به ویندوز 7 را دارد . ولی برای update که به سایت hp می رویم انتخاب کشور دارد که کشور ایران جزو آن ها نیست من کدام کشور را انتخاب کنم ؟
خیلی ممنون از این همه محبتی که نسبت به بنده حقیر دارید :20:نقل قول:
بچه ها من فردا میخوام 2020 رو بگیرم تموم شه بره، ولی هنوز در مورد گارانتیاش دو دلم، جون مادر کریم کورانی راهنماییم کنید از دو دلی درم بیارید!!!
در نهایت پس از مقایسه های پیچیده و طاقت فرسا!!! گزینه های باقی مونده به 5 تقلیل پیدا کرد:
ایران اچ پی
مای اچ پی
همپارد
رایانه همراه
نوتالی
خواهشا نظرتون رو در مورد هر کدوم بگید آخر بفهمم چی کار باید بکنم. این که میگم بفهمم چی کار کنم یعنی ایران که این اچ پی با تفاوت قیمت حدود صد و خورده ای هزار تومنیش با بقیه ارزش داره بگیری یا با توجه به اینکه هیچ کدوم رسما نمایندگی اچ پی نیستن خدماتشون فرق نداره؟ و البته من خودم نظرم رو همپارد و رایانه همراهه، کسایی که اطلاع دارن بگن ببینیم قابل اعتماد هستن یا نه (به خصوص اینکه رایانه همراه میگه سری جدید 2020 آورده که خودش مودم داره!!)
حداکثر 18 ساعت دیگه وقت دارما، خواهشا این دفعه ناامیدم نکنید...:10:
دوست عزیز من ایران اچ پی توصیه میکنم چون با گارانتی 18 ماه فقط 60-70 هزار تومن(شاید هم کمتر) از گارنتی های یک ساله دیگه گرون تره رایانه همراه هم گارانتی خوبیه . مادیران هم جدیدا hp گارانتی میکنه که سابقه خوبی در خدمات پس از فروش داره وتویه اکثر شهرستان ها هم نمایندگی داره .نقل قول:
همپارد هم نمی شناسم!
1- مادیران قیمتش چنده؟ من شنیده بودم 1.680 میده که اگه این باشه خیلی گرونه!!!نقل قول:
2- رایانه همراه خوبه یعنی چی؟ یعنی میشه بهش اعتماد کرد که اگه مشکلی برات پیش اومد کارتو راه بندازه؟