بالاخره کدوم مودم مورد تایید همه است و بهترینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
Printable View
بالاخره کدوم مودم مورد تایید همه است و بهترینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
چه جوری من یک پورت شبکه بیشتر ندارمنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط moahammad_sdt l]
چطور مي تونم از دو خط adslبطور همزمان استفاده كنم يعني فرض كنيد من 2 تا پهناي باند 512 دارم و مي خواهم در مواقه دانلود يكجوري كامپيوتر من فكر بكنه 1مگ پهناي باند دارد و از هر دوي اين پهناي باندها دانلود بكن
باید مودمات از طریق کارت شبکه به کامپیوتر وصل شن انوقت اگه روی یکی از کارت شبکه ها که adsl وصل هست گزینه بریج رو بزنی می تونه دو تا شون با هم یکی کنه
am602 :31:نقل قول:
نقل قول:البته تقلبیش هم تو بازار اومده سعی کن با گارانتی خوب بگیری حلا 2 3 تومن بالاتر ضرر نداره .... مودم خوب و خوش دستی هست .نقل قول:
اگه یک کارت شبکه اضافه کنی میشه 2 تا:31:نقل قول:
دوستان بسیار تا÷یک جالبی زدید
من یک مودم asus am602 دارم و جدیدا اشتراک adsl گرفتم و می خواهم از طریق پورت usb به یک کامپیوتر و از طریق کابل شبکه به کامپیوتر دیگری وصل کنم اگر ممکنه به من در راه اندازی adsl ام کمک کنید
در ضمن انو بگم که من مودم بصورت سخت افزاری و نرم افزاری نصب کردم و تنضیمات آنرا طبق کتابچه همراه آن انجام دادم فقط نمیدونم چرا چراغ ACT آن روشن نمیشه و اتصال برقرار نمی شه . ایا شیوه خاصی برای نصب و تنظیمات داره یا خیر؟
مادربوردهاي جديد از 2 Lan پشتيباني ميكنننقل قول:
یعنی شما میگی بره یه مادربرد جدیدتر بخره. دی:نقل قول:
شما یک کارت شبکه بخر اضافه کن:13:
سلام a6l3i
چه خبر زنگ زدی فراژه در مورد دانلود منیجر
دوست عزيز سلامنقل قول:
آقا مودمي بخر كه چيپ Broadcom داشته باشد در ضمن مودم asusوcomtrend از همه بهتر است من كه اين دو رو استفاده كردم در تمامي شركتها و جواب گرفتم حتي پارس آنلاين