توی متن ...نقل قول:
احسنت ... این خیلی برداشت قشنگی شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
توی متن ...نقل قول:
احسنت ... این خیلی برداشت قشنگی شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
please translate this
نقل قول:
can I install Image Host script in my host like This?
The main difficulty with a script like that is that you are responsible for what is on your account and if people were to use that to upload images that didn't belong to them you could end up with your entire account shut down for breach of copyright.
نكته:اسكريپت مربوطه داراي پابرگي به عنوان كپي رايت ميباشد كه بايد با هزينه اي كه پرداخت ميكنيد ان را برداريد
آيا مي تونم اسكريپت Image Host رو در هاست خودم نصب كنم؟نقل قول:
can I install Image Host script in my host like This?
The main difficulty with a script like that is that you are responsible for what is on your account and if people were to use that to upload images that didn't belong to them you could end up with your entire account shut down for breach of copyright.
مشكل اصلي اين نوع اسكريپت ها اينه كه شما مسئول همه چيز در account خودتون هستيد و اگر افرادي كه از اون استفاده مي كنند تصاويري رو آپ لود كنند كه به اونها تعلق نداره نتيجه بسته شدن كلي account شما به علت عدم رعايت حق رايت خواهد بود
سلام
ببخشید این am و pm مخفف چی هستش؟(همون صبح و بعد از ظهر)
من دیکشنری رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.هرچ هم که پیدا کردم بی ربط بود
ممنون
سلام کی اینو واسه من ترجمه می کنه ممنون می شم
-----Inline Attachment Follows-----
This is to inform you that you have been selected for a cash prize of
One Million British Pounds held on the 15th of January 2009 in
London Uk.
Fill the below:
1. Name: 2. Address 3. Marital Status: 4. Occupation: 5. Age:6. ---: 7. Nationality: 8. Country of Residence: 9. Telephone Number:
Yours Truly,
Mrs. Stella Ellis.
Co-ordinator(Online Promo Program
دقیقا کجاش مشکل داری ؟! من که تو این چیزی نمی بینم که سخت باشه ...
A.M. (ante meridiem)نقل قول:
P.M. (post meridiem)l
لاتین هستند
میگه شما یه میلیون پوند برنده شدی ... آره جون عمه اش !! ...نقل قول:
اینا ای.میل های سرکاری و کلاهبرداریه ... بعدش میگه باید مثلا 10 دلار بریزی به حساب و بعدش هم خداحافظ!! ...
برای اطمینان چک کنید : (سایت هایی که اینطور تقلب ها رو گزارش می کنن)
کد:http://www.consumerfraudreporting.org/UKNationalLottery.php
کد:http://www.scamdex.com/MHON/L/msg05054.php
ایول دست مریزاد!نقل قول:
سرنام ترتيب صفات رو كه يك جمله ميشد كي يادشه ؟
دوستان اين رو چي بايد ترجمه كرد
جديدترين فيلم هاي روز دنيا با لينك پرسرعت مستقيم داخلي